81
szerintetek melyik ország produktuma e média alapmű?
-
#41 Nekem volt kockasfulu nyulam is... (babu) Emlekszem milyen csalodott voltam, hogy hiaba tekerem a fulet, nem repul. -
#40 -
#39 -
#38 -
#37 -
#36 A két jómunkásembert valamelyik nap láttam vagy a minimaxon(valószínű), vagy a foxkids-en! -
#35 A nevem Pom-Pom
Hol ilyen vagyok, hol olyan :) -
#34 bob és bobek -
#33 vagy a papucs orrán pamutbojt :) -
#32 és a Füles Mackó, Futrinka utca? igaz ezek sem rajzfilmek -
#31 -
#30 Egér a Marson
-
#29 pimpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDD -
#28 -
#26 Mekk Eleket kihagytátok... Igaz, hogy nem rajzfilm, de jó volt. Kockásfülű nyúl magyar volt szerintem is.
Meg volt egy csehszlovák sorozat, ez sem rajzfilm: a Két balkezesek. Két "jómunkásemberről" szólt, akik a házkörüli munkákat a maguk dilettáns módszereivel vitték véghez, és a végén vagy összedőlt a ház, vagy betapétázták az ablakokat... Aztán meglátták a végeredmény szebbik oldalát, és örültek maguknak, milyen nagyot alkottak. Bábfilm volt, és nem volt benne beszéd. Ki emléxik erre? Én szerettem, mert valós dolgokról volt szó, és humorral volt fűszerezve. :)
Ha már a csehszlovák rajzfilm-iparnál tartunk: Kisvakond! Róla miért nem esik szó??? Az legalább gyerekeknek szólt.
Grilluszékat én nem szerettem, mert unalmasnak találtam: 6 évesen én is ki tudtam volna vágni papírdarabokat, és közben ökörségeket beszélni. De az igazi ok az volt, amiért nem szerettem, mert "Miért nem mutatnak Kisvakondot vagy Tom & Jerry-t!?" :))
Üdv! -
girgey #25 Hát igen hol vannak már a Jicsiny erdő, Biga csiga és Batka manó, v. Mirr-Murr... :) -
#24 Két balkezes
Varázsceruza
Lolka és Bolka
Pityke örmester
........gyermekkorom meghatározó rajzfilmjei:)))
No meg persze az alant felsoroltak, de mégegyszer már nem írom le:) -
#23 tádé és mazsola -
#22 ja LOOOOOL :D emléxem :D -
#21 najó... fogalmam sincs :) -
#19 Tágas égen andalog, tán te vagy, vagy én vagyok?....vagy a Kovács Pistike?....Áááá dehogy.....:))) -
steweee #18 mikka-makka, lószerafin, döm-dö-döm, kisfejű-nagyfejű zordon gordon, négyszögletes kerek erdő, fából vaskarika + gryllus vilmos és levente péter = gyerekkorom maradandó élményei -
#17 Bob és Bobek
Rumcájsz
Egér a Marson
Sebaj Tóbiás -
#16 Jamie és a csodalámpa
[BŐG] -
#15 ÁZÁZ!!! -
#14 Pl. én. :) -
#13 Nu págágyiii!!!
:) -
#12 Ki emlékszika a No megállj csak! című (asszem orosz) rajzfilmsorozatra? -
#11 Csak 130 országban mutatták be és mellesleg jól mondtam itt lentebb, amit mondtam:) -
#10 Van egy hasonló nevű formáció is egyébként. Legnagyobb slégerük a Metro No.5! Akinek megvan idevele! -
#9 Kockásfülű nyúl
2900 Ft
Szereplők: Rajzfilmfigurák Rendezte: Richly Zsolt
Írta: Marék Veronika -
#8 Micsoda?
Ez tudtommal magyar mese, azt hiszem Marék Veronika az írója. -
#7 Szerintem csehszlovák. -
#6 kivel vitázol ezen ? :) -
#5 jaja -
#4 magyar nem lehet, mert lenne híre... -
#3 hát nemtom, ezen megy a vita. szerintem orosz vagy csehszlovák, de semmiképpen sem magyar...vagy igen? -
#2 csehszlovák ? -
#1 nos?