20
Szal...
  • szkics
    #20
    megirna*
  • szkics
    #19
    hello....
    PC-n jatszotam a pop t2t es most akarok neki fogni a ww-nek es megszeretnem kerdezni h a t2t-ben volt a speed kill (E gomb megnyomasa es utana bal egergomb mikor jelezte) ilyen a WW-ben vane? megitna valaki...elore is koszi
  • PieroPajero
    #18
    Én PC-n játszok. De PS2 is jó lehet még nem próbáltam.
  • rublinszkiakos
    #17
    Prince of Persia Rival sword
  • Kongy
    #16
    Mevan?? Ez tulképp melyik PoP?
  • Bigmate
    #15
    Köszönöm! :)
  • aussieguy
    #14
    1. Prince of Persia The Sands of Time
    2. Prince of Persia Warrior Within
    3. Prince of Persia The Two Thrones

    nincs mit:)
    üdv és jó játékot
  • Bigmate
    #13
    Sziasztok!

    Most kezdek még csak belekóstolni a Price of Persia-ba, a DOS-os verzió után amivel most először játszom, az a TTT. Legyetek szívesek, tegyetek helyre azt illetően, hogy mi a PoP-k sorrendje, mert én már elkeveredtem a WW, a SoF, a TTT, és a RS között. Amit tudok, hogy a TTT a harmadik. :) Egyébként én PC-n játszom, és bár igaz, hogy nem próbáltam még PS2-n, de szerintem felelőtlenség kijelenteni, hogy PS2-n egyértelműen jobb a control, hogyha például azt vesszük, hogy én egy Logitech Cordless Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepaddal játszom. Szóval játékvezérlő függő a dolog. Vagy ha PC-ről beszéltek, akkor az alatt egyből a billentyűzetet is kell érteni? Viszont annak meg sok értelme nincs, mert hogy lehetne már összehasonlítani a PS2 gamepadját egy billentyűzettel? Szerintem ki mihez szokott, ki mit szeret, attól függ az irányítás könnyedsége.

    Előre is köszi a sorrenddel kapcsolatos helyrerakásomat! :)
  • Prince of Máté
    #12
    PS2-n szebb is a grafika, és jobb os az irányítás mint PC-n az összes Princenél!
  • Sephi
    #11
    ugy van! Pc-en iranyithatattlan! Ps2-on meg maga a csoda milyen jol van megcsinalva. Ez van! De szerintem Pc-en nem szebb a grafika szal nem tudom ki parazik ottan de nekem szebnek tunt a Ps2-os grafi :)

  • Ramza
    #10
    Nem akarom itt szítani az ellentétet pc-sek és konzolosok között, de beleolvasva a pc-s POP topikba szembetűnő, hogy mekkora szarnak tartja a többség az irányítást.
    PS2-n amikor játszottam vele, fél óra után az volt az első gondolatom, hogy ennyire még játéknak nem találták el az irányítását, mint ennek. Egyszerűen tökéletes.
    Ilyenkor elgondolkodik az ember: biztosan szebb a pc-s grafika, mint a ps2-es, de ilyen áron???
    Akkor már inkább játszom.
  • mb66
    #9
    Martin leírta az Index/ps2 topicban. nem elég ha csak végigviszed.
  • Jinchuu
    #8
    Azért ez a nem akadozik egy kicsit erős! :D
    Sajna azért néha belassul a progi, de ettől függetlenül szép és élvezetes!
    Tényleg egy kérdés. Aki már végignyomta a gamet, kapott valami extra dolgot? Mert nekem nem jelent meg semmi a menüben. :( Mit kell tenni ahhoz, hogy előcsaljuk a régi PoP gamet, meg a Making of video-t?
  • Sephi
    #7
    En most vagyok a POP vegen es ugyanaz a velemenyem majdnem. Szerintem a grafika valami csaodaltos es az iranyitast jobban es sem tudtak talalni. Nekem nem akadozik! En meg nem lattam Ps2-on jatekot bazz akadozni :)

    Ez az ev jateka az is tuti. Nem is tudom melyik volt az utso akcio jatek ami ennyire teccet volna! Wow baby!
  • Neme.
    #6
    Nagyon kafa a játék, végig van rajta egy glow effekt, ettől olyan szép, por kavarog a földön, a fák lengedeznek stb., a mozgás sima (ps2), a harc nagyon király, minden helyszín új kihívást jelent, hosszú, a 3d környezet nagy, a karaktermodellek átlagosak (Jak2 az új mérce :)). A fényeffektek nagyon jók, csak a villanások idegesítőek, amiket minden egyes csata után bead (még nem néztem a beállítási lehetőségeket). Ezek az első benyomásaim, de egyelőre még a Jak2 nevű eszméletvesztést kell túlélnem, hihetetlen, hogy mit alkottak (no nem a vsync problémára gondolok, hanem az animációkra és a poénokra, meg persze azért az igen profi 3d engine-re is).
  • Rincewind
    #5
    Édes egykomám, annyi intelligencia azért szorult belém, hogyha bejövök a "Konzolosok fórumába", akkor ilyesmit azért feltételezek... :P

    "X, háromszög meg kocka" számomra csak PS2-t jelenthet, legalábbis X-box controller-en még nem láttam ezeket a Sony védjegye alá tartozó gombokat. Nem tudom nálatok, hogy van?

    Végezetül pedig nem véletlenül kérdeztem, hogy akadozik-e!

    Pá!
  • Rincewind
    #3
    Két kérdésem lenne:
    1. akadozott vagy lassult be? :P
    2. Milyen hosszú?
  • Sephi
    #1
    Remelem valaki jaccik ezzel a jatekkal. Oszinten egesz evben nem nyomtam ehez hasonlot :)

    Valami eszmeletlen grafika es jacchatosag. Egy dologt viszont kihagytam benne espedig amikor magyarazta a gep a mozgasokat valami nagyon eros uteskomora is emlitest ett de nem figyeltem oda. Szal tudom hogy van a kard amivel szijel lehet oket verni az a KOCKA gombbal van.Aztan van az hogy az X-szel ramaszik es hatorul belevagja a kardot. Aztan a HAROMSZOGGEL ott a kes amit ha beleszurok akkor homokka valik es kette szelhetem vagy ha mar a foldon fekszik beleszivhatom. Es ott a R1 -es gomb amivel vedekezni lehet. Azt meg majig nem tudom mikor lehet az idot lelasittani nem viszaforditani es itt a baj mert valahogy lehet meg egy eros mozdulatot csinalni de nem figyeltem oda es nem tudom hogy kell :(