7099
alaplappal kapcsolatos dolgok
-
#537 Helló! Mit ajánlatok egy 2500+ - os Barton mellé (ja tudom semmit, vegyek Athlon 64-et :-)), de mégis... Esetleg az új VIA Chipset, vagy a már kifutóban levő nForce 2? PLS help -
#536 Sziasztok!
A segitségetekre lenne szükségem,szerintetek jo az asusp4p800-e deluxe alaplap?Ezt néztem ki magamnak,igaz használtan 15-ért.Kérdés érdemes e megvennem ennyiért használtan,és ha nem milyet ajánlotok?a mostani lapom abit sg-71. -
#535 hol lehet kapni DFI LanParty UT NF4 SLI-D lapot?
országba sehol nem találok!
valaki!
-
MasterJay #534 ha az alaplapon van agp akkor a gépet cseréld le de a vga-t nem muszály. -
Rolesz #533 Érdemes alplapot meg procit cserélnem?
Mostani config:Alaplap: Abit Sa7 proci: Intel Celeron 1700mhz (s478-as)
Erre cserélném:Alaplap: Asus p5p800 proci: Intel Celeron D 2800mhz
És ha átváltanák erre a configra le kéne cserélnem a vidókártyát?
Videókártya: Agp Sapphire Ati Radeon 9600 Pro 256 mb ram -
stupido #532 Hi ALL!
Az a kérdésem, hogy lehet-e leszedni valahonnan Asus a7n8x-e deluxe-hoz magyar manualt?
-
#531 [előveszi a forrasztót és összedob egy alaplapot...]
Amúgy csak úgy mondom, hogy van olyan alaplap, ami támogat PCIExpresst és AGP-t is.
Most így két NYÁK-ot (:DDD) néztem ki:
Asus P5P800
MSI 865PE Neo3-FS
Én így a leírások alapján nomeg a kép alapján (aktív hűtés az északi hídon + passzív hűtés stb.) az MSI felé hajlok. Egy gondom van vele: Az IDE aljzato ill. a tápcsatlakozó helye... (De ez legyen a legkevesebb gondom)
Ha van valakinek ilyen alaplapja, várom a hozzászólásokat. Ha nincs, akkor is!
Kicsit idegenkedem az Intel chisettől. Nekem VIA chipsetes alaplapom van és GÚT! -
#530 "lenne benne PCI Express és AGP8x is"
Akkor azt hiszem saját magadnak kell alaplapot gyárta(t)nod.
Lap tetején: Aqua
Itt van 7-féle Abit LGA775-ös alaplap, és ebből 6 a "30 rugós" követelménynek is eleget tesz, pl. ez szerintem megéri az árát: Abit AA8XE P4 Socket LGA775 i925x DDR, 16x PCIExpress DDR-II 24720 Ft+ÁFA, vagy ez: Abit AA8 3rd eye P4 Socket LGA775 i925x DDR2, PCIExpress, 7.1 audio 23520 Ft+ÁFA. Sok különbség nincs közöttük.
Lejebb van még vagy 10-féle LGA775-ös Asus lap is, de jóval húzósabb árakon... -
#529 Bocs, de ezt ide is berakom, minél több ötlet kellene!
Nekem egy socket LGA775, FSB 800Mhz,DDR400, SATA150, AGP8x alaplap kellene, olyan 30 rugóért. A legjobb az lenne, ha lenne benne PCI Express és AGP8x is. Tipp? -
Cicero #528 Nekem a hangkártyával semmi bajom, az meg idegesítene ha lenne rajta intergrált LAN. Egyébként is ha annyira "zenész" vagy, úgyis veszel bele egy jobbat. -
#527 Hát persze. A hangkártya rajta kritikán aluli, nincs integrált LAN és csak ATA100-at tud a SATA-n kívül. Amúgy én meg vagyok vele elégedve. -
Cicero #526 Szerintetek az AbitIC7 alaplap az jó? -
izb #525 Hi mindenkinek.
Kérdés:
asus a7v880 alaplap támogatja e a semptron procikat?
-
ricky #524 ok, köszi
-
#523 Letöltöd mongyuk az Everest nevü programot és az jól megmondja neked.
Everest HOME Edition -
ricky #522 Hol tudom azt megnézni, hogy milyen alaplap van a gépemben úgy hogy ne kelljen szétszednem??? (Azaz windows alatt???) -
#521 Ez a link egy asus elöre összerakott konfigra mutat, amiben meg nem mondom, hogy milyen alaplap van.
Szal ASUS Vintage az nem alaplap. -
#520 És milyen a videokártyád? Mert konkrétan nekem a Radeon 9800 Pro-val veszett össze a SiS 648FX chipset miatt. Most Abit IS7-em van, azzal ilyen gond nincs, ennek viszont az NB hűtőventije lett csapágyas kb. 1 hónap után, igaz a P4S800-ason meg nem is volt venti a NB-en, csak borda.
Egyébként a link, amit megadtál az nem igazán alaplapra mutat, de hogy mi ez, arra még nem sikerült rájönnöm. :) -
#519 Sziasztok.
Az egyik ismerősöm új gépet akar összeállítani és ASUS Vintage nevű alaplapot nézett ki magának. Tanácsot kért tőlem ez ügyben.
Nekem egy régebbi Asus alaplapom vam ( P4s800 ) és elégedett vagyok vele. Újabban viszont hallottam egykét nem túl jó kritikát az Asus cuccokról.
Esetleg valaki ismeri ezt az alaplapot?
Asus Vintage
Köszi előre is. -
#518 Ez télleg nem egyszerű! -
nero #517 Sziasztok !!!
Talaltam egy erdekes hir-t a WEB-en (x86-secret)
DFI alaplap 500 FSB-en !!!!!!!!!!!!!!!
Na ez mar igenX86 Secret
-
#516 Jaja az már jobban hangzik!
De jobban hangzana számomra a Winfast Leadtek A400Gt Pci-ex -
nero #515 Bocsi Megint fasz vagyok !!!
Mar megint AGP-t neztem !!!!
DE van PCI-e -es mas gyartotol:
VGA MSI PCI-E NX6800GT 256MB T2D 83 670,00 + afa (beker ar)
Talan ez mar erdekes lehet szamodra
-
nero #514 Szia Gabesz !
Most neztem meg az EXPERT arlistat azt irja hogy van raktaron:
VGA I3D GF 6800GT 256MB TD 1-5 dB 69 230,00 + afa
VGA I3D GF 6800Ultra256MB T2D 1-5 db 93 300,00 + afa
beker ar !
Es igazad van ! En sem vennem meg eme kartyat !!!!!!
-
#513 Hát igen! Itt van olyan kártya de ezt megis hozzák?vagy valamikor megrendeled és hozzák amikor hozzák?vagy mi?
DE inno-t nem veszek! -
nero #512 Bocsi. Hibaztam.
Javitom magam:
VGA Inno3D PCI-E 6800GT256MB TD
Tudom talan a leg...-k kartya de kaphato. bar lehet hogy megint tevedek
Expert
-
#511 MSI powa...the Best -
#510 Persze hogy van!Mér ne lenne? -
#509 Nagyot tévedsz!
Én Pci-ex-esről beszéltem Te pedig egy AGP-set mutattál!
De ha máshol találsz akkor megkösszönném... -
DirtyPio #508 volna egy kerdesem, megpedig az, hogy jol tudom-e, hogy van socket 939-be jaro athlon64 3200+. -
Centinel #507 Hi
MSI K8N Neo2 Platinum vagy Gigabyte GA-K8NF-9
?
THX -
nero #506 Szasztok !
Bocsi Gabesz hogy okoskodasnak tunik, de kaphato magyarorszagon
6800Gt kartya ! (Leadtek A400GT FX6800GT TDH 256MB)
Ramiris
-
#505 Még külföldön is rendelésre veheted meg!Ha jó esetben megrendeled ma akkor 1,5 hónap múlva megkapod!Talán! -
space marine #504 ez engem is érdekelne!!! -
#503 hello!
tud valaki ajánlani osztrák webshopot nekem?
de bécsi bolt is jó.
köszi! -
Robin Hood #502 Ja, csak egyszer kelljen garanciát érvényesíteni mondjuk Kanadában... -
#501 Ki mondta hogy M.O.-n kell vásárolni. Ezé vannak az online shopok meg a házhozszállítás. Nem is kerül annyiba, mint hinnétek. -
#500 Hol kapsz Te 6800Gt Pci-ex-be! M.O-on biztos nem! -
#499 Hülye ember vesz drága helyen Te hahaha -
Lyan Kyj #498 Kösz a tippet! Nem húzott, igazából 2.66, de kerekítve egyszerűbb:P