Külföldi munkvállalás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit fellendíthetnénk a topikot. él kint valaki külföldön? jó lenne kimenni nyugat európába dolgozni,1 hónap múlva már tudnék menni,bármi jó lenne.
ReaL MaDRid x siempre
re
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Yo. Este 9kor már fáradt voltam. Tudom, hogy én prédikálok, és én sem tudok helyesen írni. Ráadásul mind a kétszer elírtam... 😉
shit happens
ez nem érvényes egy fórumra, mint azt már 6 másik topikban megbeszéltük
de a "munkvállalás" az gáz
de a "munkvállalás" az gáz
Riszpekk
mondjuk ez is igaz. ennyi? senki másnak nincs véleménye/tapasztalata? Érdemes 1általán belevágni?
shit happens
Nyelvtudás nélkül ott basznak át ahol csak nem szégyelnek.
Én ki nem mennék külföldre alap nyelv nélkül.
Én ki nem mennék külföldre alap nyelv nélkül.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szerintem nem reménytelen a dolog. Nekem az egyik haverom Londonban dolgozozott 8 hónapig. Õ is csak szerencsét próbálni ment ki pár sráccal. Feketén dolgoz(tak)ott fõleg bárokban kisegítõként, késõbb csaposként, de hordott ki újságot is. Azt nem tudom pontosan mennyit keresett, de éppen hogy csak haza tudott hozni egy kis lóvét. (London piszok drága, meg lebuktak és hazatoloncolták õket 😊) )
Van egy volt csoporttársam, aki szintén Londonban van pizzafutárként.
Szerintem olyan helyre érdemes menni, ahol az EU csatlakozás után teljesen szabadon lehet munkát vállalni. Ilyen Nagy Britannia, Dánia és még nemtom mely országok. Meg azért a nyelvtudás sem mellékes.
Én Hollandiába mennék legszívesebben! :p-
Van egy volt csoporttársam, aki szintén Londonban van pizzafutárként.
Szerintem olyan helyre érdemes menni, ahol az EU csatlakozás után teljesen szabadon lehet munkát vállalni. Ilyen Nagy Britannia, Dánia és még nemtom mely országok. Meg azért a nyelvtudás sem mellékes.
Én Hollandiába mennék legszívesebben! :p-
nyelvtudás nélkül felejtsétek el a dolgot
Szóval arról lenne szó, hogy pár haverral (egészen pontosan hárman), úgy döntöttünk, hogy külföldön (Európában) szeretnénk szerencsét próbálni. Még nincs konkrét uticél, de én pl. a Németország, Hollandia esetleg Olasz-ra gondoltam. Ismerõs sajna csak olaszban van. Egy munkaközvetítõ cégre gondoltunk (van belõle dögivel). A nyelvtudásról annyit, hogy nekem van egy középfokú angolom, a többieknek nuku, de - gondolom én - úgyis ránkragad a nyelvbõl valami elõbb-utóbb.
Kérdés igazából az hogy, valakinek van-e valami tapasztalata ezekkel a cégekkel, esetleg már huzamosabb ideje kint van, hova érdemes menni, stb. Köszi! 😉
Kérdés igazából az hogy, valakinek van-e valami tapasztalata ezekkel a cégekkel, esetleg már huzamosabb ideje kint van, hova érdemes menni, stb. Köszi! 😉
shit happens