Kockás fülű nyúl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg volt egy csehszlovák sorozat, ez sem rajzfilm: a Két balkezesek. Két "jómunkásemberrõl" szólt, akik a házkörüli munkákat a maguk dilettáns módszereivel vitték véghez, és a végén vagy összedõlt a ház, vagy betapétázták az ablakokat... Aztán meglátták a végeredmény szebbik oldalát, és örültek maguknak, milyen nagyot alkottak. Bábfilm volt, és nem volt benne beszéd. Ki emléxik erre? Én szerettem, mert valós dolgokról volt szó, és humorral volt fûszerezve. 😊
Ha már a csehszlovák rajzfilm-iparnál tartunk: Kisvakond! Róla miért nem esik szó??? Az legalább gyerekeknek szólt.
Grilluszékat én nem szerettem, mert unalmasnak találtam: 6 évesen én is ki tudtam volna vágni papírdarabokat, és közben ökörségeket beszélni. De az igazi ok az volt, amiért nem szerettem, mert "Miért nem mutatnak Kisvakondot vagy Tom & Jerry-t!?" 😊)
Üdv!
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Varázsceruza
Lolka és Bolka
Pityke örmester
........gyermekkorom meghatározó rajzfilmjei😊))
No meg persze az alant felsoroltak, de mégegyszer már nem írom le😊
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Rumcájsz
Egér a Marson
Sebaj Tóbiás
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
kurvanyu jó-johánzon!!44
2900 Ft
Szereplõk: Rajzfilmfigurák Rendezte: Richly Zsolt
Írta: Marék Veronika
kurvanyu jó-johánzon!!44
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.