NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játékból indísd az online hadmûveletet...de kapcsold ki ha van: Norton Antivirus, Norton Internet Security...
az 1.3-as speed.exe-t bemásolod...de azt nem kell kipaccsolni...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...nekem se ment ha ki peccseltem!!!!!!!!!!!!
Nekem megvan mindenféle pech meg crack de még mindig lefagy, ha rámegyek az online game-re!
Miééért?!
Valaki segítsen plíz!!!
Miééért?!
Valaki segítsen plíz!!!
az...de ha nem megy akkor nézd meg a másik NFS fórumban a #10156-os hozzászólást..onnan letudod szedni asszem!
Nem gáz, csak a húgom mindig így hív asztán a Carlos meg már egy végigjátszott Karrier úgyhogy más nem jutott eszembe... 😊
Þór vígi þessi rúnar
pedig full grafon sokkal szebb lehet a supra 😄
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
nah...kész van az oldalamon a tuningolt makett kocsik gallétia...lehet megnézni..
nekem már most izom gépem van CSOCSO! 😄
nekem már most izom gépem van CSOCSO! 😄
nah...par het.. es nekem is izomgepem lesz.. muhahahde tokmindegy.. lehet akkorse fogok ezzel a szarral jatszani😊)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ennyire szar? 

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Thx!
csináltam 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni az nfs7 patch-ot. itt van:www.tar.hu/nfs7
ez olyan top speed ahol fölrobbant a motorod!!! De azé gratula!!!!!!!!! Én bolw engine-el se tudtam ilyen gyorsan menni!!!!

nincs szukseg patch-re hanem a collect reward helyett restartot nyomjal,majd leave race-t
Ittazújverdaazújvinyllel 😄 :
(lehet leáll, míg végig nem nyomja)
(lehet leáll, míg végig nem nyomja)
Na itt van!

ott van a Z-upload, és kikeresed a géprõl hogy hol van az amit felakarsz tenni! aztán a kapott linket mittom én "http://iaro.srv.hu/kep/supra1.JPG" beteszed simán ahogy felakarsz tölteni...ennyi!
Na mind1 nem tudom berakni a képet, de nekem a TopSPeed rekordom 393,67 km/h !
És a Drag rekordom 20,29 mp 14th&VIne pálya
És a Drag rekordom 20,29 mp 14th&VIne pálya
upsz...ezt el bastam