Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
sport1en pókerdöntõt <#smile>

zaki
mingyá jön nba meccs, majd azt 😊

Serpa
Man 😊

Serpa
Running Men

Seth
kedvenc ;D

PSN ID.: Beegabor

Serpa
Arachnophobia

jointeer
én csak a dvd-ket szoktam nézni a tv-ben:o

köcsög

zaki
olasz-magyar u21-es meccset a sport2n

szóval ittvan:

éppen?

A Lény 2. <#buck>

Laffite
a profi rendezõk által elkészített filmeket az önkéntes (és agyoniskolázott) lélekmentõink rendre megvágják, de az nem baj ha a valóságsókban ku*vaanyáznak vagy lesz*pják egymást... - zseniális hozzáállás <#falbav>

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

zaki
lál, jövõ hét szombaton lesz az utolsó cserkész a retekklubbon. na abból a filmbõl lez mit kivágni 😄DDD

<#idiota><#zavart1><#hehe><#eplus2><#shakehead><#sir><#levele><#mf3>

b-type
Ha tudod, nézd meg az 5. sebességet a Viasat Explorer-en..A legjobb autókkal foglalkozó mûsor szerintem, az a Tiff Needel az egyik teszter, aki McLaren F1-l tartja a közúti sebességi rekordot..nagyon jó versenyzõ volt, és rém szimpatikus figura...elfogulatlan, lehúz bármit ha nem jó, de mindenekelõtt kipróbálja a versenypályán, ha keveset megy vele, az a legnagyobb kritika a részérõl.
egy Enzo, és egy M5 tesztet találtam töle, sajnos pont nem a legjobbak közül valók, de azért bõven klasszak:
-Enzo
- M5

de ha használsz torrentet, akkor ezt nagyon ajánlom:
Final gear/fifth gear episode

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zaki
ez a való világ<#smile><#idiota><#zavart2><#levele><#shakehead><#sir><#schmoll2><#whatever><#pardon1>

Laffite
sport1-2, eurosport, viasat, n.geographic, discovery, és kb ennyi

falramászok az összes kib.szott showtól, aktívoktól, fókuszoktól, találkozásoktól, szeress mostoktól, barátok köztöktõl, vásott kölyköktõl, gyõzikéktõl, bajkeverõktõl és a legidiótább telefonos "játékoktól", amik már mindenhova betették a seggüket, és csak egy szót kell kitalálni, amiben 2 rohadt betût felcseréltek, de mégse telefonál be "senki", miközben áljátékosok foglalják a helyet vagy be se kapcsolnak senkit, hogy még azt a piti 20-30 ezret se kelljen kifizetni amit egyáltalán nyerni lehet...

Kérdem én:
Ilyenkor bezzeg hol van az a nyavalyás ORTT...?????????????????
Nem az lenne a feladatuk, hogy szabályozzák ezt az egészet????????? De amit eddig elértek, az csak az idióta sárga karikák a sarokban, amin fél Európa röhögne, mert sehol nincs ilyen, csak nálunk...

kiábrándító a helyzet

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

b-type
Ezen én is ledöbbentem..😞
A Discovery is sok csalódást okozott már a túlzással kommentált helyzetekkel, a hüllõket nyagyüzemi módon sanyargató csávóval, és a horgászmûsoraival.
Viszont én egyáltalán nem nézem az Rtl klubbot, sem a Tv2-öt, nálam most:
- Viasat Explorer (fõleg az 5. sebesség)
- Spektrum (River Cottage)
- Eurosport (technikai sportok, tenisz, bringa)
- Sport1 (póker, Nascar, jófoci..)
- National Geographic (ha van vmi érdekes)
Nálam ez van ha tv elõtt vagyok, mást nem használok.
Ha tud még vki érdekes vagy jó dolgot, írja... 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zaki
ja, bezzeg a gyõzikét, valóvilágot, bajkeverõket, meg ilyen faszságokat leadnak mindenféle undorító jelenettel... szánalmas

tudom, azt nézem a sport1el (póker) felváltva 😊

Seth
olyan brutális jelenetek vannak benne,hogy muszály kivágni,mert visszamaradsz a fejlõdésben, esetleg leáll a szíved....amúgy batman visszatér a via3-on

zaki
gondoltam fél szemmel nézem a retekklubbon az oroszlánszívet, igaz, már kb 20X láttam. elsõ két percben kb 5 1percnyi jelenetet kivágtak, gondoltam ennyi ebbõl elég vót :c

MI A F@SZNAK KELL MEGVÁGNI A FILMEKET????

