84
  • Tetsuo
    #84
    minden forumon van.
  • whitehawk
    #77
    Kiegészítések, hibajavítások (magyarul patch :DDD)1.: Pl leolvasom, és megmondom, hogy buzeráns vagy-e, AIDSes meg hasonlók. Vicces, hogy egy ilyen chip mellé odaraktak egy pénzérmét és azon Liberty (Szabadság) olvasható.
    (utóbb, lehet után se kő , (nem néztem tovább))
  • whitehawk
    #76
    Azért ez haladás! Persze lehet, azt, hogy csak bűnözőkbe, meg elmebetegekbe. Utána jönnek a nagymamák, hogy lehessen tudni, ha szívrohamot kaptak, meg a cukorbetegek. :DDD Nah aztán kell egy kis löket, pl Microsoft: csak az használhatja a winfost akit azonosít a rendszer :DD Ez olyan reálisnak tűnő dolog. Előbb utób a chip tudása bővülhet: Bioárammal megy, és nem passzív, hanem aktív módon fog működni, jeleket ad, méri a vérnyomást hormonszintet. És egy nagy térképen lehet nézni a kis pontokat ahogy mozognak. Mit csinálnak éppen. Sztem frankó :D Majd ha lesz kölköm 1szer megnézhetem, hogy cigizik-e a suliban, meg iszik, és szexel-e. Meg a tanárok is :D Meg rögzít dolgokat, és ha elmész 1 checkpoint mellett (amik szét vannak szórva a városban) akkor leadja az adatokat. Halál jó!!! Biztos halálra lenne először kódolva aztán feltörnék, és egyes emberek amásokét töltögetnék le :D Mondjuk a TV2, és kiadná Big Brother Unlimited néven :D Nézhetnéd a TV-ben. Lehet, hogy kicsit negatívan hangzik, nem mondom, hogy ez lesz, csak mint lehetőség fennáll.... A Buorne rejtély című filmben is a faszi hátában volt két kis kütyü. (A film elég szar volt, de az más kérddés :DDD)
  • Obi Wan
    #75
    Hát... ha ilyen lesz, jópár olyan ember is megtalál minket, akinek nem kéne...
  • Dömper Ármánd
    #74
    Kedves Deltaadmin és Macc!
    A cikkhez érdemben ugyan nem nagyon tettetek hozzá semmit, viszont a magazin olvasóinak kiválóan demonstráltátok a demagógia szó jelentését. Állllat!
  • rolika
    #72
    ennek az lesz a vége, hogy már kiscsíra korunkban kapunk egy ilyen csipet ... a kötelező oltásokkal!
  • Csatti
    #67
    Nem ertem mit vagytok ugy oda, ilyenek mar reges reg leteznek csak marhak azonositasara hasznaltak eddig. Egy picit nagyobbak voltak es mar vagy 20 eve leteznek. Semmi extra nincs bennuk.
  • HuAn82
    #61
    Ezért utálom a "prédikátorokat"! Idővel azt is képesek belemagyarázni az emberbe,hogy kék a fű és zöld az ég. Csak én soha nem hagyok nekik időt!
  • papabear
    #43
    "Hogyan kell vagy helyes a Bibliat ertelmezni? Hogyan tette Jézus?"

    Ezek szerint Jézus már olvasta a Bibliát? jajj, maximum a Tórát olvashatta, a Bibliára még várni kellett néhány száz évet. Arról nem is szólva, hogy határtalan nagyképűség -vagy naivság- egy néhány száz éves (csak néhány -lehet hogy csak 1-ember által jegyzett) könyvet igazabbnak gondolni mint több ezer éves vallások tanításait.

    Apropó, Mária Magdolna miért van hanyagolva a bibliában. -nem fért bele a képbe?
    -Azt tudtad, hogy amit Szűz Máriának ferdítettek héberről, az valójában hajadon Mária?
    És az szerinted, hogy egy könyvhöz, feszülethez, Mária-képhez,stb. imádkozol az nem bálványimádás?
    -Hiszel, mert elhitted.
  • Pheel
    #35
    De ha a Bibliát olvasod, akkor nem kell okosnak lenned, mert gondolkodnak helyetted ;-D Na jó, ez rossz vicc :)
  • papabear
    #34
    Sztem éppen elég "bibliát nem olvasónak" feltüntek az usa hatalmi törekvései. Csak kérdezz meg egy értelmiségit vagy irakit.

