Kockás fülű nyúl

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János
Egér a Marson

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
pimpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😄DDDDDDDDD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

A nick nevem
Mekk Eleket kihagytátok... Igaz, hogy nem rajzfilm, de jó volt. Kockásfülû nyúl magyar volt szerintem is.

Meg volt egy csehszlovák sorozat, ez sem rajzfilm: a Két balkezesek. Két "jómunkásemberrõl" szólt, akik a házkörüli munkákat a maguk dilettáns módszereivel vitték véghez, és a végén vagy összedõlt a ház, vagy betapétázták az ablakokat... Aztán meglátták a végeredmény szebbik oldalát, és örültek maguknak, milyen nagyot alkottak. Bábfilm volt, és nem volt benne beszéd. Ki emléxik erre? Én szerettem, mert valós dolgokról volt szó, és humorral volt fûszerezve. 😊

Ha már a csehszlovák rajzfilm-iparnál tartunk: Kisvakond! Róla miért nem esik szó??? Az legalább gyerekeknek szólt.

Grilluszékat én nem szerettem, mert unalmasnak találtam: 6 évesen én is ki tudtam volna vágni papírdarabokat, és közben ökörségeket beszélni. De az igazi ok az volt, amiért nem szerettem, mert "Miért nem mutatnak Kisvakondot vagy Tom & Jerry-t!?" 😊)

Üdv!

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Hát igen hol vannak már a Jicsiny erdõ, Biga csiga és Batka manó, v. Mirr-Murr... 😊

Gery1980
Két balkezes
Varázsceruza
Lolka és Bolka
Pityke örmester
........gyermekkorom meghatározó rajzfilmjei😊))
No meg persze az alant felsoroltak, de mégegyszer már nem írom le😊

KRi2
tádé és mazsola

lll l ll lllll l lll ll

PResident Evil
ja LOOOOOL 😄 emléxem 😄

PResident Evil
najó... fogalmam sincs 😊

Buddy
Tágas égen andalog, tán te vagy, vagy én vagyok?....vagy a Kovács Pistike?....Áááá dehogy.....😊))

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

mikka-makka, lószerafin, döm-dö-döm, kisfejû-nagyfejû zordon gordon, négyszögletes kerek erdõ, fából vaskarika + gryllus vilmos és levente péter = gyerekkorom maradandó élményei

Buddy
Bob és Bobek
Rumcájsz
Egér a Marson
Sebaj Tóbiás

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Jano
Jamie és a csodalámpa

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bandew
ÁZÁZ!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Guest
Pl. én. 😊
Dynamic
Nu págágyiii!!!
😊
Bandew
Ki emlékszika a No megállj csak! címû (asszem orosz) rajzfilmsorozatra?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Dynamic
Csak 130 országban mutatták be és mellesleg jól mondtam itt lentebb, amit mondtam😊
Pempő
Van egy hasonló nevû formáció is egyébként. Legnagyobb slégerük a Metro No.5! Akinek megvan idevele!

kurvanyu jó-johánzon!!44

Pempő
Kockásfülû nyúl
2900 Ft

Szereplõk: Rajzfilmfigurák Rendezte: Richly Zsolt
Írta: Marék Veronika

kurvanyu jó-johánzon!!44

Dynamic
Micsoda?
Ez tudtommal magyar mese, azt hiszem Marék Veronika az írója.
Taranov
Szerintem csehszlovák.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
kivel vitázol ezen ? 😊

fluga
jaja

PResident Evil
magyar nem lehet, mert lenne híre...

fluga
hát nemtom, ezen megy a vita. szerintem orosz vagy csehszlovák, de semmiképpen sem magyar...vagy igen?

PResident Evil
csehszlovák ?

fluga
nos?

← ElőzőOldal 2 / 2