Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
végén az elnök, mint kis puszipajtás, már úgy veri a faszát a nép fejére, meg kézcsók janikám mennyél bele a szuper ionágyúba, dejóvagy sok szerencsét😊

ami kurva szar volt még, amikor megjön a hülye csávó a repülvel,h ogy neki van mgé rakétája, és akkor így a semmibõl elõkerül, egybõl levágja az ide passzoló monológot, indenki új reménnyel telik meg, a hazafiság, és becsület a zebmerek szívét elárasztja, de nem nem nem emgy rakéta úristen mi elsz most, jajj fel kell áldoznom magam, 3 perces csatasíkítás, amíg az ágyúba repül, az ufo felrobban, 3 vadászgép a tûz morajlásából még kivágódik, a báziosn újjonganka az emberek, a szomorú fiú fájdalma,t de örömöt érez, és büszkeséget.....😄DDDD
jajj amerika bazzeg😊))

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
épp ez a baj vele😊

๏̯͡๏﴿

volt benne dráma, akció, romatika, humor

zaki
tipikus amerikai film, azért néha jókat röhögtem 😛

PL?

EOX
Én láttam, egész jó szvsz

Retteketet

Lynx_TWL
fú de rossz ovlt ez a film, ezek a szöveek, és arcok amiket levágtak áááh

๏̯͡๏﴿

nagy arc votl az a napszemüveges szakállas csákó, olyan redneckféle. Szövege nem sok volt de teccett a filmben😄

jaja

zaki
looooooool, ez mekkora volt a filmben, amikor a csávó belevezette a repülõgépet a lézer közepébe: HELLÓ FIÚK, ITT VAGYOOOOOOOK

EZ tök star warsos votl a vonohoroggal

Motherrussia!

Britek mit keresnek irakban?

Világ hackerei egyesüljetek!

nemtom, ma láttam vhol, hogy letölthetõ, bennem is felmerült a kérdés, hogy leszedjem-e

zaki
1ébként a mag-ot látta valaki? látványos, nézhetõ film?

én is amjdnem beírtam vmit, de vártam😄

zaki
erre vártál, mi? 😊 hogy beírjak valamit

nemis!!

zaki

zaki
1000.

1000

zaki
lool, ez mekkora volt: kilövik az atombombátaz ûrhajóra, csávó flüvölt: ez az, eltaláltuk! na ne mondd bazze, akkora mint egy város az ufo, jó hogy eltaláltátok 😄

zaki
mindjárt elérjük az 1000-et 😊

persz,jobb mint az armageddon

zaki
Deep Impact sem egy rossz film, látta valaki?

jó lesz,semmi kétség

Lynx_TWL
függetlenség napja

macskanyávogó idegen😊)

๏̯͡๏﴿

zaki
huhh, most láttam a trailert, nagyon ütõs... az utolsó 10-15 másodperc alatt a hideg kirázott, bírom az ilyen filmeket... 😊

Épp ezt mondom, de az USAF kötelékében nincs

Bucser
Nem csak. Van a NAvy-nál MaRINES-nál és pl Svájcban is vannak meg Kanadában is a szárazföldi erõknél. És ha emlékeztek a magyar "vadászgéptenderben" is szerepelt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
kösz szépen az info-t

Matrix revolutions elõtt adták a trailerét

http://www.imdb.com/title/tt0319262/

Day after tommorow, májusban jön!

F-18 nem a haditengerészetnél van rendszeresítve? A legierõnél F-15, F-16, meg idén vagy jövöre F-22/biztos kihagytam vmit/

LittleL
Jeff Goldblum már csak ilyen.

De szerintem nem egy nagy színész.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

zaki
hmmm, én még nem hallotam róla, mi a címe? és mikor jön?

Bucser
Én is ID-t nézek. Viszont most ahogy néztem egy kis Off: Van az F/A - 18-on fékernyõ?????????????????????

Én is Szeretem... Bár Will Smith már megint a sztereotíp Négert alakítja😊)) Jeff Goldblum pedig a változatosság kedvéért megint tudóst alakít😊)) lásd még Légy vagy Jurassic Park 1-2...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nemcsodálom, kiváncsi leszek arra a jégkorszakos filmre, ugyanaz rendezi

zaki
van egy 20-as filmbevételi örökranglista, és a 8. helyen szerepel 811 millió dollárral... (az elsõ a Titanic 1 milliárd 835 millióval...)

az én is átkapcsoltam😄

énis, sztm kurvajó film

Kori
Függetlenség napja

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

DIÓTÕRÕ MECCSET!!!!

zaki
Függetlenség napját az rtl klubbon

zaki
minden válogatott az

Törölt felhasználó
a kurva életbe! pedig ez a román válogatott verhetõ volt
b-type
Áá vazze, hát mégiscsak Magyar vagyok, és hátha tényleg elkezdõdik v.mi(na nem ezen a meccsen sztem.)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type