CSÖCSÖK, PÉNZ, SG....
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai világban a póker nagyon elterjedt és az egyik legjobb pénzkereseti lehetõség. Sokak szerint a póker teljesen egy szerencsejáték, ami elég nagy tévhit. A póker egy stratégiai játék ami megvan fûszerezve egy kis szerencsével. Megfelelõ stratégiával bárki lehet sikeres játékos. A siker kulcsa a kitartás és a tanulás. Tanulásban segít a világ legnagyobb póker iskolája a www.pokerstrategy.hu/home/ , ami megtanítja minden póker stílushoz a megfelelõ stratégiát, amivel nyereségesen tudsz játszani. Ezen belül kitölthetsz egy kvízt, amivel kapsz teljesen ingyenes 50$ kezdõtõkét, az általad kiválasztott pókerterembe.
Tanulj meg pókerezni, beszélgess más játékosokkal és a barátaiddal, vágj bele kockázatmentesen a pókeres karriered építésébe az 50$ ingyenes kezdõtõkével.
Sok sikert!
Tanulj meg pókerezni a világ legnagyobb pókeriskolájában: http://hu.pokerstrategy.com/uULZOE/strategy/
Sodinak megállt az üzlet :C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem is tudtam ... azt hittem õ bikákkal csinálja 😛
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
ez olyan, mintha egy faszi nem szeretné a farkát, nonszensz (vagy teriblekk)
Riszpekk
Riszpekk
óh jó uram hisz téged kiván itt a nép
s az istenek
mért kell a harc
csak vérünk folyik
s egyre fogy
a türelmünk P
Már én is bekeményítettem! HÖ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
IRGUMBURGUM!
(csak besegítek ST-nek. Hígszarig nyalás RULEZ) :-DD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
énis új rule-okat állítottam fel 😊
amin van csöcs az jöhet 😊
de azért tényleg nem lehet olyan eccerûen elintézni hogy "ez a hirdetés nem a mienk csak ITT VAN MERT CSAK és nem vállalunk felelõsséget" mint sok oldalon (pl. prog.hu)

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez egy barter, ami az adverticumon keresztül jött anélkül, hogy láttuk volna elõtte mi ez. Már veszem is le...