22
Saruman kiesett?
-
#22 Ennél már csak az lenne jobb ha a piros könyv mondjuk kék lenne... -
#21 kivágák?
ikvágja?
oggy?
hmmm...
Vannak még köztünk nyelvújítók. :D -
#20 ja, azt teljesen kivágák, Peter jackson ár az első rész után mondta, hogy azt ikvágja. annyi lesz, oggy frodó hazamegy és befejezi a piroskönyvet. de legalább az benne lesz. láttam egy képet amin éppen a pioros könyvet írja, ugyanott mint bilbó az első rész bővített kiadásának elején. tök aranyos volt:) Samunak is megszületik még elanor. -
#19 A Megye megtisztítása részt kihagyják a 3. filmből. -
#18 sok a kérdés... majd megnézed moziban -
TheZsenyka #17 Pedig a történet vége felé igencsak jelentös szerepet játszik a történetben. Azt hogy tudták kivágni??? Úgy értem, akkor nincs is benne a visszatérés Hobbitfalvára? Mert Szarumán nélkül nincs értelme a szétrombolt községnek... -
#16 Lehet, hogy a 3. résznek 3 kiadása is lesz.
És aztán a trilógiának is. -
#15 Ezek barmok.
Így majd jól megszedik magukat a DVD eladáson.
Már előre látom a nagy hirdetés szlogeneket: "Kibővítve a harmadik rész kimaradt jelenetével."
Nevetséges. -
#14 Nem kell lotrbuzinak lenni ahhoz, hogy az ember elolvassa.
IQ 80 felett már érdemes -
#13 Ezek szerint az összes nemlotrbuzi primitív? -
#12 Kicsit durvan mondtad te oszinten nekem is a film nagy csalodas volt mert a konyvet olvasvan mar el van baszva az egesz. Nehez volt kihagyni nekik par haci jelenetet es renedesen befejezni a masodik reszt Frodo es Samu harcaval a Banyaszornyel? Pahh.... Csak hogy latvanyos legyen elbaszak a storyt. Most a haramadik resz elejen lesz a masodik resz vegso csattanoja? Nema... -
Cat #11 a primitiv mozibajárókat ugyse izgatja... akit érdekel a dolog az már évtizede elolvasta könyvben -
#10 Ez hülyeség! Akkor a néző azt sem fogja tudni mi lett Szarumánnal. -
#9 Majd biztos rajta kesz a DVD-n. -
#8 Erre kell nezelodni az infok utan. en most nem tudok utana nezni, mert mindjart lejar a net berletem. -
#7 Felesleges túlmisztifikálni,
itt a magyarázat. -
#6 Lehet hogy túl sokat pénzt akart, ezért inkább szerződést bontottak a színésszel. -
#5 Félnek tőle a gyerekek? :P -
És ugyan mi a fenének??? -
#3 ugyes vagy.
egesz nap a gep elott ulsz es varod hogy valaki forumot nyisson? -
#2 a mai Metro-ban (londoni) olvastam hogy az osszes olyan reszt kivagjak a LOTR:3-bol ahol Christopher Lee szerepel (Saruman)...
"...scenes were dropped for artisric reasons. the filmmakers have to make a choice about the best way to cut the film..."
nemtom kamu-e az egesz? -
RacerZsu #1 #1