7
WWE Raw 2
  • cenobite
    #7
    A CAW rész állítólag tényleg nagyon jó lett a RAW2-ben. Én még sajnos nem láttam, csak az 1-el játszottam, de abban elég halovány volt. Bár tegyük hozzá, azért az utolsó két Smackdown (SYM és HCTP) CAW része nagyon jó és összetett lett. Bárkit meg lehet kreálni abszolút valósághűen. Szerintem abban hibáztak THQ-ék egy pöttyet, hogy az utolsó két SD játék CAW része között alig van változás. Hiányolom pl. a saját bevonulásodat még jobbá tehető extrákat, valamint a bevonuló mozdulatokat. (Illetve azt, hogy ez utóbbiból nem sok van...)
    Amúgy ha lenne Box-om én is biztos +szerezném a RAW2-t, mert érdekel minden ilyen cucc... De mivel nincs, nyomom a Smackdown-t, mert jóóóóóóóóóóóóóóó! :)
  • Tom Alien
    #6
    Szerintem közel sem olyan rossz a WWE Raw 2 mint ahogy gondoljátok. A játék sokat fejlődött az előző részhez képest. Persze a Smackdown egy bejáratott sorozat és 5 rész alatt azért sikerült kitapasztalni, hogy hogy kell jó wrestling játékot csinálni, de azért a Raw 2-t sem kell egyből eltemetni. Sőt szerintem a CAW jobb mint a Smackdown sorozat bármelyikében. Saját zenére bevonulni nagyon menő érzés :))
  • cenobite
    #5
    Van arra több is, de igazán értelmes egy sincs. :)
    Nem gonoszkodás, de tényleg, nekem megvan szerintem az összes pc-s wrestling játék, de azt mondom, hogy ha pankráció, akkor ps2 és WWE Smackdown: Here Comes The Pain! Vagy a sorozat valamelyik előző darabja.
    GameCube-ra jó még a Wrestlemania XIX is.
    PC-n egyébként N64 emuval tudsz futtatni nagyon-nagyon jó N64-es wrestling játékokat. Amit kötelező beszerezni ezekből: Wrestlemania2000, WWF No Mercy, WWF Attitude
    Hát ennyi.
  • Daniel
    #4
    PCRE mért csak egy pankráció van????
  • bastard187
    #3
    Én jáccanék ha lenne x em:)
  • csabawarchief
    #2
    én nem :)
  • Tom Alien
    #1
    Játszik ezzel valaki rajtam kívül xbox-on?