9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#8102 Sziasztok hogy tudom azt megcsinalni php-ben hogy egy mail formot ha kitoltenek akkor 2 ameil cimre kuldje el ne csak eggyre. Az email cim $myemail = '[email protected]'; van definalva. Koszi -
#8101 ilyesmik köszi, de volt valami mezeibb, ahol egyszerübb kodok voltak. vagy nem voltak? :P -
Cat 02 #8100 Ilyesmi? -
#8099 Összes -
#8098 Ilyesmi? -
#8097 srácok, tudtok olyan oldalt mondani, (úgy emlékszem volt ilyen, kerestem és nem találtam) ahol ilyen css-el kialakított többhasábos oldalaknak a sablonjai vannak fent?
választ előre is köszi -
#8096 Sziasztok tudnatok nekem egy olyan peldat mondani ahol van egy jelentkezesi iv amit ha kitoltok utanna elkuldi mailban a megadott cimre es meg le is lehet tolteni pl pdf formatumban a vegen?? -
#8095 Halihajó!
Érdeklődnék, hogy melyik webshop mocit érdemes használni. Nekem az osCommerce, ZenCart kb egykutya, de elbíbelődtem velük, de szvsz talán már öregek(?). Próbáltam még a PrestaShopot, meg valamennyire a VirtueMartot, de nincs sok tapasztalatom. A Magento-t meg még sehova nem sikerült felküzdenem úgy, hogy ne lett volna vmi nyűgje az adott tárhellyel...:/ Pedig állítólag jóféle, csak milyen tárhelyen lehet működésre bírni?
Nagy igényem nem lenne. Nem akarok a fél világot összekombináló akciókat, meg névre szóló csengődallamokat és a többi^^ -
#8094 Oké, akkor javascripttel:)
Tudsz kódot vagy oldalt linkelni (vagy magyarázni:D)? -
Cat 02 #8093 Javascript nélkül sehogy ^^ -
#8092 Hogy tudnám CSS és HTML segítségével megoldani például, hogy ha a menüsor fix, akkor minden menüpontra kattintva a képernyő adott részére hozza be pl.: a híreket?
Kábé érthető?:D Tehát csak a tartalom frissül, a menüpontok maradnak a helyükön. -
web007 #8091 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az AciveX vezérlő milyen videó formátumokat támogat?? -
#8090 köszi -
Cat 02 #8089 IE 6 mintha ezt nem támogatná, bár franc se tudja már. -
ldavid #8088 és szerinted egy CSS rollover ne elég neki? x)
stonesour: nézd át ezt, ha nem megy, lírjuk -
Cat 02 #8087 Leírja részletesen most épp innen tanulgatom jquery-t. -
#8086 hello, valaki tudna segíteni nekem?
az lenne a kérdésem, hogy hogy tudom azt megcsinálni (html-ben) hogy van egy kép, ráviszed a kurzort és egy másik képpé változik. (linkekhez)
köszönöm. -
#8085 Joomla: Virtuemart -
#8084 Sziasztok. Könnyen kezelhető webshop rendszert keresek, ahova könnyű terméket feltenni, módosítani levenni, van valami egyszerű megoldás? (akár Joomla, Drupal, e107-be?) -
#8083 Mivel a regisztrációs adatokat tárolni kell a szerveren, ehhez szerveroldali nyelv ismerete kell (például PHP, ASP, JSP) nem elég a HTML.
A CMS-ekben (Joomla, Drupal, e107), blogmotrokban (Wordpress) ilyesmik már adottak. -
zitababa #8082 Sziasztok!
