9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
#807 flash biblia, két kötet, tutor cd sok-sok példával. nem olcsó, de szvsz megéri. -
#806 modositás a #805-re. azota megszereztem........ -
#805 ööööö....a swishmax megvan neked? mert 1x leszedtem a dc-röl de nem lehetett beröffenteni...priviben tudok ftp-t adni... -
Darkboy #804 magyar?... hááát... nem tudok róla, de a swishmax remek+flash mx 2004 -
#803 ok...thx....a #800,#801-hez tudnál valamit ajánlani? -
#802 Megkaptam a privát üzeneted, de nem tudok rá priviben válaszolni (nem mindig müxik a java).
Az oldal jó lesz, de a kereteket elválasztó vonalakat szedd ki. A felső menüsort "kompozitáld" az alsó részhez...akár egy szép átmenettel.
A tartalom tényleg hiányzik...tudom tudom, csak próbálgatod a html-t, de akkor is. -
#801 Elnézést: flash..... -
#800 Ha esetleg a flesh felé kacsingatnék akkor magyer tutorokat ki tudna ajánlani??....köszi -
#799 allwebmenu letöltési link kéne! -
#798 mostmár 6-an!
Nézd meg, ott hogy "HTT tagjai" -
#797 Hányan vagytok a csapatban? -
#796 dokumentumban a gépen, vagy könyvben van meg? -
#795 van valakinek arra 1 tipp-je,hogy pl:IE-vel általában minden látszik 1 oldalon-képek,keretszegély,stb,-oOperával már nem minden,de a Mozilla az a legborzalmasabb...ez utobbi néha háttereket sem tölt be...hmmmm? -
Darkboy #794 ott vagyok, mi a neved a php-nuke.hu-n? -
#793 uw-n vagy? Ott menni kell!
De nézd meg ezt: www.php-nuke.hu -
Darkboy #792 de -
Darkboy #791 de beállítottam! -
#790 nem telepítetted, nem állítottad be a config.php-t! -
#789 tudtok nekem mondani egy oldalt ahol a html programozást elsajátíthatom? -
Darkboy #788 imádom a php-nuke-t de sehogy se tudom telepíeni, elmondanád hogyan kell? mindig ezt írja ki ez a geciek:
Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /mnt/ultraweb/h/ha/hakli/db/db.php on line 88
PLÍZ -
#787 Uraim, most alakultunk, ezt nézzétek meg: huntech.uw.hu
Milyen? -
Darkboy #786 nekem megvn a php24 óra alatt! elég jó e-book -
#785 Köszi. Bár az estém nem volt túl szép, mert 22-ig dolgoztam :(
22:40-re haza is értem és 0:30 körül feküdtem le...na innentől szép, csak ez már másnak a hajnal :) -
#784 Most én nem vágom, hogy mire gondolsz :)
Ha még megy, akkor inen megtanulhatod az alapokat:
www.weblabor.hu
-Itt vannak leírások a különböző keretekről is... -
#783 Border legyen 0 és nem lesz kerete a táblázatnak
Pl: www.fw.hu/oryon
Megnézed a forráskódot és láthatod, hogy rengeted táblázatból áll, ami nem is látszik.... -
pici #782 Szia, szuper a honlapod! Igaz a ténykedés nekem még magas, de tetszik! Szép estét neked! -
harczos #781 pl a table tagbe: border=0 -
#780 Na ha minden igaz akkor erre gondoltam:beágyazott "muppetshow" -
Ben C #779 hogy lehet megcsináni hogy a táblázatnak ne legyen kerete?
-
#778 hah!!!!megtaláltam...beágyazott keret,stb...... -
#777 mert ugye megvan a keret opcio csak nem aktiv.ebböl arra következtetek hogy valamit nem csináltam meg az oldalon ami
a keretszerk-hez kellene...elég kezdö vagyok. -
#776 arra hogy ha pl:1 ablakban az oldalon mondjuk forum,hirek felsorolása van,és ha ez fűggölegesen terjedelmesebb mint maga az oldal akkor oldalt egy csuszka is van a le/fel navigáláshoz. -
#775 a táblázatos tagolódásra. Ahol táblázatban "szórod szét", hogy mi hova kerüljön...erre gondoltam -
#774 igen...../mellesleg itt jön be amit alább ,mondtál:azaz a magyar hasznélata korlátozza a szoftver megismerését...ugyanis a frame-t olvastam méshol de a progo magyar,igy nem tudom ebben az hol van.../szoval arra gondoltam -
#773 A Frame-szerkezetre gondolsz???
Tehát amikor az egyén ráklikkel pl.: egy hivatkozásra és nem az egész oldal töltődik le, hanem csak egy része...
Vagy a táblázatos tagolódásra. Ahol táblázatban "szórod szét", hogy mi hova kerüljön??? -
#772 hi....frontpage-magyarral vagyok joban...de szeretném tudni ,hogy melyik opcioval érem majd el azt hogy a lapon belál 1 tetszöleges celláben,blokkban egy másik lap legyen...pl:mint itt a forumon ahova a hozzászolásokat irjuk...(hát láma a kérdés ,de ezért irom)..köszi -
#771 Már lentebb írtam az címemről: www.freeweb.hu/oryon
Hát magyar nyelvű progit nem ajánlanék, mert szvsz elöbb-utóbb ugyis angollal kerülsz kapcsolatba és akkor bajod lesz a "rosszul magyarosított" kapcsolókkal...
De ha kellene, akkor:
Kezdőknek: HTMLPad 2.0 (magyar, egyszerű, de nagyszerű, ingyenes)
Haladóknak: Dreamweaver (igényes, sokoldalú, de elsőre bonyolúltnak tünhet...) -
#770 Láttam egy e fajta layouthot valahol és megtettszett, de nem nyúlom le más munkáját, így én készítettem el az egészet az üres semmiből, persze kicsit azért hasonlít az eredetíre...:)
Dreamweaverrel és PhotoShoppal csináltam meg. -
#769 hi...ismerös ez valakinek ?....Mindenki annyi filmet tölt fel amennyit tud!!! DevilsiteS.......na ezt a jopofa szöveget tette be valaki a lapom ftp-jére......persze index-nek,......az igaz,hogy segitségkérés miatt beirtam ide az ftp adatait de mégis mit gondolt a tag?hogy mindig ott lesz a kéretlen,és pofátlan beszurása...........DevilsiteS!!!!!
Talán nem igy kellene propagálnod magad..... -
#768 Te mivel csináltad a honlapod elemeit (mármint a dizájnját) te készítetted vagy találtad őket valahol?