Mit nézel a TV-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Lény 2. <#buck>#buck>
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
<#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#levele>#levele><#mf3>#mf3>
egy Enzo, és egy M5 tesztet találtam töle, sajnos pont nem a legjobbak közül valók, de azért bõven klasszak:
-Enzo
- M5
de ha használsz torrentet, akkor ezt nagyon ajánlom:
Final gear/fifth gear episode
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
falramászok az összes kib.szott showtól, aktívoktól, fókuszoktól, találkozásoktól, szeress mostoktól, barátok köztöktõl, vásott kölyköktõl, gyõzikéktõl, bajkeverõktõl és a legidiótább telefonos "játékoktól", amik már mindenhova betették a seggüket, és csak egy szót kell kitalálni, amiben 2 rohadt betût felcseréltek, de mégse telefonál be "senki", miközben áljátékosok foglalják a helyet vagy be se kapcsolnak senkit, hogy még azt a piti 20-30 ezret se kelljen kifizetni amit egyáltalán nyerni lehet...
Kérdem én:
Ilyenkor bezzeg hol van az a nyavalyás ORTT...?????????????????
Nem az lenne a feladatuk, hogy szabályozzák ezt az egészet????????? De amit eddig elértek, az csak az idióta sárga karikák a sarokban, amin fél Európa röhögne, mert sehol nincs ilyen, csak nálunk...
kiábrándító a helyzet
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
A Discovery is sok csalódást okozott már a túlzással kommentált helyzetekkel, a hüllõket nyagyüzemi módon sanyargató csávóval, és a horgászmûsoraival.
Viszont én egyáltalán nem nézem az Rtl klubbot, sem a Tv2-öt, nálam most:
- Viasat Explorer (fõleg az 5. sebesség)
- Spektrum (River Cottage)
- Eurosport (technikai sportok, tenisz, bringa)
- Sport1 (póker, Nascar, jófoci..)
- National Geographic (ha van vmi érdekes)
Nálam ez van ha tv elõtt vagyok, mást nem használok.
Ha tud még vki érdekes vagy jó dolgot, írja... 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
tudom, azt nézem a sport1el (póker) felváltva 😊
PSN ID.: Beegabor
MI A F@SZNAK KELL MEGVÁGNI A FILMEKET????
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
A spektrumot néztem (!!!!!!!!!!) és bakker egy hülye telefonos "játék" volt. Biztos láttatok már ilyet:
-Jajj nem hiszem el hogy nem tudja a megoldást, pedig olyan egyszerû, hívjon most!
Persze 300ft-os hívásért én is könyörögnék a parasztnak ennyiért.
Na itt a feladvány:
6
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Már csak ez alapján is azonnal lecsuknám Bush-t, egyértelmûen bûnös 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
PSN ID.: Beegabor
Ala republikánus West Wing
(egy öreg mondás: nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik)
Nembííírom

precíz banda!
Egyébként amit általában nézek: Lost, illetve a dokuadók (Discovery, N.Geo, Travel Channel, Animal Planet, Spektrum, Viasat Explorer). Ja, és még motorsportok (F1, MotoGP, Nascar)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!