Én nem telefonáltam, de végig ültem mert felb*sztam magam<#falbav><#falbav>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

jointeer
jaj, ma is rágógumik lesznek fõmûsoridõben:|
na majd holnap fegyverek szava>:Ð

köcsög

ez benne a tükk, de hát, úgy kell annak, aki telefonál...
Igen, erre én is gondoltam. De a nõci hangsúlyozta hogy csak a következõ számokat kell összeadni, és felolvasta ezt a négyet. De persze a végén nem mondták meg hogy mirõl van szó...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

nem csak ezeket kell összeadni, hanem mondjuk a telefonszámot is - és az írottak azok betûk.
ááááááááááá ilyen nincs. Undorító mûsorok vannak a tévében, az emebereket teljesen hülyére veszik, szivatják agyba-fõbe, és még az esélyt sem adják meg hogy ne így legyen.
A spektrumot néztem (!!!!!!!!!!) és bakker egy hülye telefonos "játék" volt. Biztos láttatok már ilyet:
-Jajj nem hiszem el hogy nem tudja a megoldást, pedig olyan egyszerû, hívjon most!
Persze 300ft-os hívásért én is könyörögnék a parasztnak ennyiért.
Na itt a feladvány:
6

Feladat: Adja össze az ábrán szereplõ összes számot!
Megoldás: 349

Ezt magyarázza el nekem valaki...<#mf3><#mf3><#mf3>

zaki
pókert a sport1en

mrzed001
Az, a Rice k.rvát egész jól eltalálták, de Dick a f.szfej Chaney már nem jött össze nekik 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Davidus
hasonmás show😛

V9ykn8_TZL0

mrzed001
De annyira álinteligens, de olyan bugyuta ááááááááá
Már csak ez alapján is azonnal lecsuknám Bush-t, egyértelmûen bûnös 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Seth
ez annyira szánalmas film szerintem, tipikus amerikai, "minket nézzetek, mi vagyunk amerika, ja meg én vagyok George Bush és jó színész vagyok...."

mrzed001
9/11 - A katasztrófa után
Ala republikánus West Wing
(egy öreg mondás: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik)
Nembííírom

Davidus
Frei

V9ykn8_TZL0

zaki
us opent

Tv újság? Mit szeretnél tudni?
LOL..még a honlapjukon is szept.4-ig szól a mûsortartalom...
precíz banda!

hétköznap du. viasat3-stingers , majd tv2-monk , viasat3-will & grace , szombat-retekklubb-john doe kb.ennyi

Magnumrolcsi
HOl lehet megnézni az interneten a tv mûsort ahol a Viasat Explorer is benne van.???? FONTOS!!!!!<#worship>

zaki
még most is <#idiota>

zaki
most is

perpillanat a Viasat 3 megy háttérzajnak, azon valami debil sorozat megy.

Egyébként amit általában nézek: Lost, illetve a dokuadók (Discovery, N.Geo, Travel Channel, Animal Planet, Spektrum, Viasat Explorer). Ja, és még motorsportok (F1, MotoGP, Nascar)

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

sweech
jah meg discovery-t

sweech
Lostot meg ha van valami normális film akkor azt

Hanga
jajjvmi horrort elaludt felébredt(rossz)

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

zaki
US Opent

Davidus
bosszúvágy 5!!!!! 20 perc múlva lesz a tv2-n😄

V9ykn8_TZL0

zaki
válogatott meccset néztem, jó volt 😊

Bandee1987
egész délután a cnn live coverage-t néztem 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sland
Semmit

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zaki
Hanta Boy-t 😊

Davidus
Debrecen VS MU meccs felbaszta az agyam úgyhogy elkapcsoltam a Chelsea VS WBA meccre... Ott viszont nem játszik a Gera szal tv kikapcs😛

V9ykn8_TZL0