A honlapomhoz egy egyszerű html alapú kódos regisztrációs űrlapot szeretnék csinálni...Létezik olyan kód, melynek beillesztésével ez lehetséges?
zita -
web007 #8081 Ok nagyon kösz
THX -
ldavid #8080 akkor a piros zöld cserélős dolgot kell megcsinálnod, vagyis amit pirossal kiemeltem, azt vágd ki és rakd a zölddel kiemelt rész után
így a baloldali rész lesz ketté osztva, a bennük megjelenő lapok címét és az 50-50%-os felosztást meg átírod arra amit szeretnél
(a fooldal2.html csak azért került bele, mert nem tudtam mit szeretnél az új frame-ben megjeleníteni) -
web007 #8079 ... fooldal.html kell (bocs) -
web007 #8078 és nekem csak egy fooldal.html,ezt én így ki is próbáltam és a nagy rész ahova a fooldal.html-nak kellet volna kerülnie fehéren maradt. -
web007 #8077 Kedves ldavid! Én úgy szeretném csinálni,hogy a fooldal.html jelenjen meg
a jobb oldali nagy részben a menu.html pedig a bal oldali sávban és ez a sáv lenne két sorra osztva és ebből a menu.html a felsőben lenne -
#8076 Mostmár valamiért megjeleniti, először nemtudom mivolt a baja!
nagyon szépen köszi =) -
#8075 Az a baj hogy valamiért nem jeleniti meg az elsőt... =(
csak ennyit látok belőle
Email küldő szolgáltatás
2004. March 05. Friday – 01:00 | írta: Harder | címke: küldés, mail, php, programozás |
Szerző: Harder (http://blog.harder.hu)
A cikk RSS linkje. Trackback nincs, de hozzászólhatsz a leíráshoz. -
Cat 02 #8074 http://www.tutorial.hu/email-kuldo-szolgaltatas/
Ez szerintem jó lesz neked. Vagy ha értesz php-hoz akkor mail(). -
#8073 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy hogy lehetne megoldani a következőt!
emailcim: XY
üzenet: blablabla
KÜLDÉS
De az email cim csak tájékoztató jellegű lenne, szal nem onnan küldi szal bármit beirhatna oda
És az lenne a kérdésem hogy hogy lehetne megoldani hogy ha rákattintanak a KÜLDÉS gombra hogy elküldje egy bizonyos email cimre, azt a 2 adatot (emailcim,üzenet) -
ldavid #8072 ha a baloldali részt akarod felosztani, cseréld meg a zöld és a piros sorrendjét
egyébként meg ne csinálj keretes oldalt, mindenkinek jobb úgy
Ic3 m4n: frameset-nél nem kell body
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">
<html>
<head>
<title>9/a oldala</title>
</head>
<frameset rows="21%,*" frameborder="1">
<frame src="fejlec.html" scrolling="no" noresize>
<frameset cols="10%,*" frameborder="1">
<frame src="menu.html" noresize>
<frameset rows="50%, 50%">
<FRAME src="fooldal.html" name="oldal">
<FRAME src="fooldal2.html">
</frameset>
</frameset>
</frameset>
</html> -
#8071 Így kezdésnek azt mond már meg nekem hogy a frameseteket hova írtad, mikor a <body> rész alatta kezdődik? -
web007 #8070 Sziasztok!
Én egy keretes oldalt csinálok és az lenne a kérdésem,hogy van két
oszlopom és abból az egyiket két sávra szeretném osztani,ezt,hogy tudom megtenni?
Eddig így néz ki az oldalam:
<html>
<head><title> 9/a oldala </title></head>
<frameset rows="21%,*" frameborder="1" >
<frame src="fejlec.html" scrolling="no" noresize >
<frameset cols="10%,*" frameborder="1" >
<frame src="menu.html" noresize>
<frame src="fooldal.html" name="oldal" >
</frameset>
</frameset>
</frameset>
<body bgcolor="black">
</body>
</html>
-
ldavid #8069 szerintem ez kell neked -
gaborf #8068 Köszi az eddi segítségeket!
Olyat esetleg lehet html-ben, hogy ha az egeret egy szöveg felé viszem, akkor egy képet jelenít meg? -
#8067 Zsír zsír, akkor így jó lesz, köcce -
#8066 Akkor mind a két szóra külön fog keresni. Már amennyiben így kötőjellel van írva a domain. -
#8065 Ú illetve lenne még egy kérdésem: akkor is működik a dolog ha a cégnév mögé teszem a "varázsszót"? Ékszeres példánál maradva, ekszerek.hu foglalt, akkor kovacs-ekszerek.hu is ugyanúgy jó lesz keresés szempontjából? -
#8064 Okés, köszi -
ldavid #8063 az működik szinte mindenen pl. <p title="egy szó">szó</p>