4144
  • sike
    van egy olyan szerver hogy magyarok.
    de nem jo neki a kulcs
  • sike
    nem tudsz?
  • sike
    te csinélj. most
    neked eredeti!!!!!!!!
  • ponty1
    uninstall , töröld ki a mappáit amik megmaradtak , és csinálj szervert hajrá magyarok néven kód nélkül és szólj ha már fut a szerver !!!! És én jövök !!!!!!!!!
  • ponty1
    tedd már újra azt a ...om játékot mer má elegem van !!!!!!!!!! Nem szarozok itt hanem inkább jáccok ha nem teszed újra
  • sike
    1.0
    már fut
    semmit
  • ponty1
    oké de neked 1.0 van fönnt ?????????? Már fut a server ? Mit ír ki a felső sarok ban jobb oldalt amikor a multiban vagy ?
  • sike
    tudpd mit az a cím hogy 11MAGYAR!! és nincs kod ok?
  • ponty1
    Kitöröltél minden mappát ?
  • ponty1
    csak olyat találok hogy sikhseb oda mentem de nem jó a kód ! teljesen újratetted a játékot ?
  • ponty1
    okéé
  • sike
    oké??????????????????
    kod : sike
  • sike
    SIKE
    sike és a kod
    ok?
  • sike
    nah
    kész
    ujra.
    ugyan az..
  • sike
    ok
    elötte felteszem a cracket..mert csak azt tettem ré.
  • ponty1
    szójj ha kész
  • ponty1
    aha tedd vissza
  • ponty1
    ha letörlöd a játékot és újra felteszed akko r menni fog úgy hogy te csinálod !
  • sike
    akkor viszategyem az 1.0?
  • sike
    igen.
  • ponty1
    jaaaaaaaaaaaaaaa tom má mi a baj ! nekem 1.0 ás verzió van fönn neked meg 1.2 es mi ?
  • sike
    akkorcsináld te..
    hátha..
    ok?
  • ponty1
    Hát nem talállak !
  • sike
    én rád várok!
  • sike
    SIKE
    kod:sike
    2 fö-vagy 4
    eko bázis
  • ponty1
    igyekezz mert nem várok sokáig !!!
  • ponty1
    oké mehet a kód is legyen sike
  • sike
    csak ha ok?
  • sike
    oké és csat lakozz.!
    kod is sike
    ok?
    ű
  • ponty1
    Sajna én nem tom állítgatni azt aportot mer nekem nem sikerült !
  • ponty1
    Szerverkészítés: menj multiplayer, utánna create server, beállítgatod hogy mim kell és már kész is ! Adj neki sike nevet !
  • ponty1
    De te csak akkor tudsz belépni ha neked is tiltva van ! Nem eredeti = másolt , írott cd nem eredeti regisztrált cd kulccsal ha te csinálsz szervert majd én bemegyek
  • sike
    te betudod álítani azt aportot hogy ne érzékeljen?mert akkor csinálhatnál szereverként játékot..més akkor miel játszak a neten multiva(csakfps) és ami nem eredeti.?
  • sike
    elolvastam..magyarul monduj ha tecsinálszvalamit azzal a portal akkor én is betudok lépni azinek nem eredeti a gage?
  • sike
    köszi
  • ponty1
    Írj ha elolvastad !
  • ponty1
    Tapasztalt játékos
  • Stark
    nincs idöm banyek
  • ponty1
    Na szasztok ! Szia sike ! Elmondom mit kéne tenned ! Elősször is ha jáccani akarsz neten úgy hogy te lépsz be más szerverre akkor meg kell venned a játékot vagy szerezned kell 1 eredeti cd kulcsot ! Ha te akarsz csinálni szervert akkor azt tudsz csinálni bármi nélkül de oda csak eredeti cd s játékosok mehetnek ! Ha azt akarod hogy olyan menjen akinek nem eredeti a cd je akkor tiltanod kell kifelé a 29910 es portot és ilyen serverre te is rámehetsz ahol tiltva van ez a port de neked is tiltva kell lennie !Legalább is én itt az eddigi dumákból ezt szűrtem le de én nem próbáltam ki mert szerencsére mevvan eredetiben ! A peccsek arra szolgálnak hogy javítják a játékot és új pályákat adnak ! Eddig olyan peccset még nem ismerek ami lehetővé teszi azt hogy jáccál rendesen a neten !
  • sike
    és az hol van?
    mér nektek eredetitek van?????????????????????????????????????,,,