9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Police88
    Létre kell hozni egy index.html-t aztán fel kell tölteni....
    De ha ennyire kezdő vagy akkor ajánlom ezt az oldalt:http://htmlspec.web.elte.hu/
    itt sk infó van...
  • pici
    de tényleg, azért köszi SZép estét neked
  • Darkboy
    na ne mondd!
  • pici
    HA www.eplanet.uw ra gondolsz nem jön be az oldal
  • Darkboy
    eplanet,uw
  • pici
    Sziasztok! Légyszi ajánljatok má egy megbízható helyet ahol nem szarakodik a rendszer. Ja, probaltam a gportalt, a tvn-t meg a mojwebet de valami mindig közbejön... Előre is köszi a jótanácsot.
  • marsu
    Az index.html-t át kell szerkesztened. Én Microsoft FrontPage-ét használok, magyarnyelvűt. De ajánlom figyelmedbe a 677-es üzenetet.

• semo1
    Sziasztok. én most probálkozom elöször a honlap készitéssel.Az uw +adta a honlapom cimét de ha rámegyek 404html lessz a vége,és valahol másutt köt ki a végén.Olvastam valami index vagy mit?Hogyan kell azt csinálni?Vagy mivel?
  • Atika :o)
    Sziasztok mit kell ahhoz beirnom hogy ha van egy html oldalam ami ha indul akkor nekem automatikussan inditson egy linket?Toom alap kerdes de foggalmam nincs :o)
  • Atika :o)
    Mizu emberek?
  • marsu

itt is nézelődhetsz.
  • Ryleh
    ja és persze nagyon köszi.......válasz ment priviben
  • Ryleh
    ja és persze nagyon köszi.......válasz ment priviben
  • Ryleh
    privi ment...köszi a választ
  • marsu
    Gondolom az ftp-re fel tudsz menni??
    ha a kép nevében van ékezet, akkor nem fog müködni.
    Ki a szolgáltató??
    Elég kevés az infó agy nehéz segíteni.
  • Ryleh
    hali...nem akarok nagyon foglalkozni evvel de szeretnék 1 qrva képet feltenni a regisztrált lapomra...aminek az a kiirása ,hogy a tulajdonos még nem töltötte fel...csak ennyi...valaki tudna segiteni..???
  • tenshin
    http://dmoz.org/Computers/Programming/Languages/PHP/Personal_Pages/
    http://hu.php.net/manual/en/index.php

annyira nem kezdo de ez van. :)
  • Ben C
    valaki tud adni egy kezdő számára érthető PHP-tutort?
  • bb
    Írtam emailt az ügyben!
  • tenshin
    erre tudok megoldást, bár ez php:

http://www.z0rglub.com/phpwebgallery

ami jó benne, hogy külön tudod állítani mi legyen elérhető és mi nem, és még thumbnaileket is generál a feltöltött képekhez.
  • bb
    Sziasztok!

1 kérdés:
    Ingyenes tárhelyre feltett Photoshopos képtárat (Adobe Web Gallery) hogy tudom jelszóval védetté tenni (vagy az egész oldalt)?
  • tenshin
    hi, tud valaki mondani nekem valami egyszerű megoldást file serverre? konkrétabban: demókat szeretnék kitenni webre, csak annyi kellene, hogy egyszerűen be tudjam linkelni és le lehessen tölteni őket. előre is kösz!
  • Rage47
    oks:)
  • Police88
    én! régebben MX-et most meg 4-et de csak frémeket és táblázatokat szerkesztek vele a többit jegyzettömbbel csinálom
  • Devids Pro
    érdekes...:D
  • Rage47
    Sziasztok!
    Használ itt vki Dreamweaver-t?
    Ha igen, milyet?
  • Vernoon
    Ja, nem az a hiba. Stringet kiir, de szamot nem:
    i=5;
    document.write(i.bold());
    MI a Hiba? plz help!
  • Vernoon
    Mi javascriptben a BOLD es az ITALICS szintaktikaja? Biztos, hogy elbszom, mert eltunik a szoveg.
  • RelakSfromhome
    Van egy gyávaszkriptem, ami miután megszerkesztett egy url-t, azt betölti egy frémbe. Eddig semmi különös, de a munkahelyi gépemen a localhoston csak akkor működik, ha pl 10 ms-ot késleltetem :D Az eredeti jelenség szerint kétszer kellett meghívni :D
  • Devids Pro
    írd:)
  • RelakS
    Háj!

Vágja itt valaki a javascriptet?

Egy igen fura jelenséggel futottam össze :)

Ha valakit érdekel, leírom :)
  • bazza
    Honnan tölthetem le full-ban a Photopaint-et?
  • Devids Pro
    igen azaz
  • Devids Pro
    reggeld
    asszem ez a cím (de nem biztos)aszzem
  • Maffya
    Üdv mindenkinek! Hogy tudom megcsinálni hogy aki keresövel keres az az én oldalamat is megtalálja? Pl.: Google,All The Web,stb???
  • Ben C
    Hail Police!
    thx
  • Police88
    border=0
  • Police88
    Sima Winfos paint!!!!!!!!
  • Ben C
    Jah, és dreamweaverrel csinálom az oldalt, el lehet egy kép körül (a kép egy link) tüntetni azt az undorító kék keretet?
  • Ben C
    Hi All!
    Csináltam Photoshopba egy szép menürenccert, amire szeretnék "kliens oldali térképet" csinálni, hogy szép magyaros legyek. Szal tudtok egy olyan képnéző progit, ameik kiírja, hogy az egér horizontálisan és vertikálisan hanyadik pikszelnél áll?