NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igen az úgy nem a legjobb nekem 512-es lannet van
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
kitaláltam egy faszságot!
mégpedig kéne rendezni itt a fórumozók között egy nagy drift versenyt!??

mégpedig kéne rendezni itt a fórumozók között egy nagy drift versenyt!??

183. helyezett vagyok, 728ezer REP pont!!!
Majd a kepek jonnek a Clava - DJ Skyline - Cement meccsekrol! Csak meg nem fejezodtek be 😄
Majd a kepek jonnek a Clava - DJ Skyline - Cement meccsekrol! Csak meg nem fejezodtek be 😄
respect to the man in the ice cream van
Direkt nem csicsáztamtúl, de lehet hogy kicsit télleg eccerû lett.
Én is csináltam hasonlót.😊
Ugyanott megyek, és szembe jött egy furgon, de én nem a tetejét kaptam ám el😄, hanem a közepét, csórikám úgy elszállt, nem láttam leesni😄.
mindezt egy 206-ossal.😄
Ugyanott megyek, és szembe jött egy furgon, de én nem a tetejét kaptam ám el😄, hanem a közepét, csórikám úgy elszállt, nem láttam leesni😄.
mindezt egy 206-ossal.😄
Live your life like it\'s your last day...
Megvan a titka... 😊
Nagyban zúzok ezerrel az ugrató felé... (mint friscoban)
Szóval ahol 2-3 hupli van 1más után.
Namost ha mákod van, akkor pont jön szembe egy autó, vagy megy elõtted lassan. A lényeg, hogy csak a tetejét kapd el, akkor megdob mint atom. Amúgy véletlen volt, dehamár összeött akkor "lefényképeztem"... 😊
Nagyban zúzok ezerrel az ugrató felé... (mint friscoban)
Szóval ahol 2-3 hupli van 1más után.
Namost ha mákod van, akkor pont jön szembe egy autó, vagy megy elõtted lassan. A lényeg, hogy csak a tetejét kapd el, akkor megdob mint atom. Amúgy véletlen volt, dehamár összeött akkor "lefényképeztem"... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Ezt meg hogyan csináltad?

Live your life like it\'s your last day...
héé ti merre drifteltek én az NA centeralba vok sztem sokáig ha valaki csinal szobát akkor szóljon be
Néhány új kreációm:

bazz hogy a geci mész te olyan jól az IMperizával???
képet!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Na mar 247. vagy 532ezer REP-el, és mostansag RX7-el nyomatom...
respect to the man in the ice cream van
Sziasztok!
Segítség kellene!
problémám a következõ: Underground módban nyomnám a gamét egy honda civic-kel. A 38. pályánál tarok, ami egy DRIFT lenne, de nem tudok rajta játszani, mert valami olyasmit ír, hogy menyjek vissza a Performance menübe, és upgrade-eljem a kocsit mert így nem megfelelõ.
Namármost! A létezõ összes dolog, amit eddig nyertem rá van téve a kocsira.(turbó, nitró, gumi, kerék stb.)
Mást nem tudok rátenni, mert le van lakatolva.
Mi ilyenkor a teendõ?? Hogy szabadítsam fel, a még lezárt dolgokat ?
elõre is köszi.
Segítség kellene!
problémám a következõ: Underground módban nyomnám a gamét egy honda civic-kel. A 38. pályánál tarok, ami egy DRIFT lenne, de nem tudok rajta játszani, mert valami olyasmit ír, hogy menyjek vissza a Performance menübe, és upgrade-eljem a kocsit mert így nem megfelelõ.
Namármost! A létezõ összes dolog, amit eddig nyertem rá van téve a kocsira.(turbó, nitró, gumi, kerék stb.)
Mást nem tudok rátenni, mert le van lakatolva.
Mi ilyenkor a teendõ?? Hogy szabadítsam fel, a még lezárt dolgokat ?
elõre is köszi.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
most nem jo, bocsi! késöbb csinálok szobát majd szolok..
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
ya hát igen én is mentem már ezek ellen de lealáztak de akár mit csinálok az Impreizával nemtok driftelni z biztos hogy õk jól kenik.

😄