Mit nézel a TV-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
12 Majom M2

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
ja, és lesz 4 is 😊

zaki
én még moziban láttam, jó régen volt, nem is emléxem rá nagyon, sõt, semennyire 😊

Bucser
Megnéztem a Dinók harmadik nyúzását😊)) Eléggé hasonlított az elsõ részre az egész😊)) Sajnáltam, hogy a 3 zsoldost olyan hamar lekaszálták az elején😊 Persze sok volt az FX meg minden, de észre kéne venni, hogy ez manapság már egy Discovery mûsorban is benne van.. És az a RAptor hangképzõ.... MEGALOL😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lehet átkapcsolok, mert egy nagy shit

I.C.ram
mí tú
dinókat

torrente
reklámokat

Punker
JAG

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
én is

Punker
F1 közvetítést

zaki
régi vicc, de jó:

anyu nézhetem a tévét?
igen kisfiam, csak nem kapcsolhatod be

Seth
Az jó kis horror lehet

PSN ID.: Beegabor

Bucser
A Tükörképemet.... szar a TV-m😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

shaba23
Ma csak a szmólvilt és a csillagkaput néztem 😊
Seth
Final Destination- Pro7

zaki
real meccs megy a háttérben

õserdõ hõse

Kori
reklám

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Punker
várom a Tõzsdecápákat

zaki
anyacsavar-t

télleg nem az

zaki
Bajor sót. eddig nem vmi nagy szám

zaki
sport1en nba meccset

zaki
tv2

Punker
én is

Kori
hiradó

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

zaki
Tom & Jerry-t. legjobb

Tuvok
és tiszta röhej, a könyvben abszolút nem így volt

zaki
én is

Törölt felhasználó
sport1
Pal street boys-hót gynege, fõleg a szinron, már rég nem dumál a csávó, de a magyar szöveg még 4 sig megy😄

zaki
retekklubbot

Seth
a szofi márszós nemtom mi a címe

ÉN a chicagot a számítógépen

zaki
én most semmit

Melyik rész megy?

Seth
James Bond-PRO7

Narancs
Rex Hunt Horgászik

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Élõhalottak éjszakája

Punker
Nincs Alku

VÉGEEEEEEEEEEEE!

HA NEM KÜZDESZ UTOLÉR A VÉGZETED!

BENNEM NINCS VIVÓDÁS!

általában itt mindeki magának készít, rajzol logot

frodó néni
ezt a képet honnan szerezted?

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
a gyûrûk ura 3 május 25-töl dvd-én és videon!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
én a star wars-ot nézem!