2072
:)
-
Hajnalcat #1297 Irigylem a barátnődet. -
Hajnalcat #1296 Élőben is biztos jó pasi vagy. :) Olvastam a verseidet is, gyönyörűszépek! Én is szoktam irogatni, bár az enyémet nem ilyen jók...Van tehetséged hozzá. ;) -
Hajnalcat #1295 *Jééé, észrevette!* -
#1294 Igen... ennek valószínűleg örülnöm kellene. :)
A baj csak az h. barátnőm szerint azon a képen jobban nézek ki, mint valójában. :) -
#1293 A #1165. -
#1292 Mármint melyik volt az ON? :) -
#1291 Furán krákogsz. Egy negrót? :D
Egyébként meg tök ON volt, nemtom mit akarsz. -
#1290 Ööö... khm. :) -
#1289 Nem fosnak tőlem a népek, de ha már lehetőség van rá, rendet tartok a topikjaimban. Úgyis van, amiben hülyére offolhatja és poénkodhatja magát mindenki. Legyen má néhány kultúrált.
Nem is akarom, hogy "fossanak" tőlem. Jobb lenne, ha inkább mindenkivel jóban lehetnék. De ez ugye nem csak rajtam múlik. :)
Jackman bácsi is bejövős, igen. :) -
#1288 H. a témához is írjak vmit:
Ő jó hapsi szerintetek?
Bár igaz, h. nem mai darab...
-
#1287 Az ilyen kérdésekben sosem értettem mi a ráció. :)
Én inkább azt kérdezném, h. nős-e. -
#1286 ugye, ő a szomszédod? -
#1285 az "ebben egyetértek" ez nem a latinhoz való viszonyomról szól...-->gy.k.,nem Katának.
-
#1284 vááá..de hiányzik a latin..ebben egyetértek.
bár sztem te is tudod,h fosnak tőled a népek..de mondjuk kell ez is,talán akkor ez a topik tele lenne idióta képekkel..hacsak nem lenne már bezárva.
te is szereted Hugh Jackmant? -
#1283 -
#1282 Több ember van, aki poénosnak tartja magát, lazának, és megenged magának effélét. Beszólhat másnak, ironizálhat, belinkelhet randa képet. Az jópofa.
Ellenben ha te teszel ilyesmit, azonnal felháborodik. Felháborodik akkor is, ha visszaszólsz neki. Vagy rendre utasítod. Te vagy a hülye, hogy nem érted. Megmagyarázza. Megsértődik. Fikáz.
Quod licet Iovi, non licet bovi... -
#1281 hátha oldja a feszültséget... -
#1280 -
http://www.joelysueburkhart.com/hello/73/1539/640/hugh_jackman.jpg -
#1278 perzse emlékszem amikor valaki egy erekcióról szúrt be képet..Nah jó...az illető is elítélte,ő látta,"mi ebbena művészet"..
De akkor is,a nők vajon miért nem rongálják a veszett jó csajt?
miért nem tesszük be Mortissa Adams-et,vagy Big Mommy-t,vagy Kertész Magdit,vagy Marie curie-t???Vagy valami mekinfelhízlalt ultraduci amcsi nőcit???
Itt meg rögtön az elején beszúrtak dagi képket,a Mikulást,Mr. Bean-t,Balázs Palit..stb.
lehet poén,de azt hiszem érződik a különbség..-.- -
#1277 nem láttam ezt a képet,de abban egyetértek Katával,h a Vezsett jó csajt sosem lehet szétbarmolni,itt meg a legeljén egyből nekiindultak a hímek.
ennyit a ffi egóról..
ismétlem,nem láttam a képet,de nem hiszem h Kata törölte volna,ha csupána te ízlésvilágodról lett volna szó.
Mindazonáltal,linkelj be nyugodtan képet,gondolom ami a jó ízlés határain belül marad,senki nem fogja törölni.
Jah,én nem gondollak buzinak..:-D
Azt sem tom h ki vagy,mellesleg nekem oly mindegy..:-DDDD
-
#1276 Szerintem gáz volt a kép teljesen, egy fiú berak egy melegnek tűnő idétlen fickóról képet, aki farsangon érzi magát. A többi kép alapján szted idevaló?
Nem a nyalás kedvéért, de most első alkalommal egyetértek Katival. :p -
#1275 priviben megmutatod mi volt a törölt kép? köszipuszi -
#1274 Az, hogy a topik jóízlését megtartsuk, nem tolerancia kérdése. Mint mondottam, mi sem barmoljuk szét a ti Veszett jó csajos topikotokat, ahol még büntetőponttal is jutalmazzák a hasonló képeket, sokkal szigorúbban moderálják. Próbáld ki.
