28
üzenetküldő szolgáltatás
-
marcias #28 Köszi! -
saitek #27 Így is elérhető:
Start - Futtatás
services.msc
-
reservoir #26 Hali
Nekem is ez a felugró üzenetablak a problémám.
Se vírusírtó, se adaware nem talál semmit.
Viszont a Felügyeleti eszközökben nekem semmi nincs, nemhogy Szolgáltatások.
Ötlet? Nekem 5 percenként ugrik fel ez a baszás. -
#25 Vezérlőpult - Felügyeleti Eszközök - Szolgáltatások.
Itt keresd meg az üzenetkezelőt és tiltsd le.
-
#24 Sziasztok!
Segítsetek, mert az őrületbe hajt ez a buzi üzenetküldő szolgáltatás. A lent, írtakat nem tudtam alkalmazni, mert a leírtakat nem találtam. Mármint, hogy mi hol található. Hogy lehet le tiltani ezt a szolgáltatást? Xp van fent. Van virusirtó és tüzfal is.
Segítsetek!
Köszönöm
-
#23 keress ra a win xp helpjeben a NET szora, es elvileg vmilyen parancsal ( net config, net computer vagy ilyesmi + kapcsoloval letilthato) marmint hogyha a net send es dologra gondolsz, -
#22 Xp-ben hogy kell letiltani? Nem találom sehol -
bendes #21 Kérlek segíts:-(((((((
-
mrzool #20 NT alapú vindózok adminisztrációs felülete (Computer Management). 98 alatt ne keresd. -
bendes #19 Mi az Isten az a Kezelés? -
bendes #18 Kösz.Ötlet?
-
mrzool #17 "win98-ban gondolkodj."
Írtad volna le az eredeti kérdésben.:) -
bendes #16 Arról van szó,hogy a rendszergizda felrakott egy Deep Freeze nevű aranyos kis progit,ami csak annyit tesz,hogy minden újraindításnál az általa mentett alapállapotra állítja a C:-t.Tehát,ha mentettél a C:-re akkor az letörli,ha átállítottál vmit azt v.állítja,ahogy a rendszergizda betáplálta neki.Így nem tudjuk lementeni a gépre az általunk letöltött adatokat.A progi jelszavas tehát belenyúlni nem tudunk,viszont van egy terv,ami nem biztos hogy beválik:
-Átírjuk a C:-t D:-ra(például!) és Daemon toolsal szimulálunk egy üres C:-t.
Már csak az átírás kéne a fentiek miatt. -
bendes #15 Az hol az istenben van????
win98-ban gondolkodj.
-
mrzool #14 Sajátgép / Kezelés / Lemezkezelés - arra írod át, amire csak akarod. -
bendes #13 Hy.Kéne egy olyan progi ami kicseréli egy adott meghajtó betűjelét.(Pl. c:\ -ből d:\ legyen)
Előre is köszi
Bendes Gergely -
mrzool #12 Csak látod, hogy milyen alkalmazás van a tálcán, mikor megjelenik az üzenet... Hogy milyen az ablak kinézete... Hogy mi fut a feladatkezelőben...? -
ceas #11 fogalmam sincs. De ha az üzenetküldő letiltása nem oldotta meg a problémát, akkor nemigen lehet net send -
mrzool #10 Milyen popup? Net send-es vagy IE-s? -
ceas #9 Nos, az üzenetküldő letíltása nem oldotta meg a problémát. Nem igazán akarnék feltelepíteni semmit egyébként, mert ez a rohadt pop-up pont ezt akarja. Mégpedig azt próbálja rám erőltetni, ahogy lentebb is írtam, hogy töltsek le valami szoftvert, hogy a pop-up ne jelenjen meg többé. Valami egyéb ötlet? -
#8 Az Ad-Aware egy spyware???
A spybothoz pedig hozzá sem szólok, arról nem tudom mi az :) -
Borg #7 Én nem ajánlom az adawaret, egyrészt maga is egy spyware, másrészt a spybot enginera épül, és akkor már maga a spybot S&D jobb ilyesmi ellen. -
ceas #6 kösz, van vírusírtóm. Az üzenetkezelőt letíltottam, kiváncsi vagyok megoldja-e. -
mrzool #5 Ha tényleg a net send-del küldték, akkor az üzenetkezelő letiltása megoldja a problémát, nem kell ehhez adaware... Persze mellesleg azt sem árt használni.:)) Vírusirtót szintén tegyél fel, a www.2f.hu weblapjáról ingyenesen letölthetsz néhányat. -
Gabo #4 ceas:
Szerintem próbáld ki az Adaware-t. Pont az ilyen jelegű enyhén spyware jelegű cuccok ellen találták ki.
http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/
Persze lehet, hogy némi virus keresést is érdemes lefuttatni a gépeden. A mostanában terjedő féreg progik egyike-másika lehet, hogy hasonló módon viselkedik...
Persze ezek csak tippek. -
ceas #3 Az üzenetkezelőt kell letíltani? -
mrzool #2 Tiltsd le az üzenetküldő szolgáltatást. Sajátgép, kezelés, szolgáltatások... -
ceas #1 Nem tudja valaki, hogyan lehet kiírtani ezt a rohadt üzenetküldő szolgáltatást. Valahogy a gépemre került és naponta 10-20-szor megakasztja az alkalmazásaimat pl. ha játszok, kivág a windowsba és megjelenik egy pop-up, hogy töltsem le ezt meg ezt a szoftvert, hogy eltünjön ez a pop-up, de eszem ágában sincs letölteni a szaros szoftvejüket, hanem valahogy ezt a pop-up-ot akarom lrszedni valahogy. Van erre valami megoldás?