7285
-
#4794 Mér mi lett volna az? -
#4793 ja a rajzokat nemengedi a sg :( -
#4792 ja vmi lol megint felhozta de én már a megrendelést tervezgetem
__
| |
-----| |
-----| /
|_/
remél sikerült a rajz de gondolom sg-n nemmegy :(
-
BC #4791 hajho all. még mindig a szokásos warez a téma? -
#4790 Az jó, az jó! -
#4789 aha egy ajándék poszter, vagy egy csoki. -
#4788 Nagyon flash!
1épként +rendelve is 9900.-?Vagy van vmi kedvezmény? -
#4787 voltam 576 ba és cdgalaxis ba is de elfogyott a tdr2. :( najó megrendelem már.
amúgy tetszik az új logom? -
#4786 :)) -
#4785 Az elso resz annyira szar, hogy az elettol is el megy a kedved:)) Nekem meg ingyen sem kellett, annyit nem ert hogy kiirjam CD-re:)) -
#4784 Ha kell nekem van saját HUB-om, és valahol megvan az 1 rész is... -
#4783 A segítés nem egyenlő az okítással...(lásd első hozzáröffenéseim)...a többi csak utána ment...Pl a te "érdekes" hozzászólásodra -
#4782 Megtaláltam, de hátha feltűnik valami ingyenes lehetőség is ... :) -
#4781 itt rajta van az első rész. -
#4780 http://7-vip.uw.hu/ előzö hozzászólásomban is benne volt. "pl.".. :D -
#4779 Hát meglehet ... de most perpill nincs 10 rongyom a 2-re ... no meg DVD olvasóm sincs ... tehát szopás az élet ... megvárom a krekket ha lesz addig meg kipróbálom az 1-et ... bár aligha van már fenn bárhol is ... azért köccce!
Aki tudja továbbra is mondhatja a jó címet ... :) -
#4778 Dc++, vagy egy csomó warezoldal pl. . de sztem az 1. nem ér meg pénzkidobást. még párszáz forintot sem. nagyun gyengusz. még jó, hogy a 2 sokkal jobb lett. -
#4777 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy le lehet e még valahonnan tölteni a Race Driver első részét? Amíg várok a második törésére kipróbálnám milyen volt az 1 ... annak idején nem játszottam vele .. köcce előre is ... -
#4776 driverekkel borbálkozz tutivalami videókártya bibi -
#4775 Megvettem. Remek... lenne, de bibis valami. A kocsik és egyes pályaelemek mindig láthatók. Érsd: láthatók a házak mögött, dombok másik oldalán. Hol a hiba? GF Ti4200, 56.72 driver, DX9.0b und WinXP.
"Akinek tiptyi van, az a tiptyit adja elő"-Hofi -
#4774 karikusz nem kell itt okítani a népet htx. csak azért ne gyere ide.... főképp ha nem is játszol. -
#4773 Olvass vissza! -
#4772 IGEN MEGY NETEN RENDESENOTTVAN HOGY ONLINE FELMÉSZ CSINÁLSU ACCOUNTOT AZT GO -
wilky #4771 Sziasztok' az a kérdésem hogy a 2 gépes módszerrael lehet e neetn nyomni, s ha igen akkor hogy vagy hol?
-
ddd #4770 Azt senki nem vitatja, hogy le7 egy gépen hálót csinálni.
Csak azt, hogy a játék müxik-e ugy!
-
#4769 Én nem azt hurrogtam le hogy hogy lehet, hogy nem lehet a gamét beindítani, hanem azt hogy lehet-e hálót csinálni egy gépen...mert lehet... -
#4767 Én olvasom a forumot, csak pont ez nem tetszik, hogy bejöttél a forumba, s próba nélkül hurrogsz le olyanokat, akik valóban kipróbálták... -
#4766 Hát igen...olvasni kellene egy picit....ugyanis ha "visszolvasgattál volna" akkor tudnád hogy eszem ágában se volt feltenni a játékot, mert a demója se tetszett... -
#4765 Nem mindenkinél működik a Virtual PC-s, illetve a saját gépen történő megosztásos módszer, ha visszolvasgattál volna ezt látnád is, de mindegy, én már senkit nem akarok itt "megtéíteni"...
Van akinél még a valódi 2 gépes módszer sem megy, így ne irkálj olyanokat, hogy nem, kell 2 gép! Ez a védelem eléggé érdekes reagál a különböző konfigoknál, te örülj, hogy nálad megy simán egy gépen is!
Én inkább azt mondanám, hogy először próbálja meg a megosztásos módszert, ha ez nem vezet eredményre, akkor jöhet a virtual PC-s trükk, ha az sem, és van rá mód, akkor jöhet a 2 gépes. S ha az sem, de játszani akar, akkor már csak a vásárlás segít. Mindegyik módszer többszörösen és alaposan ki volt itt vesézve, csak olvasni kellene egy picit... -
#4764 Hányszor kell leírni hogy nem kell 2 gép ???? -
Szabyka #4763 MERT NINCS WAREZ, NINCS CRACK ! :(
Meg kell venni vagy 2 géppel kipróbálni ! -
#4761 mert nem olvastál vissza ... -
#4759 Neked se tul egyszeru, attol meg hogy megtudod nem fog ugy menni. -
#4758 jaja:D Megtudod nem pedig megcsináltad:).... -
ddd #4757 #4732
csak az a tuti amit már kipróbáltál!
-
#4756 de nehéz a felfogásotok....egy gépen is megtudod úgy csinálni mintha hálózat lenne két géppel... -
#4755 Igen és megy ugyan ugy mintha eredetid lenne csakhát 2 gép kell de akinek van 2 gépek 100°%-osan tud jáccani vele -
Szabyka #4754 Oksa!!!
-
Szabyka #4753 Magyarul 2 gépen ?
-
#4752 #4732