7285
  • Amse
    Mér mi lett volna az?
  • bodesz
    ja a rajzokat nemengedi a sg :(
  • bodesz
    ja vmi lol megint felhozta de én már a megrendelést tervezgetem
    __
    | |
    -----| |
    -----| /
    |_/
    remél sikerült a rajz de gondolom sg-n nemmegy :(
  • BC
    hajho all. még mindig a szokásos warez a téma?
  • Amse
    Az jó, az jó!
  • mukika
    aha egy ajándék poszter, vagy egy csoki.
  • Amse
    Nagyon flash!
    1épként +rendelve is 9900.-?Vagy van vmi kedvezmény?
  • bodesz
    voltam 576 ba és cdgalaxis ba is de elfogyott a tdr2. :( najó megrendelem már.
    amúgy tetszik az új logom?
  • karikusz
    :))
  • Alexease
    Az elso resz annyira szar, hogy az elettol is el megy a kedved:)) Nekem meg ingyen sem kellett, annyit nem ert hogy kiirjam CD-re:))
  • karikusz
    Ha kell nekem van saját HUB-om, és valahol megvan az 1 rész is...
  • karikusz
    A segítés nem egyenlő az okítással...(lásd első hozzáröffenéseim)...a többi csak utána ment...Pl a te "érdekes" hozzászólásodra
  • alexstefi
    Megtaláltam, de hátha feltűnik valami ingyenes lehetőség is ... :)
  • mukika
    itt rajta van az első rész.
  • mukika
    http://7-vip.uw.hu/ előzö hozzászólásomban is benne volt. "pl.".. :D
  • alexstefi
    Hát meglehet ... de most perpill nincs 10 rongyom a 2-re ... no meg DVD olvasóm sincs ... tehát szopás az élet ... megvárom a krekket ha lesz addig meg kipróbálom az 1-et ... bár aligha van már fenn bárhol is ... azért köccce!

Aki tudja továbbra is mondhatja a jó címet ... :)
  • mukika
    Dc++, vagy egy csomó warezoldal pl. . de sztem az 1. nem ér meg pénzkidobást. még párszáz forintot sem. nagyun gyengusz. még jó, hogy a 2 sokkal jobb lett.
  • alexstefi
    Sziasztok!

Nem tudjátok véletlen, hogy le lehet e még valahonnan tölteni a Race Driver első részét? Amíg várok a második törésére kipróbálnám milyen volt az 1 ... annak idején nem játszottam vele .. köcce előre is ...
  • Istencsászár
    driverekkel borbálkozz tutivalami videókártya bibi
  • Bullet
    Megvettem. Remek... lenne, de bibis valami. A kocsik és egyes pályaelemek mindig láthatók. Érsd: láthatók a házak mögött, dombok másik oldalán. Hol a hiba? GF Ti4200, 56.72 driver, DX9.0b und WinXP.
    "Akinek tiptyi van, az a tiptyit adja elő"-Hofi
  • mukika
    karikusz nem kell itt okítani a népet htx. csak azért ne gyere ide.... főképp ha nem is játszol.
  • 3P
    Olvass vissza!
  • Istencsászár
    IGEN MEGY NETEN RENDESENOTTVAN HOGY ONLINE FELMÉSZ CSINÁLSU ACCOUNTOT AZT GO
  • wilky
    Sziasztok' az a kérdésem hogy a 2 gépes módszerrael lehet e neetn nyomni, s ha igen akkor hogy vagy hol?
  • ddd
    Azt senki nem vitatja, hogy le7 egy gépen hálót csinálni.
    Csak azt, hogy a játék müxik-e ugy!
  • karikusz
    Én nem azt hurrogtam le hogy hogy lehet, hogy nem lehet a gamét beindítani, hanem azt hogy lehet-e hálót csinálni egy gépen...mert lehet...
  • 3P
    Én olvasom a forumot, csak pont ez nem tetszik, hogy bejöttél a forumba, s próba nélkül hurrogsz le olyanokat, akik valóban kipróbálták...
  • karikusz
    Hát igen...olvasni kellene egy picit....ugyanis ha "visszolvasgattál volna" akkor tudnád hogy eszem ágában se volt feltenni a játékot, mert a demója se tetszett...
  • 3P
    Nem mindenkinél működik a Virtual PC-s, illetve a saját gépen történő megosztásos módszer, ha visszolvasgattál volna ezt látnád is, de mindegy, én már senkit nem akarok itt "megtéíteni"...
    Van akinél még a valódi 2 gépes módszer sem megy, így ne irkálj olyanokat, hogy nem, kell 2 gép! Ez a védelem eléggé érdekes reagál a különböző konfigoknál, te örülj, hogy nálad megy simán egy gépen is!
    Én inkább azt mondanám, hogy először próbálja meg a megosztásos módszert, ha ez nem vezet eredményre, akkor jöhet a virtual PC-s trükk, ha az sem, és van rá mód, akkor jöhet a 2 gépes. S ha az sem, de játszani akar, akkor már csak a vásárlás segít. Mindegyik módszer többszörösen és alaposan ki volt itt vesézve, csak olvasni kellene egy picit...
  • karikusz
    Hányszor kell leírni hogy nem kell 2 gép ????
  • Szabyka
    MERT NINCS WAREZ, NINCS CRACK ! :(
    Meg kell venni vagy 2 géppel kipróbálni !
  • arty
    mert nem olvastál vissza ...
  • toMpEr
    Neked se tul egyszeru, attol meg hogy megtudod nem fog ugy menni.
  • Istencsászár
    jaja:D Megtudod nem pedig megcsináltad:)....
  • ddd
    csak az a tuti amit már kipróbáltál!
  • karikusz
    de nehéz a felfogásotok....egy gépen is megtudod úgy csinálni mintha hálózat lenne két géppel...
  • Istencsászár
    Igen és megy ugyan ugy mintha eredetid lenne csakhát 2 gép kell de akinek van 2 gépek 100°%-osan tud jáccani vele
  • Szabyka
    Oksa!!!
  • Szabyka
    Magyarul 2 gépen ?
  • karikusz