CIA: Sötét jövőt ígérnek a biológiai fegyverek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sub
"a vegyi fegyverek mint pl az ideggáz, nem terjed mint pl egy járvány."
áááá nem terjed. csak a szél visz széjjel!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

[HUN]PAStheLoD
és magyarországon sajnos sokan vannak akik nem az utcán élnek de már nem kell sok hozzá mert nincs melója nincs pénze.. nincs senkije..

míg indiában azért nem kell félni a fagyhaláltól télen (se). És ott terem a banán a kezedben szal azért ott más a helyzet.. szerintem szivesen cserélnének a magyarok az indiaiakkal ha tehetnék..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

milliárdokat akartam irni
indiában, kinában, braziliában, pakisztánban, Indonéziában meg az afrikai országokban olyan szegénységben élnek tömegek, amit mi a néhánytizezres hajléktalanállományunk esetében tapasztalunk

egyre veszélyesebb hely lesz a föld 😞

pedig én tulajdonképpen jól érzem itt magam... 😊

Sub
embermilliókat akartál írni nem? Milliárd pöppet sok lenne!

a különbségekre demagóg módszerekkel, népszerüséghajhászó politikusok mindig is rájátszottak, és ez a jövõben is igy lesz
amig embermilliárdok napi 1 dollárnál kevesebb összegbõl élnek (ensz statisztika), amig a létfenntartásukért küzdenek, addig mindig lesz táptalaja a gyülöletnek, félelemnek és pániknak
amig az oktatás nem alapvetõ emberi jog az egész világon, addig a tudatlanságban mindig hatalmas erõ lesz
amig lesznek idegbetegek, addig egy õrült bármikor megnyomhat egy gombot

utópia amit mondasz, sajnos

Sub
Inkább az ûrkutatásba ölnék azt a kurva sok pénzt! Én nem értem meg miért csak a szaros fegyvereiket lehet fejleszteni....

Rincewind
Szép jövõ... 😞
a biológiai fegyver 'jobb' mint a kémiai vagy atom.
Már csak a tárolási költség miatt is...
Hmuda
Ez már komoly dolog és ami a legszomorúbb, hogy ez tökéletesen elõre tudható volt, hogy lesz vmi hasonló.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Darth Sith
ez nem tetszik, nagyon nem. :/

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Sub
Az emberiség elõbb-utóbb kiírtja saját magát...
Legjobb szokása szerint háborúzik!
Szép kis faj 😞