PC Kamera
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott vagyok az SG chat-en!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nos
OP.R: millenium
nem müködik: a lényeg hogy a képdigitalizálok és kameráknál nincs bent a feltelepített kamera.
Plusz, és a rendszerben, a eszközkezelõben sincs benne a kamera. Ez miért van vagy hogy tudom javítani?
OP.R: millenium
nem müködik: a lényeg hogy a képdigitalizálok és kameráknál nincs bent a feltelepített kamera.
Plusz, és a rendszerben, a eszközkezelõben sincs benne a kamera. Ez miért van vagy hogy tudom javítani?
1-2 pontosítás azért kéne...
Pl:
op. rendszer
mi nem mûködik pontosan?
Szal' egy kicsit több infó !?😊
Pl:
op. rendszer
mi nem mûködik pontosan?
Szal' egy kicsit több infó !?😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
😞
Egyébként Messenger...
Na, nekem meg a másik 2 nincs...
Egyébként Messenger...
Na, nekem meg a másik 2 nincs...
Bocs hova? Mi az MsN? Ha csevegõ, akkor nekem a ICQ, és MIRC van.
Gyere MsN-re...
😊
😊
Ja, a képdigitalizálok, közé nem rakja be a kamerát.
Helloka Cream. Akkor nem tudom mi a baj, nem akar felvenni se fotózni, pedig az install sikerült, megnyitja, de nem csinál semmit akármilyen parancsot adok neki.
USB PC Kamera, FRONTECH
USB PC Kamera, FRONTECH
???
Biosban?
Ezek a kamerák 99% USB porton csatlakozik, a biosban csak akkor kell (xp) állítani valamit ha a valamikor le lett tiltva az usb...
Biosban?
Ezek a kamerák 99% USB porton csatlakozik, a biosban csak akkor kell (xp) állítani valamit ha a valamikor le lett tiltva az usb...
Helloka, segítsen már valaki, léci!
Helloka, segítség kellene, vettem egy kamerát, fel lett telepítve, de a BIOS ban be kell állitani, de nem tudom merre, tud valaki segíteni?
Segítséget elõre köszi.
Segítséget elõre köszi.