85
gamepad kerestetik, ahogy hol kapok olcsón dual analog stickes gamepadot?
  • Breki33
    sztem igen nekem is van
  • Thanatos
    én rumblepad 2-re gondoltam, az emgfelel nem?
  • Breki33
    de az újat a régieknél voltak gondok
  • Thanatos
    oks, akkor az lesz szvsz :)
  • Breki33
    sporthoz egyértelmú logitech
  • Thanatos
    amihez egy gamepad kellhet tehát nem fps :) főleg sport gamek, esetleg egy két mortal style game ahverokkal hülyülni, etc, ilyesmik :)
  • Breki33
    LOgitech az elit kategória

Saitek meg...............

MIhez kell?
  • Thanatos
    szidd csak, engem a vléemény érdekel, akár objektiv akár szubjektiv..., ha it tnem akarod akkor jöhet rpiviben is.., nekem tapasztalatom nem sok mivel előző padom egy gravis volt..., ig y nekem gamepad kategóriában mind a logiteh mind a saitek idegen, igy emg elég nehéz dönteni :)
  • Breki33
    mivel még nincs öt éves a termék ezt nem tudom megmondani egy évig biztos bírja

Két analog karos gamepadbol a Logitech számit etalonnak (ebben az árkategóriában)

Mivel mindig Logitechem volt így nem akarom itt a Saitel-et szidni aki focizik úgyis tudja miért tenném.
  • Thanatos
    tényleg ennyire? és miben jobbak saiteknél meg msáoknál ugy általában? menyi ideig birják a strapát? mert régi padom birta vagy 5 évig szerencsére, ebből a szempontbol nagyon jó volt :)
  • Breki33
    jók

Saitekhez viszonyítva főleg P

Logitech Rumblepad2 az elit
  • Thanatos
    logitech-ben jók a gamepadok? mert ajoyok újabban igen gagyik logitechéknél, ez nem ragadt át gamepadokra? saitek-ről valami vélemény esetleg? vagy logic3? :)
  • Breki33
    Üdvüzlünk a táborban
  • bodesz
    nah ma kapom meg... :P
  • bodesz
    amúgy kemény 7500FT szal nem is sok ilyen cuccért
  • bodesz
    én pont most fogok venni ilyet
  • Breki33
    Rumblepad 2-öt

ravasz?

és kábeles legyen
  • kisgabo
    bruttó 5-6k ért wireless, + extrák? hol élsz?
  • Pogacsa--
    Mostanaban milyent erdemes venni?
    Ami lenyeges hogy wireless legyen, brutto 5-6 rugonal ne legyen dragabb, ha lehet legyen rajta analog controller meg ravasz.
  • orkenyid
    Nekem ilyenem volt, csak eltört az irányitója: Genius MaxFire G-08.
    Kár hogy már nem lehet kapni...
  • Breki33
    de már lehet kapni a rumblepad 2-öt jobb árért
  • Breki33
    az a régi 4 elemes

az van nekem többek között
  • Homaly
    pcland.hu Logitech WingMan RumblePad Cordless néven fut, 13675 (áfával együtt) az ára!!
  • Petya777
    KÖSSSSSSZZZZ
  • CSOCSO
    nemtom
  • Petya777
    ???
  • Petya777
    Srácok! Hol lehet ilyen gamepadot venni? Logitech® Rumblepad™ 2 Vibration Feedback Gamepad - Mert én rákerestem és sehol sem találtam meg. Ez mennyivel gagyibb nála?: Logitech® Dual Action™ Gamepad

Köszi előre is!
  • CSOCSO
    inkább ezt venném...
  • Breki33
    végén még eladja magának :-)
  • CSOCSO
    amugy ha lhetséges akko rveszek majd a linksangrol vagy honnan egy GC átalakítót... usb-s és állítólag még rezegni is tud...(a joy tud csak a szoftveres dolgot nemtom hogy oldották meg) és azt tudom hogy a GC joy azért ott van a toppon....főleg ha wavebirdöt veszek és az wv ről csapatom majd a gamezt:)
  • zaki
    hááát, 2-3 ropiért csak sajtokat kapsz sztem
  • skristof
    vagy mi az olcso???
    énis eleinte vmi 2-3ezrest akartam, de akkor már kicsitt több, de _jobb!_ mindenhol agyondicserik ezt a cuccot! :P
  • skristof
    sztem is ez
    énis ilyet fogok venni...
    fifa2004 rulz! :P
  • CSOCSO
    ha kéne a gamepad vagy érdekel akkor írj nekem privibe vagy emailbe:
    [email protected]
    és küldök róla képet....
  • CSOCSO
    ÁÁÁÁJ ÁÁJ ÁJJJJJJJJ nekem van egy eladó gamepadom!!!!!!!!!!!!!!! képet most nemtok rola sajna... sidewinder.. tehát MS és amikor vettem akkor 21 ezer volt.. és ez most volt nemrégen... csak nekem nem kő most semmi 8 a kormányom is eladtam) amugy nagyon fain kis gamepad.. metal gear solid 2-t is azzal nyomtam meg a n64 es romokkal is ezzel játszottam, és persze ott van a descent 3 is ami azért nagyon fain mert érzékeli a gamepad merre döntöd és mekkora mértékben.. tehát autós, repcsis és egyább ilyen gammákhoz NAGYON TUTIIIIIIIIIIIIII de sajna nemtom olcsón adni.. hiszen zsír új állapotban van semmi hibája nincsen.. és 21 ezer volt... szal kb oylan 6 ért tudnám elpasszolni...
  • zaki
    vagy Logitech WingMan Rumblepad-ot vegyél, ami 9 ropi áfával ugyanott, arról is van 1 kép:

• zaki
    Logitech WingMan Dual Action Gamepad 6300 ft áfával a Pcland.hu-n nézd meg. itt egy kép a gamepadról, jövő héten én is ilyen fogok venni:

• joe69
    nem használtra gondoltam,hanem újonnan
  • Cat #5
    nézd meg az apróhirdetések között
  • mosley
    Alegolcsobb féláron: fÓt attila u. 49 Tel.:06/27,9358344 non.stop