9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • tenshin
    flash biblia, két kötet, tutor cd sok-sok példával. nem olcsó, de szvsz megéri.
  • Ryleh
    modositás a #805-re. azota megszereztem........
  • Ryleh
    ööööö....a swishmax megvan neked? mert 1x leszedtem a dc-röl de nem lehetett beröffenteni...priviben tudok ftp-t adni...
  • Darkboy
    magyar?... hááát... nem tudok róla, de a swishmax remek+flash mx 2004
  • Ryleh
    ok...thx....a #800,#801-hez tudnál valamit ajánlani?
  • oryon
    Megkaptam a privát üzeneted, de nem tudok rá priviben válaszolni (nem mindig müxik a java).
    Az oldal jó lesz, de a kereteket elválasztó vonalakat szedd ki. A felső menüsort "kompozitáld" az alsó részhez...akár egy szép átmenettel.
    A tartalom tényleg hiányzik...tudom tudom, csak próbálgatod a html-t, de akkor is.
  • Ryleh
    Elnézést: flash.....
  • Ryleh
    Ha esetleg a flesh felé kacsingatnék akkor magyer tutorokat ki tudna ajánlani??....köszi
  • Scholes18
    allwebmenu letöltési link kéne!
  • bazza
    mostmár 6-an!
    Nézd meg, ott hogy "HTT tagjai"
  • Police88
    Hányan vagytok a csapatban?
  • Police88
    dokumentumban a gépen, vagy könyvben van meg?
  • Ryleh
    van valakinek arra 1 tipp-je,hogy pl:IE-vel általában minden látszik 1 oldalon-képek,keretszegély,stb,-oOperával már nem minden,de a Mozilla az a legborzalmasabb...ez utobbi néha háttereket sem tölt be...hmmmm?
  • Darkboy
    ott vagyok, mi a neved a php-nuke.hu-n?
  • bazza
    uw-n vagy? Ott menni kell!
    De nézd meg ezt: www.php-nuke.hu
  • Darkboy
    de
  • Darkboy
    de beállítottam!
  • bazza
    nem telepítetted, nem állítottad be a config.php-t!
  • Devids Pro
    tudtok nekem mondani egy oldalt ahol a html programozást elsajátíthatom?
  • Darkboy
    imádom a php-nuke-t de sehogy se tudom telepíeni, elmondanád hogyan kell? mindig ezt írja ki ez a geciek:

Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /mnt/ultraweb/h/ha/hakli/db/db.php on line 88

PLÍZ
  • bazza
    Uraim, most alakultunk, ezt nézzétek meg: huntech.uw.hu
    Milyen?
  • Darkboy
    nekem megvn a php24 óra alatt! elég jó e-book
  • oryon
    Köszi. Bár az estém nem volt túl szép, mert 22-ig dolgoztam :(
    22:40-re haza is értem és 0:30 körül feküdtem le...na innentől szép, csak ez már másnak a hajnal :)
  • oryon
    Most én nem vágom, hogy mire gondolsz :)

Ha még megy, akkor inen megtanulhatod az alapokat:
    www.weblabor.hu

-Itt vannak leírások a különböző keretekről is...
  • oryon
    Border legyen 0 és nem lesz kerete a táblázatnak
    Pl: www.fw.hu/oryon
    Megnézed a forráskódot és láthatod, hogy rengeted táblázatból áll, ami nem is látszik....
  • pici
    Szia, szuper a honlapod! Igaz a ténykedés nekem még magas, de tetszik! Szép estét neked!
  • harczos
    pl a table tagbe: border=0
  • Ryleh
    Na ha minden igaz akkor erre gondoltam:beágyazott "muppetshow"
  • Ben C
    hogy lehet megcsináni hogy a táblázatnak ne legyen kerete?
  • Ryleh
    hah!!!!megtaláltam...beágyazott keret,stb......
  • Ryleh
    mert ugye megvan a keret opcio csak nem aktiv.ebböl arra következtetek hogy valamit nem csináltam meg az oldalon ami
    a keretszerk-hez kellene...elég kezdö vagyok.
  • Ryleh
    arra hogy ha pl:1 ablakban az oldalon mondjuk forum,hirek felsorolása van,és ha ez fűggölegesen terjedelmesebb mint maga az oldal akkor oldalt egy csuszka is van a le/fel navigáláshoz.
  • Ryleh
    a táblázatos tagolódásra. Ahol táblázatban "szórod szét", hogy mi hova kerüljön...erre gondoltam
  • Ryleh
    igen...../mellesleg itt jön be amit alább ,mondtál:azaz a magyar hasznélata korlátozza a szoftver megismerését...ugyanis a frame-t olvastam méshol de a progo magyar,igy nem tudom ebben az hol van.../szoval arra gondoltam
  • oryon
    A Frame-szerkezetre gondolsz???
    Tehát amikor az egyén ráklikkel pl.: egy hivatkozásra és nem az egész oldal töltődik le, hanem csak egy része...
    Vagy a táblázatos tagolódásra. Ahol táblázatban "szórod szét", hogy mi hova kerüljön???
  • Ryleh
    hi....frontpage-magyarral vagyok joban...de szeretném tudni ,hogy melyik opcioval érem majd el azt hogy a lapon belál 1 tetszöleges celláben,blokkban egy másik lap legyen...pl:mint itt a forumon ahova a hozzászolásokat irjuk...(hát láma a kérdés ,de ezért irom)..köszi
  • oryon
    Már lentebb írtam az címemről: www.freeweb.hu/oryon

Hát magyar nyelvű progit nem ajánlanék, mert szvsz elöbb-utóbb ugyis angollal kerülsz kapcsolatba és akkor bajod lesz a "rosszul magyarosított" kapcsolókkal...

De ha kellene, akkor:
    Kezdőknek: HTMLPad 2.0 (magyar, egyszerű, de nagyszerű, ingyenes)
    Haladóknak: Dreamweaver (igényes, sokoldalú, de elsőre bonyolúltnak tünhet...)
  • oryon
    Láttam egy e fajta layouthot valahol és megtettszett, de nem nyúlom le más munkáját, így én készítettem el az egészet az üres semmiből, persze kicsit azért hasonlít az eredetíre...:)
    Dreamweaverrel és PhotoShoppal csináltam meg.
  • Ryleh
    hi...ismerös ez valakinek ?....Mindenki annyi filmet tölt fel amennyit tud!!! DevilsiteS.......na ezt a jopofa szöveget tette be valaki a lapom ftp-jére......persze index-nek,......az igaz,hogy segitségkérés miatt beirtam ide az ftp adatait de mégis mit gondolt a tag?hogy mindig ott lesz a kéretlen,és pofátlan beszurása...........DevilsiteS!!!!!
    Talán nem igy kellene propagálnod magad.....
  • Police88
    Te mivel csináltad a honlapod elemeit (mármint a dizájnját) te készítetted vagy találtad őket valahol?