Gates megtartotta szokásos comdexes beszédét
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gondolom, mivel ez az átlagos transzatlanti sebesség. A 100mbit még csak-csak megvan az egyetemen belül, de gyakorlatilag 8 mega/sec feletti sebességgel még soha nem találkoztam. Ezek fényében szerintem jó a windowsupdate.
Másrészt hülyeséget mondasz. Azért írtam le, hogy tud ez megabájtokkal is jönni, mert te azt állítottad, náluk van a hiba, amiért neked lassan jön. Ez egyszerûen nem igaz.
Másrészt hülyeséget mondasz. Azért írtam le, hogy tud ez megabájtokkal is jönni, mert te azt állítottad, náluk van a hiba, amiért neked lassan jön. Ez egyszerûen nem igaz.
mrzool, nem gondolod hogy 12.5MBps (100mbit) sebesség mellett az 1-2MB/sec az szar? Pl: nekem 30K/64K ami 47%-a a sávszélességemnek, nálad meg 16%-a..... Tudom használják páran, de akkor is. Nem tûnik valami kiemelkedõnek :DDD Amúgy bocsánatot kérek mindenkitõl: win2k rulz.... a legjobb!! jajj a plafon..
Én is gõzerõvel keresem tegnap óta.:) Sajna az MS oldalán fennlévõ jó másfél órás videóból pont ezt a pár perces mátrix 'paródiát' vágták ki.:( Ha valaki meg tudja szerezni, szóljon!:)
100mbites egyetemi háló.
rakj fel egy debiant. mrzool: milyen sávszélességed van?
"win9x alatt a szar leállítása, letörlése stb. ide oda beírogatás, +TweakUI meg hasonlók. 98Lite etc"
Már ne is haragudj, de az ilyen gyerekes hagesztésnek köze nincs ahhoz, hogyan kell beállítani egy szerver vindózt. Felesleges folytatni, téma lezárva.
"Biztos csak akkor szar a hálóm, ha az M$tõl akarok letölteni, a köcsög UPC..... a szabotõr állatok, na ne mondd komolyan! :DDD"
Akkor nekem miért jön megabájt/sec-es nagyságrenddel?
Már ne is haragudj, de az ilyen gyerekes hagesztésnek köze nincs ahhoz, hogyan kell beállítani egy szerver vindózt. Felesleges folytatni, téma lezárva.
"Biztos csak akkor szar a hálóm, ha az M$tõl akarok letölteni, a köcsög UPC..... a szabotõr állatok, na ne mondd komolyan! :DDD"
Akkor nekem miért jön megabájt/sec-es nagyságrenddel?
Biztos csak akkor szar a hálóm, ha az M$tõl akarok letölteni, a köcsög UPC..... a szabotõr állatok, na ne mondd komolyan! :DDD
win9x alatt a szar leállítása, letörlése stb. ide oda beírogatás, +TweakUI meg hasonlók. 98Lite etc.... win2k-t majd újra megpróbálom ha lesz idõm. A 30K-ról: nekem kb annyi volt, ha linuxot updatelek mondjuk apt-tal akkor meg 62K sztem nem azért mert más kapcsolatot használok, mert nem :D
"Szerintem egy win9x-et rendesen be tudok állítani"
LOL, szerinted az valami?:) 9x alatt gyakorlatilag semmit sem kell beállítani, nincsenek service-ek, nincsen semmilyen szerver szolgáltatás, nincsenek userek, jogosultságok, kvóták, etc...
"Ha a M$ nem tud 30Knál nagyobb sebességet nyújtani nekem akkor nem megy a dolog gyorsabban. "
Ne az MS-t hibáztasd a szar hálód miatt - nálam állandóan 1-2 MB/sec között vannak a letöltések, update-ek.
LOL, szerinted az valami?:) 9x alatt gyakorlatilag semmit sem kell beállítani, nincsenek service-ek, nincsen semmilyen szerver szolgáltatás, nincsenek userek, jogosultságok, kvóták, etc...
"Ha a M$ nem tud 30Knál nagyobb sebességet nyújtani nekem akkor nem megy a dolog gyorsabban. "
Ne az MS-t hibáztasd a szar hálód miatt - nálam állandóan 1-2 MB/sec között vannak a letöltések, update-ek.
Enterprise: a Linux az egy rendszermag. a SUSE egy cég, amely linux alapú megoldásokat szállít, van kiterjedt support hálózata, van egy kész disztribúciója. A Novell csinálhatott volna saját distet, de a SUSEnek volt készen. És megvan a háttér is, nem kell kiépíteni. És egy disztribúcióban nem minden kell, hogy open source legyen, pl a SUSE saját alkalmazásainak egy érsze, amik a rendszer mûködésében vesznek részt. Olvass utána. pl: www.kernel.org leszkrollozol, és megnézed azt, hogy What is Linux. Aztán www.GNU.org és megnézed mi a GNU. RTFM.
