Postal 2: multiplayer és Postal 3 beköszöntő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls egítsetek hogy hogyan lehet multiba jáccani pls segírtsetek az msn embe:[email protected] pls segítsetek vegyetek fel msn re!!
Én se tudom igazán , de én is már várom <#eljen>#eljen>
Mikor jön a legújabb Postal?

www.andris91.try.hu Teccikérteni?
A Share The Pain-hez kell az eredeti játék??
nekem eredetibe van meg a share the pain...
csak nem tudom mit kell vele csinálni, hogy tuggyak vele multizni, mert így nem enged fel egyik szerverre se
csak nem tudom mit kell vele csinálni, hogy tuggyak vele multizni, mert így nem enged fel egyik szerverre se
nos elõször is internetkapcsolat szükségeltetik...😊
nem árt ha nem kábelszarod van(mint nekem😞 ) úgy 30-50kb/s és a felett egész jó pinget lehet elérni
valszeg a szerverek nincsenek dugig, mert ez nem annyira multis game
Lehetséges, hogyha az eredeti postal 2-õd tört(mondjuk nekem nem kellett crackelnem, mégis írott) akkor nem kompatibilis a kieg.-el
ÉS ez a játék megabrutál lehet multiban(lehugyozod a társaidat, focizgatsz a fejükkel stb.)
nem árt ha nem kábelszarod van(mint nekem😞 ) úgy 30-50kb/s és a felett egész jó pinget lehet elérni
valszeg a szerverek nincsenek dugig, mert ez nem annyira multis game
Lehetséges, hogyha az eredeti postal 2-õd tört(mondjuk nekem nem kellett crackelnem, mégis írott) akkor nem kompatibilis a kieg.-el
ÉS ez a játék megabrutál lehet multiban(lehugyozod a társaidat, focizgatsz a fejükkel stb.)
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
nah ideis régóta írtatok...
ebben a témában is lenne egy kérdésem:
a mostani gs-hez a teljes játék a Postsal 2-nek a "multiplayeres" verziója...
az lenne a kérdésem, hogy mi kell a multizáshoz, és egyáltalán milyen ez a game multiban???
ebben a témában is lenne egy kérdésem:
a mostani gs-hez a teljes játék a Postsal 2-nek a "multiplayeres" verziója...
az lenne a kérdésem, hogy mi kell a multizáshoz, és egyáltalán milyen ez a game multiban???
Durvább lesz, mint a 2? Attttya Isten, meddig lehet ezt még fokozni? Erre már csak kíváncsi vagyok... 😊
A 2 is Király!!!!
Nekem is tetszik, majd kell!