Linux+Active Directory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samba tud Aktiv direktory-t Mi a cégnél most cseréljük lefele a 2k-kat.
TLoF www.kepregeny.net -- www.fey-progress.hu
én sem azt mondtam, csak azt, hogy a szolgáltatás létezik X alá,természetesen jóval gyatrább kiépítésben... MS AD RULZ !
a cimtár elég messze áll az active directory szolgáltatásrendszerétõl
Keress a google-n Linuxhoz LDAP címtár szolgáltatást. Több projekt is fut, de nem tom melyik lehet jó, mert én csak MS-sel foglalkozom. Biztos találsz valamit amivel megvalósítható egy LDAP címtár.
sehogy
active directory ms találmány, linuxon 3-4 éven belül nem fogsz vele találkozni (kb. ennyivel van elmaradva az oprendszer)
w2k active directory + ms exchange kiváló kombó, iszonyat nehéz jól bekonfigurálni, de utána a rendszergazdák álma adminisztrációs szempontból
active directory ms találmány, linuxon 3-4 éven belül nem fogsz vele találkozni (kb. ennyivel van elmaradva az oprendszer)
w2k active directory + ms exchange kiváló kombó, iszonyat nehéz jól bekonfigurálni, de utána a rendszergazdák álma adminisztrációs szempontból
Ahhoz szerintem mindenképp win2000 kell.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.