60
Scorched3D
  • Dutch Flander
    Szerintem hagyjuk ez embereket véleményt alkotni. Mellesleg nekem nagyon tetszik, tehát egy nagy rakás szar vagyok?!

Te sem tudsz valamit a Tanx2-ről?
  • steweee
    egy rakás szar!nehogy vki letöltse!jobb lett volna 2D-snek, amilyen volt, mai színvonalon feltupírozva. vagy már elfelejtettek 2D-ben programozni?
  • MX Maximus
    Ízlések és pofonok. Szerintem mindenki maga dönti el tetszik-e neki. Talán holnap már tetszeni fog.

Már csak azért írom le mégegyszer mert nem megamnak szántam az üzenetet. Bocs.
  • MX Maximus
    Ízlések és pofonok. Szerintem mindenki maga dönti el tetszik-e neki. Talán holnap már tetszeni fog.
  • Eye-scream
    Háát nemtom... Azt hiszem maradok a worms 3Dnél, az jobban bejött... Bár tény, hogy hozza a Dos-os hangulatát, csak hát már kissé túlhaladott.
    De holnap azért még játszogatok vele, a mai csak kipróbálás volt, lehet az új nap ényénél jobban teccik majd:)
  • MX Maximus
    Izé.. Nincs valakinek a robbanásal problémája? Esetleg a tankok textúrájával?
  • Dutch Flander
    Remélem már lennt van...
  • Eye-scream
    EÜÖÖÜÜÁ de lassan jön le...:S
  • Dutch Flander
    Ja mellesleg aki tud bárminemű infót a Tanx2-ről, internet helyet, letöltést, Amiga emulátorhoz gamét, kééérem írjon!!!
  • zaki
    hát ja, és sorry az off-ért
  • Dutch Flander
    Hát az fos!
  • zaki
    NEEEEM, nba-ztem, és elvertek, mint a lovat, és az
  • Dutch Flander
    Ne idegeskedj, inkább töltsd le és írts szét 23 tankot egy Death's Head-el. Roppant látványos és élvezetes.

Amúgy mi idegesített fel? Ugye nem én?
  • MX Maximus
    Szerintem nem fogsz csalódni benne.
  • Eye-scream
    Anno az említett DOS game az egyik kedvencem volt, amíg csak ki nem jött a worms:)
    Most töltöm le majd kipróbálom
  • zaki
    én bocs, csak qrva ideges vagyok most, előbb nagyon felidegesítettem magam
  • Dutch Flander
    Bocs, de modemmel nem megy valami gyorsan.

Persze ez a játék végre modemes usereknek is élvezetet nyújt a NET-es játékhoz!!!
  • MX Maximus
    Ez egy cool gém. Én aszondom. Csak kár hogy nálam szar az OpenGL extension-ök használata. Tu valaki megoldást?
  • Dutch Flander
    Szevasztok!

Nagy kedvencem volt a Tanx2 nevű Amigás játék. Gondoltam megkeresem PC-re. Nincs! Helyette csak egy Scorched Earth nevű játékot találtam hasonló témával. Ez persze DOS-os és a mai rendszereken rendkívül... hát szmötyinek nézett ki. Még a korabeli Tanx2-höz képest is.
    Kissebb keresgélés után ráleltem a Scorched3D játékra, mely a DOS-os folytatása! Hát ez már nem 2D-s, nem is DOS-os és a hangulata sem ugyanaz. Ennek ellenére rendkívül élvezetes. Ja és ingyenes mely szerintem nem egy utolsó szempont.

Szóval aki teheti, töltse le, próbálja ki. Később a NET-en is, mert multiban még élvezetesebb!!!

HómPédzse

Várom a véleményeket!
  • zaki
    mmost mi van, nyitsz 1 témát, és le se szarod?