152
Milyen CD/DVD lemez a jó, +/-,meg minden egyéb
  • Tetsuo
    Csonka-Magyarország nem ország, Nagy-Magyarország menyország.
    ;)
  • slepyjohny
    Valószinüleg marad a felvidékről rendelés, ha itt nincs olcsón kicsiny hazánkban. :)
  • grebber
    Nec Optiarc AD 7170S
  • Willenbrock
    Új Sony íróm van ami DL lemezt is ír-biztos hogy jó.DVD-t tudok is vele írni de DL-lemezt nem akarja,talán a progi nem jó erre?(Deep Burner)írás előrr CD-R lemeznek érzékeli a DL lemezt,hogy kell ezzel DL-lemezt írni?
  • gurubefree
    Bocs ez nem jo mert 1500Ft a posta .
  • gurubefree
    45Ft/lemez van. 100db kiszerelesben.
  • gurubefree
    Milyen irod van ???
  • slepyjohny
    Hi All, nem tud valaki véletlen Magyarországon (nem szlovákiába) olyan CD/DVD lerakatot, vagy valamit ahol 40-50 Ft-ért tudok venni lemezeket. Szlovák lerakatok vannak, de ha hozzáadom a postaköltséget megint drága. Régen a Népstadion mellől vettem nagon jó áron 50-esével, de sajna azt a lerakatot megszüntették. Köszi a segítséget!

Üdv,

ZSó
  • grebber
    Hát már tuti hogy az írómmal van valami baj lehet cserélnem kéne.
    Ugye mondtam vettem 3 lentebb linkelt DL Memorexet mind 3 kuka lett.Kaptam DL TDK-t elkurta kuka lett.
    Hoztak DL Maxelt elkurta ez is.Érdekes csak a DL Verbatiom írja meg semmi más ahogy tapasztalom.Sima dvd-ket bármilyet normálisan megír.

Lemezek nem lehetnek szarok mivel haverjaimat kérdezem akik hozták maxelt tdk-t nekik semmi baj velük megírják simán xbox 360on is játszanak rajta.
    Szal ki fogom .aszni a p...ába ezt a fosthalmazt.

• Tetsuo
    Miert nem veszel Verbatim-et, TDK-t v Plextort?
  • Tetsuo
    :) Nem Nerot hasznalok..
  • MaSzKa
    google-bahttp://forum.rpc1.org/portal.php

itt keresgélj
  • MaSzKa
    elmegy
    nagyon olcsó

de fontos adatokra nem ajánlott
  • MaSzKa
    simán amit a Nero felajánl 1.re
  • MaSzKa
    gondolom ott cseszted el, hogy nem 8 vagy 12x-esen írtad

úgyanis a 16x-es lemezeket nem szabad lassan írni, mert túlégeti a réteget
  • MaSzKa
    ebben igazad van

manapság szar minden
  • Tetsuo
    Isten hozott a fogyasztoi tarsadalomban.
    A fontos dolgokat mentsd el tobb helyre is, tobbfele adathordozora, ugyanis a minoseg es a hosszutav ma mar nem szempont..
  • xarina
    Most vettem észre, hogy 3 db általam írt lemez olvashatatlanná vált. 2 éve írtam őket Nec 7173A típusú íróval kék színű Tdk dvd+ lemezre. (kódja a Dvd Identifier szerint: DVD+R:TDK-003-000 ). Dvd decrypterrel írtam iso fájlból 2,4 szeres sebességgel. Mindegyik filmet írás után legalább egyszer végignéztük, némelyiket 3-szor is. Akkor semmi probléma nem volt velük. Azóta a szekrényben tartottam őket, nem voltak kitéve sem erős hidegnek, melegnek vagy bármi más károsító hatásnak.
    Tegnap vettem észre, hogy 3 db lemez olvashatatlanná vált. Ha berakom a dvd meghajtóba, úgy tesz, mintha üres lemez lenne. Nem talál rajta semmilyen adatot. Kipróbáltam az összes ismerősöm különféle számítógépes és asztali lejátszóin és íróin (kb 15-16 különféle típus), de mindenhol üresnek látja a lemezeket vagy úgy, mintha semmmi sem lenne a lejátszóban. Végül találtam egy Millenium típusú asztali lejátszót, amiben legalább felismeri a lemezt, s akadozva, de eljut a menüig, de sajnos tovább már nem hajlandó játszani semmit (azt is jó nagy zúgás közepette). Van 50 db ilyen típusú lemezem, mindegyikbe belenéztem és belepörgettem, valószínüleg a többi jó, legalábbis simán felismeri őket és bárhol belenéztem, tökéletes volt. 3 lemezzel van gond. Mindegyiken számomra nagyon fontos és pótolhatatlan családi videók vannak. Van valakinek valami ötlete, hogy mit tudok csinálni?
  • Tetsuo
    Ha adat dvd-t irok (pl mp3ak, filmek), akkor azt SAO, DAO v TAO modban tegyem? Melyik a jobb?
  • sgamez
    Helo
    Valaki tudna segíteni egy Matshita Dvd-Ram Uj-841s firmware frissítésben? Sehol nemtalálok hozzá új firmware-t...
  • grebber
    Nem is olyan volt az írás felülete mint normális esetben hanem csíkos volt körbe az egész DVD mintha szántotta volna az írófej :D
    Mindegy ez tanulság ilyet nem kell többet venni.
    na az biztos,én 1-szer memorexre írtam wii gémeket és nagyon basztatta a wiinek az olvasófejét,1-böl kikaptam és vettem normális dévédét és 1 mukkot nem szólt a dvd olvasója a wiinek.
  • grebber
    Na 2-ből kettő kuka eddig ilyet sem kell többet venni :(
  • Arnold12
    Ma volt egy kis problémám, az utóbbi 2 hónapban megirt Verbatim dvd lemezeimet(kizárólag azt használom)akartam átvenni a havernak, és egyik iróm sem a 3 közül nem olvasta be őket.Kb. az összes lemez 60 százaléknál hibás. Amikor megnéztem őket egy furcsa mély vastag(kb 1 cm) fekete csik volt bennük, ami csak a fénynél látszik meg. Ma próbáltam vételezni többfajta programmal is, ugyanazt csinálta. Próbáltam másfajta discet(ujrairhatókat, stb), azok mind sikerültek. Ugyanezeket a verbatim lemezeket próbáltam a másik irómmal(ugyancsak LG iró) és minden probléma nélkül megirta őket.
    Mi lehet a gond? Valakinek volt hasonló problémája?
    Uj iró, szóval valószinűleg miást ráérek visszaszállitom az üzletnek és kérek másik irót...
  • grebber
    Erről a lemezről mit tudtok?Van valakinek tapasztalata vele?