    Amúgy meg nem kell mindjárt a falra festeni a három hatost, ilyen hatalmi törekvések azóta vannak, mióta lejöttünk a fáról. Csak nagy vonalakban: perzsa birodalom, római birodalom, török birodalom, kínai birodalom, Brit birodalom, Nagy Sándor, Napóleon, Hitler és még lehetne sorolni. A különbség csak a körülményekben és a részletekben van. Az ember mag nem változik (sajnos).
  • Pheel
    #33
    Ez kb az a szint, mint amit Nostradamusról hisznek. Nekem van egy könyvem, amiben úgy értelmezték az írásait, hogy 1996-ban meghal a Pápa és 1997-ben nukleáris baleset lesz Franciaországban és hát NEM... :)

    Szóval a Biblia is szép írás, de mivel mindenki azt lát benne, amit akar, így nem történelemkönyv, csupán egy szép mesekönyv.

    Na ennyit a vallásról...
  • Jony
    #28
    Erről az egészről igaz nem olvastam de a fasizmus jut eszembe.
  • Alien_AM
    #27
    Ez igen vegre mar valami jo hir, remelem gyorsan elterjed es a kesobbiekben kialakul a kollektiva szeru tarsadalom. Pastelodnak igaza van remelem lehet majd hekkelni és késobb pedig mar a Szarnyas Fejvadaszban lathato virusok is megjelennek jess. :)
  • Punker
    #26
    Nem lesznek szegények és gazdagok, ha meghúzom a bombán a madzagot........
  • [HUN]PAStheLoD
    #22
    nekem olyan kell amibe HACK modul is van és a többiekét lehet szivatni :)))

  • Mice
    #20
    csak reménykedjünk, hogy a bürokrácia bben az esetben azért hozza a formáját!
  • papabear
    #18
    Addig valóban nincs gond, amíg eldöntheted, hogy kell-e. De ha már csak ezzel kapsz csak munkát, ezzel vezethetsz autót, ezzel lehetsz csak a társadalmon belül és nem kívül akkor Orwell elkezdhet pörögni a sírjában.
    És a vicc az, hogy az usa a fenenagy szabadságával pont erre halad. Majd elintéznek maguknak még 1 "terrorakciót" és csak az járkálhat majd szabadon, akiben van egy chip.
    (ami mellesleg lehet helymeghatározós is úgy, hogy nem tudsz róla..)

    ...
  • Mice
    #17
    a gprs-es autók is ugyanúgy fogynak mint a többi hagyományos védelemmel ellátottak. szerintem ez a bűnözőkre dettó igaz lenne. a pancser kategóriát biztos vissza fogná, de amelyik meg akarna szabadulni úgyis megtehetné.

    bár kevés hasonlóságot mutat egymással a két dolog, de ott volt pl. a minority riport c. film is. Tmindegy, hogy a főhős külön véleménye volt az igaz a kutyát se érdekelte és csak mentek utánna. na ez az amiből semmiképp sem kérnék.
  • Mice
    #16
    erre tényleg jó lenne, s mindaddig amíg tudom, hogy mit tárolnak le rólam benne, addig nem is zavar.

    csak ez majdnem olyan mint egy zsákbamacskás win longhorn ha csak nincs egy rakás milliód az életbe soha nem jössz rá, hogy mit tárolnak le benne
  • Mice
    #15
    "(ujjlenyomat, tenyér alakja, vagy retinalenyomat)"

    na ez az aminek örülök, hogy még csak itt tartunk

    ezekben az esetekben örülök, hogy én dönthetem el, hogy hol vagyok és még meg van a választási lehetőségem ezt illetően
  • Darth Sith
    #14
    ez kirr. bűnözőkbe kéne ilyet pakolni! :)
  • Cat #11
    semmilyen jogon
    de már most is van rakat cégnél olyan biztonsági ajtó, ahol valamilyen biometriás eljárással (ujjlenyomat, tenyér alakja, vagy retinalenyomat)kell azonosítanod magad
    sztm semeddig se tart bevezetni, hogy pl bizonyos szupertitkos állami dokumentumokat (minimum NATO, vagy hasonló katonai szintre gondolok) az alkalmazott csak ezután érhet el
    ez nem kötelező, csak a munkavégzés feltétele lehet adott esetben, ha valaki ezt szükségesnek látja
  • Mice
    #9
    én személy szerint nem attól félnék, hogy elhagynám. hanem az zavarna, hogy milyen jogon szólnak bele az én magánéletembe!?!
  • FtranX
    #6
    "A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy míg a hagyományos bankkártyákat könnyen el lehet hagyni, illetve akár el is lophatják tőlünk, addig a VeriPay esetében ilyenektől értelemszerűen egyáltalán nem kell tartani."

    A faszt nem! Majd az ember kezét fogják levágni!
  • HuAn82
    #5
    Ezzel nagyon vissza lehet élni! A francnak sem kellene.

    "az emberi testbe implantálható rádiófrekvenciás azonosító chipek sok személyiségi jogi kérdést felvetnek"
  • Lacc
    #4
    Én is ellene vagyok. Viszont vicces lehet feltörni egy ilyet... ;)
  • Sub
    #1
    Belém nem raknak ilyen szart az tuti!!!