Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeket is fel kell telepíteni vagy ezek csak tuninghoz kellenek?
Next PC upgrade: 2022
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
köszi!
ASUS P5K Deluxe v MSI P35 Platinum?
lapról kicsi teszt
Csak azért parázok ,mert az én asusom is csak 2 hóbnapig bírta gyári heatpipe al a 425 ös FSB-t ..és meghalt végleg <#shakehead>#shakehead>
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
V9ykn8_TZL0
Ha valakinek van ilyen alaplapja,vagy hallot róla és elmondaná véleményét sokat segítene nekem<#vigyor2>#vigyor2>
Ja és ez a gép amit összeakarok rakni:
A lap amit már írtam,2*512 MB (667MHz) DDR-II Samsung ram,P4-3,0GHz s775 CPU+egy ati x1550-agp-s még ami maradna a mostani gépembõl,amíg nem futja majd egy directx 10-es pci-expressesre.
Szóval véleményeket ,javaslatokat szívesen fogadok😊
Köszönöm elõre is.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asus P5B|C2D E6420 @ 2,56 Ghz|HIS Radeon 2900xt 512ddr3|1x1 GB Kingston DDR2-800 Mhz|Freezer 7pro|160 Gb SATA Maxtor HDD/80GB Seagate|WinXP/Vista|Nem szülői pénzből:P (Ram csere alatt)
V9ykn8_TZL0
Pl ha veszek egy olyan lapot ami nem támogatja alapól az 1333-as FSB- csak Biosfrisités után az ugy ugyanolyan mint ha olyan lapom lenne ami alapból tudja az 1333-as FSB-t??
Mert van a lapok között 5-6k difi ami nekem sok minden fillér számít!
28K mindkét lap amit irtam #3224-be!
A P35-öt nem tudom miként van, de i965 esetén a "fapados" GigaByte és Asus közül a Giga olcsóbb és jobb is volt. Nem biztos, hogy igaz a P35-re, keres rá tesztekre mindekettõrõl.
Integrált lap vs négymagos proci: Azér mondjuk szervernek el tudom képzelni és pl Abit és Asrock gyárt AMD/ATI RS600-as mATX lapokat, amik tuningolhatóak, és a bennük lévõ integrált VGA jelenleg a leggyorsabb.
Gigabyte P35-S3 vagy Asus P5K SE?
Áruk az kb azonos.Egyenlõre Core 2 Duot tennék bele de ezekbe majd beletudom tenni a 4magosakat is ha már szükség lesz rá és nemkell alaplapot cserélnem!
Amúgy ahol néztem gigabyte-ot ott ezt irták: ("Most õszintén: ha négymagos CPU-t veszünk, akkor valószínûleg nem egy integrált VGA-val ellátott alaplapba fogjuk belepaszírozni.") -- Ez lol mert olyan kurva zavaró az az integrált szar biosba letiltani azt annyi.
Vagy tudtok ajánlani más Gigabyte alaplapot ami támogatja a 4 magos procikat és olyan 28k körül van??
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
No1
ez nem mercedes+nem audi ez BMW M-Power<#vigyor1>#vigyor1>
Konkrétan eme fórumon írta valaki, hogy az E4300 procija húzás nélkül ette meg reggelire az elötte használt 4GHz-re húzott 820-as P4-et, és akkor még nem húzta fel 200%-ra.
a core 2 nél kb 20 % al roszab ez aproci szal nem tom mi a nbajod:d
amugy semmit baj az ati/amd chipekel mert még nem probáltam de 1 elõre nem csak game re kell a gép inkább gyorsaság meg ilyemikre és az amd inkább játékra van de igérem 1 szer kiprobálom majd😄 😄 még anyit h akkor inkább DS3 at vezsek VAGY TALÁN VAN VALAMI JOBB EBEN AZ ÁRBAN?
jah mert pont ugyan anyi azért is raktam utána a másik linket
AMD/ATI chipsettel mi abaj? Azon nem lehet szalonnát sütni, mint NForceon? 😉
Könyörgöm manapság ki vesz Pentium 4-et? melegszik, rosz ár/érték aránya van, ha új normális lapot veszel, akkor legalább egy E2140 procit vegyél. Fel lehet húzni a csillagos égbe, és ugye még is csak Core2 mag, nem elavult P4.
P.S: Megnéztem a lapot, tök jó lap, tud 2 és 4 magos Core2-t, akkor könyörgöm MIÉRT Pentium? Másrészt ennyiért megkapod máshol a DS3 verziót, ami nem tud többet (tök ugyan ez), de a szilárd kondik miatt magasabb az élettartama.
Inno 7600 GT
vagy
Inno 8600 GT
Ugy 15-22 ig gondoltam de ha 1 kicsit több az is bele fér
jah Pcie 16x os és ha lehet akkor intel vagy nvidia csipsetes legyen
meg még a 800 mhz ramot is tudjak azért bele teni.
Ezt a procit tenémm bele Pentium Dual corre 2.66 jah és jo lenne 1 olyan amiben legaláb 3.8 ig lehet huzni mert haverom 4.2 ig huzta na mind 1
jah még anyit h satasat látam csak de abba belemegy a sata 2 es winyo szal nem kell sata 2 es alaplapot venem h legyen 1 300 gigá sata 2 es winyom ugye
Ezt találtam
link
gyári otes heat-pipe hûtéssel
És köszi hogy ránéztél!
Pl. Asus M2N-E-SLI NF500 DDR2 2*PCX SATA2 megfelelõ szerintetek?
Ilyen alaplapból van egy marék az AsRock-nál. 775Dual-VSTA, 4Core-VSTA és társaik ...
Szerintem jobban járnál egy integrált VGA-s ATI RS600-as chipsettes lappal, amibe késöbb vennél egy normális VGA-t. Mondjuk ilyet itthon leginkább csak mATX-ben kapni, van olcsó (AsRock), meg jó és drága Abit.