60
Scorched3D
-
#20 Szerintem hagyjuk ez embereket véleményt alkotni. Mellesleg nekem nagyon tetszik, tehát egy nagy rakás szar vagyok?!
Te sem tudsz valamit a Tanx2-ről? -
steweee #19 egy rakás szar!nehogy vki letöltse!jobb lett volna 2D-snek, amilyen volt, mai színvonalon feltupírozva. vagy már elfelejtettek 2D-ben programozni? -
#18 Ízlések és pofonok. Szerintem mindenki maga dönti el tetszik-e neki. Talán holnap már tetszeni fog.
Már csak azért írom le mégegyszer mert nem megamnak szántam az üzenetet. Bocs. -
#17 Ízlések és pofonok. Szerintem mindenki maga dönti el tetszik-e neki. Talán holnap már tetszeni fog. -
#16 Háát nemtom... Azt hiszem maradok a worms 3Dnél, az jobban bejött... Bár tény, hogy hozza a Dos-os hangulatát, csak hát már kissé túlhaladott.
De holnap azért még játszogatok vele, a mai csak kipróbálás volt, lehet az új nap ényénél jobban teccik majd:) -
#15 Izé.. Nincs valakinek a robbanásal problémája? Esetleg a tankok textúrájával? -
#14 Remélem már lennt van... -
#13 EÜÖÖÜÜÁ de lassan jön le...:S -
#12 Ja mellesleg aki tud bárminemű infót a Tanx2-ről, internet helyet, letöltést, Amiga emulátorhoz gamét, kééérem írjon!!!
-
#11 hát ja, és sorry az off-ért -
#10 Hát az fos! -
#9 NEEEEM, nba-ztem, és elvertek, mint a lovat, és az -
#8 Ne idegeskedj, inkább töltsd le és írts szét 23 tankot egy Death's Head-el. Roppant látványos és élvezetes.
Amúgy mi idegesített fel? Ugye nem én? -
#7 Szerintem nem fogsz csalódni benne. -
#6 Anno az említett DOS game az egyik kedvencem volt, amíg csak ki nem jött a worms:)
Most töltöm le majd kipróbálom -
#5 én bocs, csak qrva ideges vagyok most, előbb nagyon felidegesítettem magam -
#4 Bocs, de modemmel nem megy valami gyorsan.
Persze ez a játék végre modemes usereknek is élvezetet nyújt a NET-es játékhoz!!! -
#3 Ez egy cool gém. Én aszondom. Csak kár hogy nálam szar az OpenGL extension-ök használata. Tu valaki megoldást? -
#2 Szevasztok!
Nagy kedvencem volt a Tanx2 nevű Amigás játék. Gondoltam megkeresem PC-re. Nincs! Helyette csak egy Scorched Earth nevű játékot találtam hasonló témával. Ez persze DOS-os és a mai rendszereken rendkívül... hát szmötyinek nézett ki. Még a korabeli Tanx2-höz képest is.
Kissebb keresgélés után ráleltem a Scorched3D játékra, mely a DOS-os folytatása! Hát ez már nem 2D-s, nem is DOS-os és a hangulata sem ugyanaz. Ennek ellenére rendkívül élvezetes. Ja és ingyenes mely szerintem nem egy utolsó szempont.
Szóval aki teheti, töltse le, próbálja ki. Később a NET-en is, mert multiban még élvezetesebb!!!
HómPédzse
Várom a véleményeket! -
#1 mmost mi van, nyitsz 1 témát, és le se szarod?