Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a múltkor már említettem 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Az ostromlott vállalat alul volt az õ szerencséjén ezóta a, majd CEO idegesen babrált a nyilvános vállalatokkal tárolj reményt állítások szerint. amibe még nem véglegesítették az újabb kutatást és eredõ bírósági ügyeket, azonban, Universal Scientific Industrialba eladták az abit márkát, és használták a bevételt lesimítsák a tartozás közül néhányát aminek a nyilvános vállalat felmerült.
Universal Scientific Industrial Co., Ltd egy DMS / ODM OEM gyártó 4C-ben, (Számítástechnika, Telekommunikáció, szórakoztató elektronika és Car Electronics) iparok, amik másik vállalatokat igénybe vesznek õk, hogy megtervezzenek (némely esetben) és irántuk állítsák elõ. a márkák, van ügyletük tartalmazzák a LE-t, Dell és ASUS, Since USI tartoznak ASE-höz, legnagyobb Félvezetõ gyártóknak egyike a világon ma, ami tartalmazták õt, hogy elintézés alatt álljanak egy társaságra a Carlisl-val csoportosíts nem túl régen. Egy vallatni, ami a szándék, hogy vegyék , hogy abit volt, Azonban miután beszerezték az abitat egy ajánlatban különféle nagy játékos között viaskodj, híresztelve, hogy legyenek ECS, Foxconn és Asus, eredeti példány abit támogatás legnagyobb része, és az értékesítõ csapatról fektettek admin személyzetek maradva, mint csinált a PM csapatnak az összes kulcsfontosságú mérnökkel folytatnia kellett a gyártást kifinomult ízlésû fõáram alaplapokba, Hogy 2006. eleje.
Mivel közül a vég közül 2008. július, legnagyobb része a Kutatás, és Fejlesztés csapat birtokol volt elrendezett tova, és között 3-4 ember felõl majdnem minden tervezõ osztály felõl áruvizsgáló hozzá Field Application Engineer túl. Mindenki felõl a korábbi PM csapat, akibõl
Nézni abit USI-ára beszerzésére, egy vallatnia kell amerre fejelik õket? Új elõadásokat, és események úgymint CeBIT és Computex javasolják az alaplap sorakozó volt még elég erõs. találgatom az eredõ elõírás nem volt mik kívántatt és ebbeli minõségükben a munkabeszüntetés magától értetõdik. csinál ennek közepest egy vég abitbe, Vagy egyszerûen egy vég az alaplap részbe, amíg a vállalat csinál egy szubtilis váltás, hogy sorba álljak hívabben mivel USI csinálhat könnyen, mégpedig: jegyzetfüzetek, UMPC és fénykép keretek. Dare, megkérdezem, vajon a fénykép keret lehet overclocked?
mert majd karira beújÍtok még egy 4850 est.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
És asus párti vagyok nagyon..
És mert lustavagyok elmenni még 576 ba a sztókerért.<#vigyor>#vigyor>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
És tesómnak meg oda akarom adni a p5k-t.
Nemsokára szándékozom venni egy asus rampage formulát.CSAk ugye annak ott van felül a proci mellett a 8 tûs csatija..
MI van akkor ha csak 4 et tolok bele?
És mi van, ha kell neki a 8, és nincs olyan 8 as csati a tápomon?
Erre kÍváncsi lennék, hogy ha kell átalakÍtó akkor tudjak venni, és ne ezért rohangáljak mÍg a gép meg a füldön hever..
http://www.ipon.hu/elemzesek/intel_chipszet_evolucio___ii._resz/232/1
Saor Alba
Saor Alba
Saor Alba
Lehet, h rossz a hõfokmérõje, vagy milye, mert az everest CPU magokra játék alatt 90 fokot ír, ha így lenne már rég lekellett vona kapcsolnia magától a procinak...
Szal tudtok ajánlani mai Asus alaplapot?
Nothing is True, Everything is Permitted
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amugy ez miatt kérdezem
Saor Alba
Lehetõleg ne Maszka válaszoljon, köszi
pl hoc.hu
Saor Alba
házakba bejön a Gigabyte formailag
vga-kba is elmegy hiszen volt már nekem is X700 Pro
bár én nem vagyok MSI ASUS Gigabyte párti sosem 😄
Legközelebb Gigabyte-ot veszek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nekem P5B van, de újabbra cserélném. A P5K-t ajánlották.
De memoriat a belepakolt memobol kell biosban lecsippenteni neki (ezen a lapon sajn nincs külön memoria).
aza hibrid CF,meg bizonyos ATI kártyákra "fel lehet picit turbozni",a integrált együtt fog müködni a belerakott VGA-val (de asszem csak 2400esekkel,meg 3400 ATI-kal)gyártó oldala irja,vagy kiskönyv.
CF meg,két egyforma ATI vga öszekötve (tetején),majdnem mint K.I.T.T turbofokozata😄
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W