9143
HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • PetruZ
    A form felépítésénél nevet (name) kell neki adni, ugyanúgy, ahogy a többi mezőnek is adtál. Utána a scriptben erre a névre tudsz hivatkozni, mint változóra, mikor összerakod az üzenet szövegét. Bár a forrást ahogy látom, van már neki neve (ő az "egyeb"), az e-mail mezőét viszont elrontottad, oda nem kell "$", csak a scriptbe!
  • Police88
    Van ez a php script
    <?
    $uzenet="Jelentkező: $nick\nE-mail: $email\nNeme: $nemed\nSzületett: $szuli\nEgyeb: $egyeb\n";
    mail("[email protected]", "SWB klán jelentkezés (form)", $uzenet);
    header("Location: k.html");
    ?>
    és van ez az oldal (kérdőív) http://battlefront.uw.hu/jelentkezes2.html
    Így csak a php scriptben leírt dolgokat küldi el pl:Jelentkező,Született stb.
    Hogyan kéne megoldani hogy elküldje azokat is amiket az üzenetmezőbe ír az ember? Hogyan kéne rá hivatkozni???
    HELP MY PLEASE!!!
  • Police88
    Megvan!
    Működik ez a php-s megoldas csak még finómítani kell rajta
    ,hogy elküldje rendesen a válaszokat is
  • Police88
    ITT vannak ilyen javascriptek ,de az én angoltudásommal nem nagyon igazodok el ott. Megtennétek ,hogy kerestek nekem egy olyat ami ehhez jó?
  • Police88
    Vagy nincs inkább valami javascriptes megoldás? Mert azt jobban vágom mint a php-t
  • Police88
    Was makoksz du? Vagyis hö?
    Leírná nekem valaki úgy hogy csak szinte be kelljen másolnom?
    Please!
  • pici
    Köszönöm szépen!!!
    Bocsi, hogy csak most köszönöm meg de belénk csapott a villám és kiütött mindent... Lassan remélem, megjavítják... Aaddig is szép napokat mindenkinek...
  • harczos
    elég neki, de egyébként meg <?php ?>-re kell cserélni ha nem ;)
  • PetruZ
    Még egy apróság: nem tudom, az uw hogyan ismeri fel a php scripteket, lehet, hogy a <? ?> nem elég neki, ekkor cseréld ki <php php>-re őket.
  • PetruZ
    Ez így, ebben a formában nem fog működni. Szükséges egy aprócska script (mondjuk php), valahogy így (felhasználva a form-odon megadott paraméreteket):

<?
    $uzenet="Jelentkező: $nick\nE-mail: $e-mail\nNeme: $nemed\nSzületett: $szuli\n";
    mail("[email protected]", "SWB klán jelentkezés (form)", $uzenet);
    header("Location: index.html");
    ?>

Ezt elmented mondjuk jelentkezes.php néven és a form action-jába egyszerűen ezt a nevet adod meg.
    A képküldés ezzel nem működik, először annak is nevet kell adni, aztán használható a mail()-ban, mint attach (nézd meg a pontos paraméterezést).
    A script-ben a header() paramétere értelemszerűen az az oldal legyen, ahová az elküldés után irányítani akarod a böngészőt (pl. egy regisztrációt köszönő oldalra, stb.).
  • Police88
    Van itt valaki aki jártas az effélében?
  • Police88
    az ott pont azt jelenti ,hogy a [email protected] (az én emailom) -ra küldi az információt.........
    Elméletileg passzol minden....aztán hogy gyakorlatilag hogy van ez....:)
  • marsu
    Te figyi, nekem ez az űrlap nagyon magas.
    De van egy ilyen sor a html nézetben.
    <FORM name=mailform action=mailto:[email protected]
    Szerintem, ez határozza meg hogy hová menjen a kitöltött űrlap.
    Itt kellene mást megadni.
    Persze csak tapogatózom a sötétben.

