3032
Mutasd meg mindenkinek a legújabb verdád!
-
[Walaki]D`Lair #914
Nájsz....:) -
[Walaki]D`Lair #913 Hát szebb mint a tieid... -
#912 most van az IGN insiderban összehasonlítás.. ugy meglesném melyik platformon a legjobb a gamez -
nyahmilyeeeeen?? -
#910 úgy, hogy a menürendszert idétlen konzol gamepadra optimalizálták -
#909 Ezt hogya francban nem vettem észre??? -
TTomi #908 Beirom ide is, hátha:
Hali! Van egy kis problem...
A game elindul faszán, de amint versenyezni szeretnék a verseny töltése közben kivág a desktopra. Mitől lehet? Bocs, hogy nem olvasok vissza, de az uccso 2 oldalon nem találtam semmit. A vas asusp4p800, 512ddr, shappire 9600pro, 80gb sata maxtor. A válaszokat előre is köszi... -
#907 bemész a paintban és fent 2-3 cm el a kis festékeskockák felett van a festék neve.. oda egérrel katt.. van jobra és balra kacsacsőr -
#906 Meg kell elöbb venni őket :D Ramész egy lakatolt festékre, és kiírja az árárt, majd nyomsz egy entert. -
mustar #905 Na lehet találtam egy hibát, de nem tudom ez csak nálam van-e!
A gond a következő: már 66/111nél járok és most nyertem meg a level 3 paint-et, és ezeket nem tudom felrakni mint BASE, mert ott van rajtuk a lakat, szal nem tudom mi van. -
savafan #904 Fő tuningerek!
Az lenne a kérdésem, hogy van valamilyen hatással a kocsira, hogy melyik gyártótol teszek be valami cuccot vagy tökmindegy? Lehet keverni a gyártókat vagy kéne figyelni, hogy lehetőség szerint egy cégtől pakoljak az autómba?
THX előre is! -
#903 Valaki mondja már el, hogy a gönygházas szineket hogyan lehet behozni???? -
#902 nyah itten van az eminyé.. kicsit cseréltem a festésen... csak sajna a Paint nagyon lerondította a képet:(
:
-
#901 ne mondjátok már, hogy pl a 887-es szép! -
#900 na és aztán... nem igaz, hogy csak azt az egy Subarut találjátok rondának, amikor itt lejjebb vannak más ocsmányságok is -
mustar #899 Na lehet találtam egy hibát, de nem tudom ez csak nálam van-e!
A gond a következő: már 66/111nél járok és most nyertem meg a level 3 paint-et, és ezeket nem tudom felrakni mint BASE, mert ott van rajtuk a lakat, szal nem tudom mi van. -
#898 Az a Subaru tényleg kurva ronda! -
#897 g - k -
#896 Az embereg többségének szeretném ajánlani, hogy akik még nem játszották ki a játékot, addig ne próbálkozzanak semmilyen kérdéssel, mert mi se tudhatunk annyi mindent. Esetleg lökjétek be magatoknak PizzaDox savejét, ha nem tudtok várni. De könyörgöm, ne azzal szennyezzük ezt a topicot, hogy "most ezt mikor kapom meg, meg ezt mikor kapom meg..." majd akkor, ha eleget nyertél. Csak ennyit kérek, remélem nem sok. -
#895 nekem csak az alapra enged matricát rakni, akármilyen módosítottra már nem. -
mustar #894 Nem egyedi hanem nem alap! -
#893 egyedire sztem nem lehet -
mustar #892 Hányadik versenytől tudok egyedi level 1-3 motorháztetőre matricát rakni? -
#891 nem, azért csináltam, hogy az ilyen kis köcsögök beleköthessenek -
[Walaki]D`Lair #890 Ezeket a kocsikatte komolyan gondolod? -
#889 Szegény topiclakók megy szívhatnak a képeim miatt... SORRY!
-
#888 Egy ilyet már láttam!
-
#887 És a végén egy kiadós Inger!
-
#886 A véres szem MÁR AL^ miatt van! -
#885 Tessék matrinyák!
-
al^ #883 de gustibus non est disputandum
izlesrol pediglen nem vitatkozunk
-
al^ #882 Loszart szamit unicumnak...
Suprad van de a matrinyat enm tod szinezni? Matrinya kivalaszt es alatta van, hogy color, arra kattints, egeszsegedre... -
#880 hmm.. talán nem gázak de nem rakom fel mert midnen második embernek ez van.. nah és inkább ez a gáz... a matricsák csinét pedig tudod szinezni... bemész a vinyl be.. és ott nem a felső jobbra-balra görgő menüben hanem az alatt lehet egérrel ráklikkelni..csak keresd a vinyl feliratot... azhem a layerek alatt van.. de nem biztos.. -
#879 Na te SUPRAVEZETŐ! Nem gázak!
Szerintem Unicumnak számítanak főleg azért, mert még nem tartok ott, hogy a matricák színét állítani tudjam!
DE, ha elmondod, hogy hogyan kell, és hogy hanyadik verseny után... -
#878 szvsz ezeka junikuev festések nagyon gázak... -
-
#876 nana!!!:.. neszojjábe!!! van neked 6 milla styl pontod? -
#875 Még egy proba!
-
#874 már minden cuccot megszereztem csak a szélesítést nem.. ugyhogy megnéztem más nevével.. de nem nagy szám..:( -
#873 Én sem!