3056
-
#214 Még E3-on csinálnak neki kis reklámot. -
#213 KIRA!!! -
#212 Kéne már valami jó banner.Egyenlőre ezt találtam.
-
#211 Boiling Point GOLD
[2005-05-10 @ 08:23 - Mantis]
A korábban Xenus néven ismert FPS a múlthéten Oroszországban már aranylemezre került, a minap pedig az Atari megerősítette, hogy Európában is elérte végleges állapotát a játék. A megjelenés május 20-án várható, így a Boiling Point: Road to Hell rajongóinak már nem kell sokat várniuk arra, hogy kedvencüket nyúzhassák.
info: Gamestar -
#210 meg a fizika is az ingame movikban elég szar legalábbis abban ami a kocsikat mutatta be, de az új már elég jó, vagy jól volt megvágva. Hamarosan kiderül mit is csináltak. -
#209 Tehát DVD-s lesz. -
#208 off:
azért nézzétek már meg,hogy a német bót oldalán mikkel kínálgatják a portékát,hogy ne vegyél lutrit,screenshotok,videok-aszem ez fogyasztói társadalom:)) -
#207 http://www.mediamarkt.de/cd/verteiler/games/bp/
na ez már itt van a küszöbön aszem -
#206 Majd meglátjuk.
Remélem könnyen magyarosítható lesz. -
#205 ezek új képek, a videók régiek voltak.
gondolom hamarosan jönnek az új videók, ahol meggyőznek minket arról, h nem hiába várunk a játékra. legalábbis nagyon remélem :) -
#204 Engen ezek a képek nemgyőztek meg mert atól még a kiadott ingame moviekban szar volt a graf. -
#203 na. ezek a képek elég meggyőzőek.
kezd újra visszatérni a hitem a játékba.
remélem a fizika is átesett ilyen restauráción. :) -
#202 de ott a lényeg is: "Boiling Point: Road to Hell is scheduled for release on personal computer in spring 2005."
-
#201 8 új kép
Ezek kimondottan szépek.
"A Boiling Point: Road to Hell, melyet eredetileg Xenusként ismertünk meg, ismét meglepetésekkel szolgál. Az ATARI szerencsésnek érezheti magát az ukrajnai Deep Shadows fejlesztőcsapattal, mert a képek alapján tiszta, hogy a készítők a lelküket is beleadják a játékba. Idén tavasszal érkező Boiling Pointot mindenképp érdemes lesz lecsekkolni már csak a gyönyörű grafikája miatt is. STALKERre gondoltam egyből: így néznének ki a DirectX9 szabadtéri shaderek? Mert ez elképesztően jó. A textúra felbontás az egekben száguldozhat."
info: Hardwired
2005 ősz van irva a megjelenéshez. -
#200 jonak igérkezik a gamma! -
#199 ez az új trailer már kicsit biztatóbb a korábbiak elég béna fizikáról tanuskodtak. hamarosan meglátjuk mi lett belőle... -
#198 Új trailer -
#197 Gamepro irása -
#196 Képek:1.2.3.4.5. -
#195 Na megveszem a Gamepro 5. számát is mert benne van a gameről is valami. -
#194 Sztárosodik a Boiling Point!
[2005-03-05 @ 22:01 - ZeroCool]
Nemrégiben kiderült, hogy a korábban Xenus néven megismert, majd később Boiling Point: Road to Hell névre keresztelt játékot a gondjai alá vette az Atari. A mai napon jelentették, hogy egy igazi hollywoodi sztárral is kibővítik az alkotást. Az Amerikában igen sikeres 24 című sorozat negyedik évadának egyik szereplője, nevezetesen Arnold Vosloo lesz a főhős. A játék végleges verziójának megjelenése idén májusra tehető.
info: Gamestar -
GrimReaper78 #193 A Gamer's Hell legfrissebb értesülései szerint az angoloknál idén május 20-án jelenik meg a játék. -
#192 Mármint Xenus? ;-))
Én azért kipróbálnám már, hátha el lehet vele szórakozni, csak hogy ne kelljen dolgozni. ;-) -
#191 már elég régóta heggesztik ezt a gémet, Nexus volt a neve, még jól nlzett ki, de szerintem ennek már reszeltek.
Majd pont egy F40-eseel szambázna az ember az őserdőbe, meg ahogy kinéz jujj... -
#190 A 3.képen a fa nem vmi szép :/
de nem baj kipróbálom majd akkor is.
A videók viszont nagyon tetszenek. -
#189 Nem rossz ez,nézd meg a képeket némelyik türhető pl ebből a 3.-ból az első 2 de a 3.-kép az nagyon tré. -
#188 én már elvesztettem minden hitem ebben a játékban.
pedig mikor az első képek jöttek, elég ígéretesnek tűnt.
de ez 1re rosszabb lett... :( -
#187 3 új kép: 1.2.3.
Júj de csúnya ez a 3. kép nagyon fostalicska. -
#186 kir!
jöhetne már! ;) -
#185 Boiling Point - Vehicles Trailer Part 2
A helikopteres rész nagyon bejön :) -
#184 Ez is jó videó!
Egyre jobban várom! -
#183 Új movie (30MB)
Hát az tény hogy egy-két dolog szar benne de igy elnézegetve az utobbi trailereket fasza game lesz ez. -
#182 lol
hát nem kicsit változott -
#181 Emlékeztek még az első screenre, ami hardwireden volt? :-)
Javult valamennyit szerintetek? Szerintem nem nagyon... ;-D -
#180 bakker a jármű ahzsnálat vmi isten császár!
meg az npc-k hog ytankolni kell autót javitani stb
-
#179 Nem lesz ez rossz,bár sokkal jobb grafikát vártam de egynek bőven jó lesz.
Motorcsonak rulez!!! -
#178 Nekem a videó nagyon tetszett a grafikától eltekintve.
Lehet meg veszem majd. -
#177 "Azt ígérik teljesen szabadon száguldhatunk a Xenus világában, tehát nem tölt majd a 3D motor a pályák között, de a Stalkeresek is ezzel dicsekedtek, aztán mégsem tudták megcsinálni."
Ez jóü lenne ha megcsinálnák tényleg. -
#176 Képek
Járműveket bemutató movie (59MB) -
#175 Én továbbra is amondo vagyok hogy majd kiderül milyen lesz ha már toljuk vele :)