Egy pedofil vallomásai - elfogták Michael Jacksont
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tetszik nem tetszik szerintem meg az volt. És? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Köszönöm
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha leesik az orra, ne kelljen már annyit utaznia 😄 😄 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ezt a topikot meg kéretik bezárni, mert egy hivatalosan felmentett embert mocskol aki a valaha élt legnagyobb énekesek közé tartozik!
Valaki nem tudja ki mixelte ezt a billie jean verziot ??
http://youtube.com/watch?v=Wazeakl8lfo
nagy mix csak sajnos nem tudom ki a mixer 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ove a fel sony.. ove a beatles joga es meg many many things.. plusz a thriller albuma meg mindig a masodik legkelendobb cd a vilagon.. es meg van naki legalabb masik 2 cdje ami majdnem ugyanilyen jol fogy..
De ha ekkora pöcs, amekkora én nem sajnálom. Most majd nem chanel 5-ös parfümmel fogja a seggét fertõtleniteni szarás után... :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
loller.. er itt a Jackson ugy... a media csak a felet mutatja be mindenkinek.. es a dolgoknak is a rosszabbik felet...
elolvasnatok azt hogy valojaban mi is tortent a birosagon.. milyen tanuk voltak es mit mondtak akkor lehet hogy jot rohognetek.. a vad on.. a median es magatokon is.......
plusz megkerdeznem:
mindenki jott mi lenne ha az en gyerekemet baszta volna segglyukon a Mike.. akkor is leszarnam hogy pedofil es hallgatnam a zenejet tovabb????
hat akkor most megkerdeznem:
ha nektek gyereketek lenne... elvinnetek Mikehoz es latnatok hogy Mike mit muvel a gyerekeitekkel akkor legkozelebb elvinnetek??? ENGEDNETEK hogy ott aludjon a gyereketek??? egy mittom en .. 30 eves emberrel???? LOAL ugy buzlik ez az egesz ti meg zabaljatok szanalmas modon hogy az mar faaj!!!
arrol nem is beszelve hogy akis buzi csalad azt mondta hogy be voltak zarva Mikehoz.. az egesz csalad.. loal.. de azert vacsorazni elmehettek.. meg minden.. plusz chris tucker es masik is elmondtak hogy a csalad egy penzhajhasz.. mikor chris tucker forgatasan volt a kiskolok meg a csaladja akkor is tiszta parasztok voltak.. plusz 1 hetig akartak maradni Chris szamlajara meg ilyenek.. hat loal... no comment...
buntessunk minden buzit mert beteg??? es meg masik 820 ilyen dolog van
Naná <#hehe>#hehe>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hát, ha a srác nem is vádolná, nekem akkor is gyanús lenne
Persze lehet, hogy nem bûnös, de talán csak sûrûbben jár mosodába mint Monica Lewinsky <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Én összeírok neked 100-at is, amiben nem leszek az 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
"nem tudom, mi ez. De látnátok az erdészét... na, az egy f...!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
a tovabbi grafikai majsztereknek pedig elore szolok hogy nem kell meg tobb kepre ugyesen racsalni.. sajat magatokat tegyetek a kepekre ha ilyen ugyesek vagytok
a gyerek ugy hazudik az egesz tetves amerikai csaladjaval mint a vizfolyas
nem azt mondom h jakcson nem beteg, mert beteges amit csinalt, de hogy nem azt amit a gyerek allit az biztos
...sose azt nézd...
...sose azt nézd...
All Your Babes Are Belong To Us
csak egy rémhírkeltés volt az egész... a tövény vhogy úgy szól, hogy a visszaesõ/!/ súlyos pedofil bûntényeket elkövetõ embert saját beleegyezésével/!/ kasztrálhatják, a további problémák elkerülése végett...
egyébként nekem ez a 10pontból egyben sem bûnös kicsit gyanús, fogunk mi még errõl hallani.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
<#idiota>#idiota>
http://origo.hu/zene/20050613iteletet.html
Képzeld el az I'm bad-et 2 oktávval fentebb 😊
Na ez már pedofil :p
Az esküdtszék tuti igazi arany CD-rõl hallgatta a tárgyalás közben discman-rõl az "ájm beeed, ájm beeeeeed"-et....
Elmennek ezek is a ***********-ba! Az ember ránéz, és megmondja, hogy Dzsekó egy beteg pöcs, ezek meg felmentik...
Ehh
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"