9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#607 mostmár bejön de akkor amikoör néztem nem jött be -
#606 -
#605 hát be kell jönnie...Én rákattintottam a linkedre és megjelenik...szóval nálad van a baj... -
#604 nekem a régi dizájn jobban tetszett nemcsak a kezdőlapre gondolok hanem már belül az oldalon. ja és ez a kép nem jön be: http://bazza.uw.hu/portal2/themes/Mtechnik_V1/images/download.gif -
#603 mindent lehet csak nem szabad tessek megvenni :o) -
#602 elfogott a tryal ideje a macromédia dreamweaveremnek (MX)
lehet valahogy crackelni? -
#601 Kicsit gondolkoztam rajta és tkp. megírható sima html-ben is az onclick (az onmouseover semmiképpen). Csak az már nagyon csúnya megoldás, de működik. :)
-
#600 Nah, végre lecseréltem a kezdőlapot...Milyen??? -
#599 Hát ezért nem nem írtam meg simán html-ben... -
#598 "Simán" html-ben nem is lehet ilyesmit megírni. Ehhez minimum javascript kell.
-
#597 Én a Dreamweawer vagy mibe csináltam meg ezt...Ott van egy ilyen effekt. Ott könnyebb mint simán html-ben megírni. -
#596 Szerintem majdnem ilyen az onmouseover="window.status='... is csak nem tudom, hogy képnél mit kell írni. -
#595 Sziasztok!
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy egy képre, ha ráviszem az egeret, egy másik kép jön be. -
nenad #594 SmokeDT, hasznalj redirectet pl ha az oldal betoltodott akkor automatikusan x masodperc mulva tovabbmegy.
http://tech.irt.org/articles/js021/
HARDER! figy, emlekszem a regi szep idokben emlitetted...
Mind1 olyan kepek kellenenek, ha tudsz segiteni amin mindenfele designos vonalak es szamok szaladgalnak...
Akad ilyened? Koszi!!
privizz vagy ilyesmi. -
verdant #593 Senki? -
#592 onclick helyett onmouseover -
verdant #591 Szertnék egy kezdőlapot (ami az explorere kattintásnál nyíliok meg) magamnak.
Az elképzelésem itt van egy jpg állományban csináltam meg.
Ez összesen csak 1 oldal lenne, ennyi nekem elég, azt hiszem HDD-ről indítanám, mert akkor gyorsan megnyílik. Viszont nem értek hozzá, ezért az lenne a kérdésem, valaki pénzért megcsinálná?
http://free.x3.hu/sagem/honlap.jpg
-
#590 Sziasztok!
Félig off leszek, de nem tudom melyik topicba írjam. Szóval az a szitu, hogy csináltam egy teljesen egyszerű hírlevél formát html-ben, és a cégünkön belül szét kéne küldenem e-mailen. A következő problémákba ütköztem:
1. Ha simán bemásolom a levél törzsébe a cuccot, akkor szépen megjelenik, viszont a címzetteknél csak akkor, ha náluk is html-re van állítva a formátum.
2. Ha csatolva küldöm a file-t, akkor meg nem viszi át a berakott képeket.
Segítsetek légyszi, hogy miként lehetne ezt megoldani!
Köszi előre minden segítséget! -
SmokeDT #589 Hi!
A következő dologban kéne segítség: itt van ez a java script:
<html>
<head>
<script language="javascript">
function fullScreen(theURL)
{
window.open(theURL, '','width= 626, height= 325, toolbar=no,menubar=no, scrollbars=no');
}
</script>
</head>
<body>
<a href="javascript:void(0);"
onclick="fullScreen('main.htm');">FullScreen</a>
</body>
</html>
ez azt csinálja, hogy van egy fullscreen felirat és ha rányomsz elugrik az új ablak a megfelelő paraméterekkel.
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ne kelljen rányomni semmire, hanem egyből tovább ugorjon?
-
#588 ez -
#587 Mi a címe??
-
#586 lanamr-titok -
#585 nekem is:) -
#584 Nekem is van honlapom. -
#583 Csinálok hozzá témát és akkor jó...
De ha tudsz akkor más híreket is rakhatsz föl. Ne csak mindig consol meg battlefront.. -
#582 Konzol hírekkel is foglalkozhat az oldal??? -
#581 Ok! Amúgy is csak cikk írásra gondoltam egyenlőre.... -
#580 És természetesen csak akkor, ha nem sértesz meg semmijen erkölcsi szabályt, és eggyüttmüködsz velem. -
#579 Természetesen.
De tudod, biztonsági okokból csak egy vagy két dolgot szerkeszthetsz te is! válassz: cikk, Témák, Tagok,
Szavazások, írások/Játékrovatok, Linkek,
Tartalom/Cikk/Hír, GYIK/FAQ, Download,
-
#578 Regisztráltam magam.
Kint van az oldaladon ,hogy: Ha te is szeretnél beszálni a honlap szerkesztgetésébe, jelentkezz ezen a címen:[email protected]
Akkor beszálhatnék az oldal szerkesztésébe? -
#577 Sajna nem. -
#576 Tud valaki itt jól angolúl? -
#575 jó.. -
#574 De ha regisztrálod magad, és úgy küldesz hírt, akkor nem leszel Anonymus. :)))))) -
#573 Csak úgy tudtam kijavítani, hogy a megjegyzésbe odaírtam, hogy Police88 írta...Így is jó igaz? -
#572 Ki javítom... -
#571 kint vagya linkek között -
#570 ki tudod javítani hogy ne anonimus szerző legyen hanem Police88?? -
#569 Fent van az oldalon!
(Nekem így tetszik a kezdő lap) :) -
#568 Az előző jobb volt.
Én küldtem egy hírt.....