Hát ez érdekes. Állítólag a windows felhasználóbarát meg minden, mégis, akkor mér kéne 4 órán át könyvet olvasni, csak hogy telepítsem?! Szerintem ez nem vág össze. Egyébként valószínû, hogy ha elkezdem finomhangolni akkor elérek mondjuk 2-3 perces bootokat, de nem érdekel. De ha akarjátok egyszer Banchmarkolom a dolgot. Felrakok egy linuxot, majd egy win2k-t ugyanarra a gépre frissítem netrõl, és megmondom, hogy melyik volt gyorsabb mennyivel. A netrõl való update nem az én hibám. Ha a M$ nem tud 30Knál nagyobb sebességet nyújtani nekem akkor nem megy a dolog gyorsabban. A rebootok egy részét ki lehet hagyni, de ha azt mondja hát legyn, így szabályos... Egyébként elárulom Imike, hogy a Linux is támogat egeret, és a bal és jobb egérgombok ugyanott vannak. Sõt nekem hanyattegerem van, és még azon is kiigazodom! Na erre varj gombot! Amúgy nem az M$ találmánya az egér ha azt hinnéd :DDD A windowshoz nem vagyok hülye, használtam évekig, aztán váltottam. Szerintem egy win9x-et rendesen be tudok állítani, de ez részletkérdés. linuxon mindent amit akarok meg tudok csinálni, csak stabilabb, és gyorsabb. Nem mondtam, hogy értek linuxhoz, de érdekel és tanulok róla. Vagy ha nem linux akkor mondhatok BeOS-t is.
Enterprise te mivel foglalkozol amihez nincs megfelelõ linuxos alkalmazás? Mire gondolsz mint termelékenység növelõ? Az officeban a mosolygó gémkapocs? :DDDD Jó, ha mondjuk Flasht használsz akkor ahhoz kellhet win, vagy egy-két hasonló apphoz, de nem nagyon tudok ilyet. Egyébként aki fõsulis vagy egyetemista, az biztos ismeri a Neptunt: az is windowson fut. Nem csak az a hibája, de sokat az okoz.
Enterprise te mivel foglalkozol amihez nincs megfelelõ linuxos alkalmazás? Mire gondolsz mint termelékenység növelõ? Az officeban a mosolygó gémkapocs? :DDDD Jó, ha mondjuk Flasht használsz akkor ahhoz kellhet win, vagy egy-két hasonló apphoz, de nem nagyon tudok ilyet. Egyébként aki fõsulis vagy egyetemista, az biztos ismeri a Neptunt: az is windowson fut. Nem csak az a hibája, de sokat az okoz.
ne dõlj be! ez egy fake-morfeus! szmisz ügynök emberek világára való kivetülése, azért hogy el tudja pusztítani a valódi linusz-neót. közben annyi embert akar a maga formájára alakítani amennyit csak bír!
állj ellen agent bill smith-nek, linusz már kûzd vele, mert õ 91-ben úgy döntött! az oracle már megmondta.
állj ellen agent bill smith-nek, linusz már kûzd vele, mert õ 91-ben úgy döntött! az oracle már megmondta.
Windows a csodaország? :DDD Ha az a csoda, hogy egyáltalán elindul :DD Akkor ok. A valásóg, miszerint vannak mûködõ oprendszerek szerintem sokkal szebb. Gid te is birka vagy mi? :DDD A hétvégén raktam fel win2k-t és kb 5 óra volt frissítésekkel együtt (512/128-as kapcsolatom van) ebben volt 7-10 reboot (hárdverelemenként 1 kb é még 1-2 szoftverek miatt). Nah miután megvolt 5 percig bootolt majd töltött. Csak néztem. Már nem azért de 896mb ram mellett nem kell swapolni. (a gép se szar van benne 2db 866os P3) Meg mi a fasznak pörgeti fel az audio-cdmet veszettül, amikor semmi köze hozzá? Minek az boothoz?. Na mind1 miután felraktam fennvolt vagy 2 órát és repült is. Nem hiszem, hogy még1szer felteszem. IMHO a valóságot kell választani. Mert az ugyan néha nehezebb, de a szarból egyre nehezebb kimászni, és minél jobban belesülyewdsz annál jobban fog bûzleni.
(én részemrõl linuxolok már egy éve kb :DDD)
(én részemrõl linuxolok már egy éve kb :DDD)
"Outlook 2003, az Exchange, illetve a Hotmail számos új spamellenes megoldással lesz felvértezve." mi az hogy lesz? már benne van az office 2003ban az outlook. azt használom baker. :)
Nem a lényeg, hanem a fontos!
informálódhatott a korábbi években regisztráltnál jelentõsen kisebb hallgatóság.
<--- egyre kevesebb embert érdekel :)) ezért lehet majd disznókkal töltik fel a hallgatóság sorait :DDD
<--- egyre kevesebb embert érdekel :)) ezért lehet majd disznókkal töltik fel a hallgatóság sorait :DDD
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Veszélyes és káros, hogy BG/MS úgy csinál, mintha õ/k találta/k volna fel az X technológiát, mert a tájékozatlan felhasználók (90%) elhiszik neki/k.
Az is hátrányos számunkra, hogy az operációs rendszerükrõl elhitetik, hogy bizonyos képességei vannak, holott nem.
ps: ma is resetelt alattam a windows. (XP, napi frissítés)
Az is hátrányos számunkra, hogy az operációs rendszerükrõl elhitetik, hogy bizonyos képességei vannak, holott nem.
ps: ma is resetelt alattam a windows. (XP, napi frissítés)
azért elég fontos hogy vélekedik az it iparról, a szoftverfejlesztésrõl és a jövõbeli tendenciákról a világ legnagyobb szoftverfejlesztõ cégének legbefolyásossabb embere
Oldal 1 / 2Következő →