No MCI device open
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van siman windowsmediacodecs8.exe es van windowsmediacodecs9.exe is.
Itt a WMC 8.0 as codec.
Igy nem kell a playert feltenned.
Itt a WMC 8.0 as codec.
Igy nem kell a playert feltenned.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Koszi, en is igy emlekeztem (hogy megmarad a regi verzio is), de foloslegesen nem akartam felpakolni a 7-est. De folrakom, es remelem talalok benne uninstallt is 😊
Koszi a segitseget, remelem ezzel mukodni fog.
Koszi a segitseget, remelem ezzel mukodni fog.
próbáld ki, bajod nem lesz. egyébként ha felteszed az új media playert úgy tedd fel, hogy nem rendeled hozzá a fileokat, így a régi medi playerrel fogja azokat továbbra is lejátszani. sõt mindenképpen rajtamarad a régi media player is, mert le lehet külön idítani a windows könyvtárából, asszem: mplayer.exe.
Es nem lehetne kulon CSAK a codecjeit felrakni (ugy, hogy megmarad a 6.4-es verziom es nem kerul installalsra a 7.1? 😊
Hát mindenféleképpen fel kell nyomni a media player 7-et, de legalább a codekjeit. Az mp7-ben található ugyanis az említett interface, ami beépül a windows rendszerbe.
Az ehavi PC GURU melleklete a Car Tyoon nevu jatek, ami baromira megtetszett. A telepites utan, latok par bevezeto animaciot+az introt, de a nevvalasztas utan ezt a hibauzenetet kapom: No MCI device open. (Windows Media Control Interface)
Gondolom, hogy valami codec problama lehet, de honnan tudhatnam meg, hogy mit kell beszereznem?
Beleneztem a jatek konyvtaraba es minden media fajlt (hangokat, videokat) kivaloan le tudtam jatszani, ezert sem ertem mi a gond.
A jatek ReadMejeben olvastam, hogy Windows Media Player 7.1 szukseges a futtatashoz, de en azt baromira utalom (eroforrasigenyes, raadasul ugy emlexem uninstallalni sem lehet).
Van valami otletetek, hogy milyen codecet szerezzek be??
Gondolom, hogy valami codec problama lehet, de honnan tudhatnam meg, hogy mit kell beszereznem?
Beleneztem a jatek konyvtaraba es minden media fajlt (hangokat, videokat) kivaloan le tudtam jatszani, ezert sem ertem mi a gond.
A jatek ReadMejeben olvastam, hogy Windows Media Player 7.1 szukseges a futtatashoz, de en azt baromira utalom (eroforrasigenyes, raadasul ugy emlexem uninstallalni sem lehet).
Van valami otletetek, hogy milyen codecet szerezzek be??