NFS - Underground Garage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
END

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Köszi Megnézem
Nem rég sikerült megszereznem a játékot nekem.
Nagyon tetszik meg minden csak van egy kis próblémám vele.
Remélem tudtok segíteni. 2CD versió van meg nekem még 1.1. versio. Elkezdek vele játszani és 6 pályánál van egy Tournament. Hiába nyerem meg kilép a játék. 😞Történt már valakinek ilyen ??
Válaszokat köszi és B.Ú.É.K.!

Amúgy Rx-7

respect to the man in the ice cream van
Lazac néven vagyok fönt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
nekem mindig kilép mielött elmentené...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
A kutya nem olvas vissza 10E hozzászólást (bár itt csak 2E van az nem túl sok 😊)... 2-3 oldalt max, de 10E-t!? Gondolkodj már appa! Nem mindenki bújja feszt ezt a fórumot ...
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)
Meg tudná valaki súgni, hogy mért nem mûkszik nálam az online mód? Ugyanis pár napja nem tudok felléppni! Felraktam megint a patchet, de úgy se jó ... elõtte meg ment rendesen. Csak nem az EA szûrte ki a nem origi felhasználókat? Nállatok egyébként meg az online mód?
elõre is köcce
Mikor lesz Zsolti undisputted?! :)
és itt a kép.:AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
respect to the man in the ice cream van
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Egyébként sikerült 20:64-t nyomnom. 😊