Sok sikert.
  • marsu
    Nem müködik.
  • Police88
    nézzétek meg ti is a linknél (ha nektek muxik akkor nincs gáz)
  • Police88
    van nekem egy kérdőívem:http://battlefront.uw.hu/klan/jelentkezes.html és amikor rányomok a küldés gombra akkor nem küldi el hanem az aktuális levelezőprogi (nekem most csak msn-em van) előjön de az üzenetmező teljesen üres és így nem küldi el a válaszokat. Mit lehet ellene tenni??? Segítség!!
  • Police88
    remélem látható.......
    (lehet,hogy csak európában)
  • harczos
    jó kérdés. régebben egy usabeli fórumba linkeltem képet, nem látták. pár hete egy német srácnak mutattam az oldalam, látta. lehet hogy változott vmi, vagy csak korlátozottan látható külföldről, nem tudom...
  • Police88
    Az ultrawebws oldalak külföldről is láthatóak?
  • PetruZ
    Keress hasonló oldalakat. Általában mindenkinek van ilyen bannercserés / linktáras lapja, te belinkeled őt, ő belinkel téged és ennyi.
  • Police88
    Hogyan tudnám elterjeszteni,hírdetni a weboldalamat legegyszerűbben és leginkább a célközönségnek?
    (nem a keresőben megjelenésre gondoltam)
  • Police88
    Köszi! Jó így.
  • PetruZ
    Még nem csináltam ilyet, de az biztos, hogy a form-on belül kell egy input mező, amelynek típusa "file". A hotscripts.com-on találhatsz egy csomó olyan php scriptet, amelyek le tudják kezelni ezt, kilesheted belőlük, mit kell kezdeni vele.
  • Police88
    Valaki tudna segíteni a #901-gyel kapcsolatosan?
  • marsu
    #886 és a #808-as üzit olvasd el.
  • Milka
    Van egy klánoldalunk és oda kéne a zene,az alá.De nemjó nekünk a wav,mp3at hogy lehet berakni...?please valaki
    THX
  • Police88
    Van egy kérdőívem és azt szeretném hogy lehessen vele elküldeni egy képet de úgy hogy a kérdőív kitöltője winchesteréről legyen elküldve,tehát,hogy tudjon tallózni!
    Leírná nekem valaki ide a kódot?
  • davos80
    atw.hu
  • pici
    Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy miért nem tölti fel a 2-3 MB nagyságú mp3 -at jó pár szolgáltató, holott állítólag 5MB-ig fel lehet egyszerre rakni.
    Én nem háttér zenét akarok, rájöttem én is, hogy nagyon zavaró tud lenni... Hanem nemrég szerveztem egy koncertet annak a hanganyagából szeretnék letölthetővé tenni egy-kettőt fokozatosan míg megjönnek a cd-k... Köszi a választ! Esetleg 1 oly kiszolgálót tudmátok ajánlani amelyik tutira felteszi? Köszike...
  • marsu
    Nekem mind 1 ezen nem fogunk összeveszni.
  • Police88
    A lapom (http://battlefront.uw.hu) a Google keresőn:
    -magyar lapok:3.
    -lapok Magyarországról:9.
    -web:???
  • Devids Pro
    sztem #849-es galéria az jobb mint websyles
  • marsu
    Xara Webstyle 4 és saját kinézetű galériát tudsz vele készíteni.
  • Harder
    én inkább az spgm-t ajánlanám, nekem nagyon bejött :)
    http://www.tutorial.hu/index.php?option=content&task=view&id=133
  • Sonajk @:o)
    Erre gondoltál?
  • Police88
    Honnan tudnék egy egyszerűen kezelhető és szép kinézetű galériát keríteni?
  • Sonajk @:o)
    A midit is lejátsza, de egyetértek az előttem szólókkal, miszerint nem illik összerondítani a honlapodat mindenféle zenével.
  • PetruZ
    Nem lehet.
  • Milka
    csak wav-ot jáccik le?
  • Milka
    mp3-at nemlehet betenni?azt nemjácca le?