1205
nazannya
-
egy-egy kép alapján nehéz elvonatkoztatni a nőktől, akik hordják, de most elsősorban a fehérneműkre gondoltam -
pilboy #840 a nők vagy a fehérneműk??? -
#828: 3.
#830: 1.
#832: 1. 3.
#835: 1.
#836: 1. -
tigrismintás pici hálóing, nagyon édes szerintem:
ilyen bikinim van, csak rózsaszínben :), nekem nagyon tetszenek ezek a szabásúak. Természetesen hozzávaló bikini-tangával:
-
kimondottan intim helyzethez való fehérneműcske, rózsaszín szőrme "kerettel", és szabadon hagyott didikkel :)):
finom, lycra-s body, az ilyeneket kedvelem, szépen rásimul minden dombra és hajlatra, nem zavarja meg a vonalak tisztaságát :)):
egy mintás szatén együttes:
-
kis corsage tangával, és hozzávaló szinte királynői hálóköntössel, nekem nagyon tetszik:
aranyos kis virágmintás top és alj a melegebb napokra, enyhén áttetsző a korábbi kék garnítúrához hasonlóan, csak a minták itt jobban "fednek":
kissé átlátszó, leopárdfoltos mini hálóing:
-
aranyoska, harisnyatartóval, ráadásul kedvenc színemben :):
átlátszó tüll hálóing:
ez iszonyú jó, hasonló szőrmeszegélyes cuccot be akarok szerezni :)):
-
egyszerű, kicsit áttetsző topocska, én hasonlókban alszom, mert kényelmesnek tartom. Aranyos a szívecskés mintázata: kislányos, de az átlátszósága miatt mégis vérpezsdítő :):
vékony anyagú top és alj, önmagában csak merészebbeknek, illetve fényszegényebb helyre ajánlott :)):
megint egy csíkoska, fűzős szabásban:
-
teljes melltartó, akár topként is jó:
az ilyeneket szeretem, finom sima anyag, átlátszó, mell részen fodros betéttel, hogy takarjon is valamit, hasonlóm van, de lehet beszerzek ilyet is :):
előzőhöz hasonló, csak ez teljesen átlátszó, kis csipke-rátét a dekoltázs felett:
-
finom mintázatú fűző, hozzávaló tangával. Egy megfelelő színű szoknyával akár önállő fölsőként is megállja a helyét, báli szezonra különösen aktuális:
elől fűzős kis áttetsző top, aranyos, lenge otthoni viseletre :):
na, az ilyen finom csipke nekem is tetszik, ami szinte sík, nem domború relief stílusú. Kis fűzős top, önmagában csak merészebbeknek :) Hasonlóm van, csak az nem csipke, és nem áttetsző :)):
-
ennek már kicsit jobb a szegélye, szabásában egyik kedvencem, de nekem más színűek/anyagúak vannak:
a kis csíkoska, egy corsage és tanga kollekcióban. Még azt mondom, a csipkével is aranyos, pedig nem rajongok a csipkékért.
ugyanaz a corsage közelebbről:
-
ilyenem van rózsaszínben, feketében is, egyik kedvencem nagy melegben:
farmer utánzatú, de sztreccs anyagú bikini (ugyanilyen a tangája is):
jó szabású bikini, az előzővel egyező anyagból, az a piros-fehér, aprókockás, fodros szegély szerintem nem kéne rá:
-
félkosaras, ilyenem is van, csak mintás szatén, bizonyos dekoltázsú ruhákhoz ez a jó melltartó:
detto cowboy-os stílus, csak mellemelőként, hozzávaló alsó résszel:
szintén félkosaras, most dívat ez a fajta csíkos anyag, a csipkeszegély szerintem túmaccs rá:
-
3/4 kosaras átlátszó kis aranyosság:
köntös, nekem nagyon tetszik:
ilyenem van, csak a melltartó rész nem átlátszó, így topként hordható. Kicsit cowboy-os a rojtok miatt:
-
Itt az 1. jönne be...:-) -
A 2. nagyon tetszik,majd szólok az embernek lessen rá egy kicsit. -
ez az első fehérnemű bejövős. A túlzott csipkés izémizékért nem vagyok oda. Ha átlátszó, ha nem, a simának vagyok híve. :) -
-
-
-
-
[IMG] http://pix.dox.hu/pix2/f362fed3720c2908d7a26792a6d903ea.jpg [/IMG] [IMG] http://pix.dox.hu/pix2/ab823fc8f99828d936a654e834cee158.jpg [/IMG] -
[IMG]http://pix.dox.hu/pix2/862ba77163384dd626316fb2b19f8d30.jpg [/IMG] [IMG] http://pix.dox.hu/pix2/f311cdfe567ede60d2c6c42681aa9f24.jpg [/IMG] [IMG] http://pix.dox.hu/pix2/f22dbfa0430e3e38b0cdcd1d10428cc1.jpg [/IMG] -
-
Jozs23 #817 Egész jó kis képek vannak rólad a weblapodon. :) -
Jozs23 #816 Aúgy vagy 3-4 éve idejárok de mindegy. Amúgy az Andi barátnőd eléggé sokat mutat magáról, de nem rosz csaj. -
Jozs23 #815 De azért igazam volt ugye, van egy pár jó kis ruci. -
Jozs23 #814 És mi a címe az oldaladnak? -
Már megvannak, köszi. Nagyon szépek is vannak köztük. Ha valami emberi nyelven lenne, már le is adtam volna a rendelést. :D -
Jozs23 #812 Pl Ha az ATTITYD re mész fent akkor négy galéria lesz bal oldalt
ezek: Attityd sidan 1 aláhuzva -
Jozs23 #811 Mindig bal oldalt lesz aláhuzva a galéria neve -
Jozs23 #810 Majd a KOLLEKTION menüben fent lehet választani mindegyikben van sok kép -
Jozs23 #809 VÄLKOMMEN TILL VÅR KOLLEKTION ra kattintasz -
Jozs23 #808 Ird be a címet
-
Jozs23 #807 Pedig rengeteg van ott. Az egyik képről lestem le ezt a címet. Megmondom hova menj: -
Hm. Ez valami dán, vagy milyen nyelvű oldal, nem igazán találtam el rajta. Még nyelv-válaszási lehetőséget sem láttam. Valami aloldalra elkecmeregtem, de ott meg modell hölgyekről voltak adatok. Vissza meg már nem sikerült jutnom, úgyhogy nem láttam ott fehérneműket. -
Jozs23 #805 A www.mydeepsecret.gotdns.com oldalról mi a véleményed Kata?
Ott vannak érdekes cuccok! -
Hú találtam néhány gyönyörű darabot, majd otthonról linkelek! -
A szoknyat meg a felsot nem lattam hozza a markaboltban. -
Ezzel én is mindig így vagyok... :D Mindig kinézek valamit, és akkor közlik mosolyogva, hogy az egyik legdrágább holmijuk. Na paff.