A világ digitális megosztottságáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt elhiszem ,de én annak a híve vagyok ,hogy Európa hagyományosan fehérek által lakott,Ausztrália szintén,Amerika meg feketék,fehérek és nagyon kis számban ázsaiak!
Szal menjen mindenki oda ahova való...jah és nem vagyok rasszista nincs velük semmi bajom
Szal menjen mindenki oda ahova való...jah és nem vagyok rasszista nincs velük semmi bajom
\"Life is around you and in you.\"
ohh, mea culpa
egyébként sztm a jelentés készitõi tolták el, milyen már hogy egy egységes ország tartományait külön veszik
ez kb. olyan, mintha lenne egy USA, meg egy Hawaii, USA
egyébként sztm a jelentés készitõi tolták el, milyen már hogy egy egységes ország tartományait külön veszik
ez kb. olyan, mintha lenne egy USA, meg egy Hawaii, USA
"nomen est omen"
nincsenek, csak a gyarmatok, makaó holland, hong kong meg ugye angol fennhatóság alatt volt néhány évvel ezelõttig, tajvanról meg ugye mindenki tudja hogy politikailag köze nincs kinához
nincsenek, csak a gyarmatok, makaó holland, hong kong meg ugye angol fennhatóság alatt volt néhány évvel ezelõttig, tajvanról meg ugye mindenki tudja hogy politikailag köze nincs kinához
Nyugi, ide csak a kultúráltabb, módosabb rétegek kerülnek onnan. A legtöbbjük színvonalasabb életet él, mint sok lumpen.
De ez nagyon OFF 😊
De ez nagyon OFF 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
jah akkor maradnának a seggükön és nem jönnének ide
\"Life is around you and in you.\"