29
  • Sub
    "a vegyi fegyverek mint pl az ideggáz, nem terjed mint pl egy járvány."
    áááá nem terjed. csak a szél visz széjjel!
  • [HUN]PAStheLoD
    és magyarországon sajnos sokan vannak akik nem az utcán élnek de már nem kell sok hozzá mert nincs melója nincs pénze.. nincs senkije..

míg indiában azért nem kell félni a fagyhaláltól télen (se). És ott terem a banán a kezedben szal azért ott más a helyzet.. szerintem szivesen cserélnének a magyarok az indiaiakkal ha tehetnék..
  • Cat #22
    milliárdokat akartam irni
    indiában, kinában, braziliában, pakisztánban, Indonéziában meg az afrikai országokban olyan szegénységben élnek tömegek, amit mi a néhánytizezres hajléktalanállományunk esetében tapasztalunk
  • rolika
    egyre veszélyesebb hely lesz a föld :(

pedig én tulajdonképpen jól érzem itt magam... :)
  • Sub
    embermilliókat akartál írni nem? Milliárd pöppet sok lenne!
  • Cat #19
    a különbségekre demagóg módszerekkel, népszerüséghajhászó politikusok mindig is rájátszottak, és ez a jövőben is igy lesz
    amig embermilliárdok napi 1 dollárnál kevesebb összegből élnek (ensz statisztika), amig a létfenntartásukért küzdenek, addig mindig lesz táptalaja a gyülöletnek, félelemnek és pániknak
    amig az oktatás nem alapvető emberi jog az egész világon, addig a tudatlanságban mindig hatalmas erő lesz
    amig lesznek idegbetegek, addig egy őrült bármikor megnyomhat egy gombot

utópia amit mondasz, sajnos
  • Sub
    Inkább az űrkutatásba ölnék azt a kurva sok pénzt! Én nem értem meg miért csak a szaros fegyvereiket lehet fejleszteni....
  • Rincewind
    Szép jövő... :(
  • IrkaBirka
    a biológiai fegyver 'jobb' mint a kémiai vagy atom.
    Már csak a tárolási költség miatt is...
  • Hmuda
    Ez már komoly dolog és ami a legszomorúbb, hogy ez tökéletesen előre tudható volt, hogy lesz vmi hasonló.
  • Darth Sith
    ez nem tetszik, nagyon nem. :/
  • Sub
    Az emberiség előbb-utóbb kiírtja saját magát...
    Legjobb szokása szerint háborúzik!
    Szép kis faj :(