11
-
#11 Szerintem az ATI driverek nagyo korrektek.
nekem van egy nVidiám, meg 2 ATIm,(az egyik mobil) és az a helyzet, hogy az ATIkkal sokkal jobban meg vagyok elégedve, mint az nvidiával, bár a három közül az am leggyorsabb.
a helyzet az, hogy hiába lassabb, akkor is jobbn szeretem az ATIt.
egyszerűen job... -
Power #10 Barátom az ATI már akkor chipeket tervezett amikor az NV még nem is létezett. Nem hiszem, hogy a te bizalmadra vannak rászorulva. :)
A driverekről meg annyit, hogy 1,5 év alatt fordult a kocka, most az ATI driverei jobbak. -
#8 biztos van neki FX 5800 Ultra, oszt ha már megvette, és szar, valamit mondani kell... az illúzió miatt:D -
Power #7 Chipben csalás... :) -
#6 Te beteg vagy kÓmám!
Orvos látott már?? -
#5 te is jó barom vagy! -
#4 miféle csalásokkal? ha a driveroptimalizációra gondolsz ami mostanság egyedüli csalásként felmerült tudtommal, akkor igencsak erősen ajánlott hogy halgass lévén a hozzászólásodból sejthetően inkább a konkurrenciát pártolod (nVidia) amely cég köztudottan akár 10-20% -al nagyobb értékű optimalizációt is elhelyezett a drivereiben! -
#1 "...úgynéz ki a tervek most módosulnak némileg, hiszen az ATI egyértelműen még idén év közepe felé integrált DirectX 9.0 grafikus chipeket akar látni az AMD64 alapú notebookokban is..."
Ez 1 picit ellentmodásos.....Idén, év közepén?????
Érdekes lenne...:)