Ezek után még neked állt följebb már a törlésre való rákérdezésnél is. A kioktató szövegedre sem vagyok vevő, úgyhogy lényegileg mindegy is, milyennek tekintjük. Toleránsnak legkevésbé tekinthettük, ha már a toleranciával hozakodtál elő. ;) Az, hogy "megérdemelném" a lekezelő szöveget, ez is sugárzik a toleranciától ugye. ;)
Szerintem sokkal egyszerűbb lenne, ha sértett önérzetedben nem felháborodásod és sértettséged ecsetelnéd, hanem belátnád, hogy nem ide való képet raktál be, és jogos volt a törlés. Nem kell mindenkire és mindenhol ráerőltetni a jópofaságot. Ez itt most nem jött be, ennyi.
-
Hajnalcat #1273 Ne csináld! Ki akarod magad dobatni? :(( -
#1272 No szép. Most kezdtem el irni neked privátot a jövőbeni konfliktusok elkerülése érdekében arról, hogy mennyit is számít a fórumokon a tolerancia, a másik véleményének legalább egy kis részbeni tiszteletben tartása. És legfőkébben a lehülyézés és lebarmolás mellözése, indok nélkül.
A reakciókat nem én szabom meg, szóval ha Hajnalcat poénnak vette, szive joga. Én nem. Ahogy az eddigi hozzászólásomat sem mellédumálásnak. A lekezelő szöveget meg ezek után pláne megérdemelnéd, de ahogy lejebb, most sem teszem. Ez inkább kioktató szöveg, egyébként meg az írás stílusom ilyen.
De gondolom ugysem érdekel, mert köcsög bedumálos buzi vagyok szerinted. Egészségedre. Megyek és fel is dugom magamnak a véleményem.
Pff, perc múlva gondolom ugyis törölve lesz a reag, kár volt itt ujjat koptatnom. -
Hajnalcat #1271 Khmmm...akkor maradjunk a jó pasiknál.
Már ezer éve tetszik ez a fickó, eszméletlen sármos. :)
A ... reklámban láttam meg a Tv-ben, de szerencsére megtaláltam azt a reklámot és most ide be is linkelem, de csak a pasi miatt, hogy mindenki lássa. Nem tudja valaki megmondani a nevét? Mert így név nélkül nehezzen tudok róla képeket találni.
Jó pasi -
#1270 Nem kell a melléduma, eléggé poén kép volt, lásd #1266 reakció is. Úgyhogy a lekezelő szöveged felhelyezheted valamely testnyílásodba. ;) -
#1269 Azt hittem a "jó pasi" cím, az egyéni, saját izlést feltételez és kér, nem univerzálisat. Nem poénból raktam be a képet. De rendben, akkor maradjon csak a topicnyitó izlésének megfelelő pasiképeknek fentarva. Harag nincs. :) Szevasz! -
#1268 Én töröltem. Törlésemhez indoklást nem fűzök, a linkelt kép önmagáért beszélt. Mi sem b...uk szét a Veszett jóóó csajos topikotokat undorító képekkel. Szevasz. -
#1267 Öööö.. szerintem eddig senki nem hitte, de mostmár elgondolkodnak a dolgon :D Egyébbként nem zavar. :D Nekem az a kép tényleg bejön :P -
Hajnalcat #1266 De az benne a poén, hogy nem is vagy b*zi, és mindenki azt hiszi, hogy az vagy, kivéve engem, mert én ismerlek.
Megnéztem a képet, amit küldtél. Loáááál!!! :DDDD -
#1265 Hmm... szeretnék kapni egy privit attól akinek a törlést köszönhetem. Nem mintha nagyon érdekelne, de kiváncsi lennék én miért nem rakhatok ki képet (olyant, ami a topic címéhez kapcsolódik)? Vagy a jó pasi topicba csak lány linkelhet? -
#1264 :-D
igen..sztem is!:-)ez a lényeg..:-) -
#1263 ez mit jelent nálad ? -
#1262 én se tudom ,hogy mi volt az ... -
Hajnalcat #1261 Az biztos, hogy valahol legbelül egy őrült zseni, de tetszik. :) A filmben rádiósműsorvezetőt játszik, és mindenkiről megmondja a véleményét. XDD -
Hajnalcat #1260 A szeme nagyon szép ennek a pasinak, az tény ;), de az a felső beállás, még mindig nem vagyok kibékülve vele. :D -
Hajnalcat #1259 Hé, mit írt Kmarha, kitörölték. Jaaaaaaaaaaaaaaa, emiatt kaptad a büntetőpontot? Ááá, én meg lemaradtam valamiről! Na, mit is írt pontosan? -
#1258 am. lehet h túl jó pasi fejet vág..
de nekem...:-D
a tekintete...whuá..:-)
és egy kis huncut félmosoly..
nos igen..nagyon eltalálta a fotós ezt a képet.
az alsó kép pedig...fú..nem ragoozm túl...nekem ő nagyon jó pasinak számít.
:-DDDDDD