Veszett jóóóóó pasi!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még nemnagyon találkoztam, ill láttam olyan srácot, aki rám hasonlítana...de biztos van.(vagy nincs😊anyám néha azzal zaklat, h tök torres danis vok.
mondom neki:
1. Max Õ hasonlít rám, és nem én Õrá😊
2. Egyáltalán nem😄
\"Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz\"
Ramadamammy rapidrandi
de nem csak ebben vagyok más...képzeld egy embernek nincs ugyanolyan arca, mint nekem 😄 Max csak hasonlít rám :Ð
Canon 450 D
ezt soxor szokták mondani, de most vmiért hiszek neked!😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Ramadamammy rapidrandi
Discoban is mi volt...látok egy palit, bejön, megtetszik...kiderül bika. Ez a srác elment, haza, utána meglátok egy másikat, az is megtetszik, kiderül bika 😄 És ez nem az elsõ eset...van egy nagyon-nagyon jó pali...bika, a sráccal csak találkoztam, de nem ilettünk össze, utána találkoztam egy másik sráccal: bika, vele sem jöttem össze, felmentem a tesómhoz Bp-re...a legjobb haverja, akit legszívsebben széttéptem volna: bika 😄DDD
Na...szerinted ez véletlen? Egyszerûen a bikákra bukom és kész 😄
Katán sem lepõdtem meg, hogy bika....tüzes, harcias, szenvedélyes, élettel teli 😉
Canon 450 D
csakhogy minden jegynek vannak sajátos jellemzõi, amelyek megnyilvánulnak a mindennapokban...
Ez olyan dolog, hogy hiszel-e vmiben.pl az ufókban, vagy "istenben", és attólmég h vki nem hisz benne, nincs kizárva, h nem is létezik.
ha mar itt tartunk, akkor a rak is eleg jo jegy !😊
meg a mérleg..
ezt igy elsore kevesbe ertettem!😊 milyen magas is vagy ?
Canon 450 D
Szóval én alapból nem ismerkedek meg olyan lánnyal -csajozós szándékkal-, aki nem szép vagy csinos.(a saját izlésemnek megfelelõen)(ez vmi ellenpélda akart lenni azoknak, akik szerint a belsõ fontosabb)
Szerintem mind2 fontos, fontos az összhang, az "egyensúly".
Csak sajnos vagy csinos,beképzelt pi**kkal, vagy kevésbé megnyerõ külsejû, de annál inkább "ari" lánykákkal találkozik az ember.(legalábbis én).Kevés az olyan lányka, aki netán szép is(nem kell bomba nõ) és mellé "normális" is.(nem kell tökéletes, nincs is)-(fõleg nõbõl😄😄😄)
Én, ha nem vonzódom külsõleg vkihez, mondhatni megtagadom a szerelem esélyét.
Viszont azt megerõsítem, h nem a külsõségeken múlik a szerelem.Hanem mind2n.(külsõ-belsõ)
Szal vmi ilyesmi az én látószögem.
Mellesleg ez a magasság próbléma engem nem nagyon érint a 185cm-el😄
Eszembe jutott egy idevágó "mondás".Vhol olvastam.
-A nõk olyanok, mint a parkolók.Majdnem mindegyik foglalt, vagy ha mégsem, akkor rokkant vagy fizetõs-😄
mindegy, h szõke,barna,stb,de nálam mindenképp legyen magasabb!!:-)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Hát..nem tudom..Zsu..igazad van..ez tény,h külsõleg is vonzódni kell a választotthoz..
De nem ezen múlik a szerelem..
Legalábbis nekem nem!
(tudom nem vagyunk egyformák..ezért is,csak a saját véleményemet írom)
Szóval,volt már olyan pasi,akivel randizgattam és oltári jól nézett ki tényleg.
De semmi komoly nem volt ezzel a ítpussal.
Mintahogy a legtöbb bomba csaj,a legtöbb szexi pasi is tudja magáról az igazat,és eszerint is képes viselkedni.
Nem azt mondom,h én enm fogllakozok a jó pasikkal,de nem ez a legfontosabb.
A jelleme,a fellépése fogjon meg.
Egy helyes,ámde határozatlan,tutyi-mutyi alaktól,vagy a "hajjj,de
jól nézek ki bébi,hogyhogy még nem ugrottál rám?!"-típustól,vagy,aki oylan nyegle,és oylan intenzizással rágózik bele po**mba,h,h közben fröcsög a nyála,nah..az ilyenektõl kiver a hideg..
Szal egy pasi,ne azzal akarjon meghódítani,h irtó jól mutatna melettem,v fordítva,eg h elõadja a macsósfílinget..
egy bizonyos mértékig pesrze meghatározó a külsõ..de sok múlik azon,milyen természete van.
És csak egy példát tudok felhozni erre,mindig ezt fogom modnani:
életem elsõ nagy szerelme,elsõ és egyetlen hosszú,komoly kapcsolatomban a srác,egy átlagos,és inkább aranyos kategória (volt),de a személyisége megfogott:van humora,intelligens,tud disztingválni,viselkedni minden helyzetben,és abszolút nem beképzelt.
Nem azért voltam szerelmes,mert az atayúristen is elbújhatna mögötte mert annyira helyes(persze h tetszett,de nem sztártípus)!
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Egyszeru Dal
2:a 1049es hozzaszolasomban irtam rola
3:az 1050es ment neked....amiben irtam, hogy a cicababa lanyok tulnyomo resze nem eppen az embersegukrol es kedvessegukrol hiresek...
Egyszeru Dal
Gondoltam benézek ide, milyen emberkék, mirõl beszélgetnek.Már csak azért is, mert mindenhol sok a suttyó meg a 10éves gyerkõc😊Egy kicsit visszaolvastam, és Zsuzsa egyik mondata nagyon megfogott:"Nekem nem kutya kell..."
Tök édi😄(ne értsd félre, nem cikizés vagy ilyesmi, csak szimplán bejön a "mondat stílusa"😊
nekem is volt magasabb, velem 1forma magas bnõm, annyira nem gáz, csak nagy darab ne legyen még mellette.
gáz...nekem is volt már, de nekem nagyon zavaró 😛
van most egy pali, aki nagyon bejön jellemileg, de alacsonyabb...így hanyagolom 😄
Canon 450 D
Megbúbolni? Hmmm...hát, ha annyira akarod, belegondolhatsz többet is 😄DDD
Canon 450 D
Ja és nem érdekel mennyire rajonganak körbe a "csúnyácska" fiúk ( a szépség relatív). Nekem nem kutya kell, hanem társ, szerelem.
Canon 450 D
Meg filmet is keszitettek rola 😊
Lsd.:Shallow Hal
A magyar cime azt hiszem:a nagyonnagy Õ
Egyszeru Dal
A magyar lányok (arányában)alapból szépek...ez vitán felüli
Egyszeru Dal