29
-
#29 "a vegyi fegyverek mint pl az ideggáz, nem terjed mint pl egy járvány."
áááá nem terjed. csak a szél visz széjjel!
-
#23 és magyarországon sajnos sokan vannak akik nem az utcán élnek de már nem kell sok hozzá mert nincs melója nincs pénze.. nincs senkije..
míg indiában azért nem kell félni a fagyhaláltól télen (se). És ott terem a banán a kezedben szal azért ott más a helyzet.. szerintem szivesen cserélnének a magyarok az indiaiakkal ha tehetnék.. -
Cat #22 milliárdokat akartam irni
indiában, kinában, braziliában, pakisztánban, Indonéziában meg az afrikai országokban olyan szegénységben élnek tömegek, amit mi a néhánytizezres hajléktalanállományunk esetében tapasztalunk -
rolika #21 egyre veszélyesebb hely lesz a föld :(
pedig én tulajdonképpen jól érzem itt magam... :) -
#20 embermilliókat akartál írni nem? Milliárd pöppet sok lenne! -
Cat #19 a különbségekre demagóg módszerekkel, népszerüséghajhászó politikusok mindig is rájátszottak, és ez a jövőben is igy lesz
amig embermilliárdok napi 1 dollárnál kevesebb összegből élnek (ensz statisztika), amig a létfenntartásukért küzdenek, addig mindig lesz táptalaja a gyülöletnek, félelemnek és pániknak
amig az oktatás nem alapvető emberi jog az egész világon, addig a tudatlanságban mindig hatalmas erő lesz
amig lesznek idegbetegek, addig egy őrült bármikor megnyomhat egy gombot
utópia amit mondasz, sajnos -
#15 Inkább az űrkutatásba ölnék azt a kurva sok pénzt! Én nem értem meg miért csak a szaros fegyvereiket lehet fejleszteni.... -
#7 Szép jövő... :( -
IrkaBirka #5 a biológiai fegyver 'jobb' mint a kémiai vagy atom.
Már csak a tárolási költség miatt is... -
#3 Ez már komoly dolog és ami a legszomorúbb, hogy ez tökéletesen előre tudható volt, hogy lesz vmi hasonló. -
#2 ez nem tetszik, nagyon nem. :/ -
#1 Az emberiség előbb-utóbb kiírtja saját magát...
Legjobb szokása szerint háborúzik!
Szép kis faj :(