• Balin
    hello!
    nemtudja valaki hol lehetne kapni RIDATA DVD +R-t?
  • benkoszabi
    üdv. tudnátok adni linket, honnan érdemes dupla rétegű dvd-t rendelni? 10es csomagot szeretnék, ilyen tányér/henger alakut.....akár 2X10 db.....
    köszi
    üdv
  • pauly
    Verbatim DL dvd-t neten már 400-500 ft körül lehet szerezni...
  • davidka003
    "sokkal nagyobb márkanevű philps iylen szar"

Philips talán nagyon régen volt nagy márka. Most a Verbatimhoz képest nagy nulla. DL DVD-nél csak a Verba és a Ricoh az isten.
  • benkoszabi
    értem. köszi. amugy hogy lehet, hogy a sokkal nagyobb márkanevű philps iylen szar? vagy nem szar, csak nem szereti a dvd-m, vagy szar...mert mindenhol a verbát meg a ricoh-ot javasolták...
  • davidka003
    Nero 8 és csak Verbatim és Ricoh lemezt használj, mert azokat a legtöbb író szereti.
  • benkoszabi
    üdv!
    az a bajom a duplerétegű élemezzel, hogy 800 ft, és előszeretettel bassza el az iró minden második lemezt. és az drága mulatság. és nem tudom, hogy ez az iró hibája (pioneer 110D - legfrissebb firmware) vagy a dvd lemez hibája, ami mint már irtam 800FT-os philips....vagy az iróprogi hibája..(nero7) sztetek? min változtassak, hogy az igen drága lemezeket gond nélkül megirja..mert ezelőtt 4 dvd-t vettem, minden másodikat irta meg jól...
  • davidka003
    Verbatim és Ricoh.
    Ez a legjobb.
  • ricsa008
    szerintetek milyen DL lemezt érdemes venni ?
  • Zsolt1964
    Kuka. Piacos? csak 4db rw-t dobtam ki idáig,meg vagy 50 másmilyet,de azok is Philips+ TDK voltak
  • 126barat
    Sziasztok. Van egy dvd-rw lemezem, aminek törlés után 0 a szabad, és a foglalt területe is. (Neroval töröltem)persze nem tudok írni rá semmit. Mi van vele?
  • MaSzKa
    erre a lemezre nézzen rá valaki ez milyen?
  • MaSzKa
    ez a Japán TDK a legjobb nekem +-osba volt pár db

de nem véletlenül 16x-es?
  • volfika
    Jo reggelt mindekinek!
    Olyan gondom van,hogy letöltöttem egy játékot BIN-ben egy ujra irhato CD-re és nem tudom letörölni kérdésem az lenne,hogyan tudnám letörölni.Olyan iroim vannak mint pl: Infra recorder,alcohol 120%,cd burner xp! A CloneCD-t és a nero 8 -at már nem tudom használni mert lejárt a demojuk!
  • Sheltem
    Értem, köszi, csak tudod furcsállom, hogy most akciósan 50Ft ért vettem(előtte 60Ft volt), és ilyenkor fél az ember, hogy hamis.
    Első széria Made in India volt aztán most Made in Taiwan, őszinténszólva fogalmamsincs, hogy melyik a jobb, melyik az "eredeti(bb)".