9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#687 Létre kell hozni egy index.html-t aztán fel kell tölteni....
De ha ennyire kezdő vagy akkor ajánlom ezt az oldalt:http://htmlspec.web.elte.hu/
itt sk infó van... -
pici #686 de tényleg, azért köszi SZép estét neked -
Darkboy #685 na ne mondd! -
pici #684 HA www.eplanet.uw ra gondolsz nem jön be az oldal -
Darkboy #683 eplanet,uw -
pici #682 Sziasztok! Légyszi ajánljatok má egy megbízható helyet ahol nem szarakodik a rendszer. Ja, probaltam a gportalt, a tvn-t meg a mojwebet de valami mindig közbejön... Előre is köszi a jótanácsot. -
#681 Az index.html-t át kell szerkesztened. Én Microsoft FrontPage-ét használok, magyarnyelvűt. De ajánlom figyelmedbe a 677-es üzenetet.
-
#680 Sziasztok. én most probálkozom elöször a honlap készitéssel.Az uw +adta a honlapom cimét de ha rámegyek 404html lessz a vége,és valahol másutt köt ki a végén.Olvastam valami index vagy mit?Hogyan kell azt csinálni?Vagy mivel? -
#679 Sziasztok mit kell ahhoz beirnom hogy ha van egy html oldalam ami ha indul akkor nekem automatikussan inditson egy linket?Toom alap kerdes de foggalmam nincs :o) -
#678 Mizu emberek? -
itt is nézelődhetsz. -
#676 ja és persze nagyon köszi.......válasz ment priviben -
#675 ja és persze nagyon köszi.......válasz ment priviben -
#674 privi ment...köszi a választ -
#673 Gondolom az ftp-re fel tudsz menni??
ha a kép nevében van ékezet, akkor nem fog müködni.
Ki a szolgáltató??
Elég kevés az infó agy nehéz segíteni.
-
#672 hali...nem akarok nagyon foglalkozni evvel de szeretnék 1 qrva képet feltenni a regisztrált lapomra...aminek az a kiirása ,hogy a tulajdonos még nem töltötte fel...csak ennyi...valaki tudna segiteni..??? -
#671 http://dmoz.org/Computers/Programming/Languages/PHP/Personal_Pages/
http://hu.php.net/manual/en/index.php
annyira nem kezdo de ez van. :) -
Ben C #670 valaki tud adni egy kezdő számára érthető PHP-tutort? -
bb #669 Írtam emailt az ügyben! -
#668 erre tudok megoldást, bár ez php:
http://www.z0rglub.com/phpwebgallery
ami jó benne, hogy külön tudod állítani mi legyen elérhető és mi nem, és még thumbnaileket is generál a feltöltött képekhez.
-
bb #667 Sziasztok!
1 kérdés:
Ingyenes tárhelyre feltett Photoshopos képtárat (Adobe Web Gallery) hogy tudom jelszóval védetté tenni (vagy az egész oldalt)? -
#666 hi, tud valaki mondani nekem valami egyszerű megoldást file serverre? konkrétabban: demókat szeretnék kitenni webre, csak annyi kellene, hogy egyszerűen be tudjam linkelni és le lehessen tölteni őket. előre is kösz! -
#665 oks:) -
#664 én! régebben MX-et most meg 4-et de csak frémeket és táblázatokat szerkesztek vele a többit jegyzettömbbel csinálom -
#663 érdekes...:D -
#662 Sziasztok!
Használ itt vki Dreamweaver-t?
Ha igen, milyet? -
#661 Ja, nem az a hiba. Stringet kiir, de szamot nem:
i=5;
document.write(i.bold());
MI a Hiba? plz help! -
#660 Mi javascriptben a BOLD es az ITALICS szintaktikaja? Biztos, hogy elbszom, mert eltunik a szoveg. -
#659 Van egy gyávaszkriptem, ami miután megszerkesztett egy url-t, azt betölti egy frémbe. Eddig semmi különös, de a munkahelyi gépemen a localhoston csak akkor működik, ha pl 10 ms-ot késleltetem :D Az eredeti jelenség szerint kétszer kellett meghívni :D -
#658 írd:) -
#657 Háj!
Vágja itt valaki a javascriptet?
Egy igen fura jelenséggel futottam össze :)
Ha valakit érdekel, leírom :) -
#656 Honnan tölthetem le full-ban a Photopaint-et? -
#655 igen azaz -
#654 reggeld
asszem ez a cím (de nem biztos)aszzem -
#653 Üdv mindenkinek! Hogy tudom megcsinálni hogy aki keresövel keres az az én oldalamat is megtalálja? Pl.: Google,All The Web,stb??? -
Ben C #652 Hail Police!
thx -
#651 border=0 -
#650 Sima Winfos paint!!!!!!!! -
Ben C #649 Jah, és dreamweaverrel csinálom az oldalt, el lehet egy kép körül (a kép egy link) tüntetni azt az undorító kék keretet? -
Ben C #648 Hi All!
Csináltam Photoshopba egy szép menürenccert, amire szeretnék "kliens oldali térképet" csinálni, hogy szép magyaros legyek. Szal tudtok egy olyan képnéző progit, ameik kiírja, hogy az egér horizontálisan és vertikálisan hanyadik pikszelnél áll?