7099
alaplappal kapcsolatos dolgok
-
#2378 majd csak figyud
ezt mondtak a hetes szeriara is -
izb #2377 Asrock dual sata2 alapja sok embernek van,és überbaró....
Én is fogok asszem venni eggyet. -
Thanatos #2376 nemtom, én nem vagyok ennyire meggyőződve róla hogy dx10es krátyákból is lessz agp-s..., max a nagyon laja részlegből ami gyk hiába dx10 ugyse birja el teljesitményel a cuccot :) -
#2375 tudom h van S939-es deszka ami AGP-s de nem sok embernek
vagy igen? ketlem -
izb #2374 hehe.ez nagy marhaság..egy msi neo2-es mint az enyém is az összes 939-es x2 procit fogadja.emellé simán jöhet egy dx10-es kari... -
#2373 Dx10 vegett csinalni fognak egy AGP-set
lemernem fogadni
de milyen o"skovulet ge'pe lesz akkor annak aki me'g tolni fogja egy esetleges Geforce 8 AGP-s VGA-val. :O
(procira es deszkara gondolok) -
izb #2372 jó lenne -
#2371 szerintem meg a Geforce 8 szeriabol is lesz AGP VGA... -
izb #2370 ja ha rajtuk múlna így lenne.hál istennek hogy felismerték hogy ebben azért van még potenciál.. -
#2369 azt se ertem minek eroltetik meg,bar eleg sokan hasznalnak AGP-s lapot.
Ez csak egy-ket emberken mullana megmondana h nem lesz tobb AGP-s VGA azt kesz -
#2368 ilyeneket tudsz belerakni:
-
izb #2367 olyan mint az AGP van rá igény........ -
#2366 az ATA-nak mar lejart az ideje szal -
Inquisitor #2365 NF7-S alaplaphoz járt (és ott is azt hiszem csak a 2.xx verziókhoz), NF7, és NF7-SL lapokhoz NEM. -
#2364 nekem is ilyen alaplapom van mégse kaptam hozzá azt a kis kütyüt vagy az nem mindegyikhez jár? -
Inquisitor #2363 Nem, abba SE lehet PCI kártyát venni, kivéve ha veszel PCIE-PCI átalakítót és a kártyád Low Profil magasságú ... -
#2362 de abba a kicsibe (pci-e 1x) is lehet sima pci-s kártyát tenni? -
#2361 Ilyen van a fiókban. -
#2360 de az a kis izé , abba bele lehet tenni pci-s kártáykat?
sztem az kicsi hozzá nem? -
Inquisitor #2359 Jah, csak árán kap egy IDE kártyát, amire 4 vinyót tud kötni. Vagy kettőt. -
#2358 Na igen, van aki megtartja ezeket a dolgokat.
Szerintem neten adj fel egy hirdetest ozonleni fognak a jelentkezok, akiknek NF7-S lapjuk volt regen.
-
#2357 Nekem nem kell sata mert leszarom a satát éppen ezért kell ez a seriellel de sajnos már irták hogy csak alaplapopkhoz adták régen.Asszem ebből PCI ide kártya lesz ATÁ-s. -
Inquisitor #2356 Nem értem a kérdést? Ha PCI-os SATA kártyát kérded, akkor elvileg egy árban van az IDE kártyával a SATA-Raid meg az IDE-Raid kártyával, legalább is egy márkán belül. Csak ugye elvileg a PCI lasabb mint maga a SATA vezérlő ... más kérdés, hogy még egy SATA2 vinyó se használja felét se a sávszélleségnek amit a SATA1 tud. Mondjuk Raidben más a szitu. -
#2355 Seriellel kapcsolatban tudsz infokat engem az érdekel mert tuti olcsobb mint egy PCI IDE kártya? -
Inquisitor #2354 Amire a PCI, csak sokkal gyorsabb :)
Tehetsz bele IDE/SATA/SCSI vinyóvezérlőket, hálókártyát, TV-tunert, hangkártyát, PhysX kártyát ;), meg van pár olcsó VGA is, ami belemegy (PL. X1300), ha jól emléxem 4x gyorsabb a PCI-nál. -
#2353 Mire jó a PCI-e 1x? -
Inquisitor #2352 "Érdekel nagyon mert ahogy elnézem az új alaplapokon luxuscikknek fog számítani a 2 ATA foglalat csaom csak 1 db van és az kevés :("
Az egy dolog, hogy "csak" egy van (bár eredeti terv szerint már egy se lenne!), de pl. az i965 lapokra utólag gányolták az IDE-t, ezért pl. írókkal való együtműködése finoman szólva is kétséges. (Plusz elszabták a memvezérlőt, ezért 800-as vagy gyorsabb ramból max. 512-eseket fogad, már ha ez érint valakit.) -
#2351 Miért nem jó ez a Seriellel?
bertino: Apjuk fas... terelgessék ne az ATÁT. -
#2350 jaja, terelik a népet SATA-ra azért csökken az IDE-k száma -
izb #2349 neked ide kártya kell pci-ba -
#2348 Valaki tudna képet mutatni vagy olyan oldalt linkelni ahol erről irnak (ha lehet magyarul ) ---> Seriellel ATÁ-ról satára átalakító????
Érdekel nagyon mert ahogy elnézem az új alaplapokon luxuscikknek fog számítani a 2 ATA foglalat csaom csak 1 db van és az kevés :( -
izb #2347 az összes létező 939-es és x2-es procit támogatja. -
Dévids #2346 hello
megtudnátok nekem mondani hogy egy ABIT KN8 ULTRA PCI S939 AMD alaplapba max mekkora proci megy bele? -
#2345 OFF: Umbrella corp. - Resident Evil -
Thanatos #2344 jah és minden 20miliárdba fog kerülni :/ -
#2343 Kiváncsi vagyok ezek után milyenek lesznek a Gigabyte cuccok, lesz bennük, egy kis Asus-os beütés, vagy csak a gyártókapacitást veszi át. -
#2342 :O -
#2341 A sok fúzió után egyetlen nagy cég lesz, ami mindent gyárt. -
Thanatos #2340 nah elolvastam a cikket, igy már oks, azért tényleg érdekes hogy a gigabytenál lessz a nagyobb rész :) -
Thanatos #2339 he? akkor most ki vásárolt fel kit? vagy ennyivel jobban cseng mostanában a gigabyte név?