Milyen Alaplap?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
* George Benson : White Rabbit *
i865ep vagy 875?mejiket éri meg megvenni?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Jó lenne ha lenne!! :-)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
csak kamuztam, vagy mégsem? 😄
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
amúgy c a válasz!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Szerintem igen!!
V9ykn8_TZL0
Sajnos viszont tápt is vennem kell, mert ez a 300W CODEGEN nem lesz nyerõ.
Amúgy nem értem, hogy miért szidja mindenki ezt a márkát. Mikor vettem (kb. 2 éve) mindenki CSAK CODEGENT ajánlott. Ennyire lement a szinvonaluk? Vagy bejöttek jobb márkák? Amúgy egy 360W Chieftec-et szeretnék, bár a tápokról szóló fórumon olvastam egy balesetet ezzel. Kicsit félek tõle, de ennél drágábra már nem lesz pénzem.
Bocsi az OFF Topic témáért.

Végülis megvettem a P4C800-E Deluxe-ot. Eddig tök jó van benne potencia. Legközelebb procit veszek majd ha lesz zsé.
Van olyan progi amivel a proci tempót windows alól lehet babrálni?
üdv
peter
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Tudna nekem vki segiteni? MSI K8T Neo alaplapot akkarok venni de nemtudom mit jelent rajta ez: BuzzFree technológia
Segitsetek pls köszi
Valószínû, hogy sima P4C800-as veszek. A többi extra nem mozgat, ami a Deluxe-okban van.
Azt pedig, hogy dualban megy-e a memória, a BIOSnál kiírja, ha kikapcsolod a BOOTLogót.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ja és egy kérdés a dual mem foglalatokkal kapcsolatban. Most van 2x256mb az alaplapban, azonos színû (kék)foglalatban. Ezek ugye dualban mennek. Ha pl. a késõbbiekben teszek a maradék helyre 1db. modult, attól a másik kettõ még dualban mûködik? Vagy csak akkor ha ezek is párban vannak? Bocs ha láma kérdés volt. 😊
Nem tudtok esetleg olyan weblapot, ahol ezeknek a dolgoknak utána lehet nézni? Tehát a mai alaplapok, procik, mi mit jelent, mire kell figyelni stb. ?
köszi.
érdekelnek vélemények és tapasztalatok, legfõképpen az, hogy az a hûtés a kondikon és a stabkockákon segít-e valamennyit a tuningban!?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Azt hallottam, hogy az Intel alaplapok a legjobbak intel procihoz. Én egy Intel D875PBZLK-ra gondoltam, de szóba jöhet még ASUS P4C800 (Deluxe) estleg Chaintech vagy Gigabyte. Szeretném kikérni a véleményetek errõl. Nem akarom tuningolni, de szeretnék egy nagyon stabil alaplapot, ami jól kihasználja a dual memóriákat.
ez tapasztaltam én
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Asus P4C800 Deluxe - kb. 50k
Abit IC7-G - nálunk 33k (ez a legjobb felszereltségû IC7-es)
(nekem is ic7 van)
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit