1585
Segitsetek
-
extramagascsaj #1345 lehet...azóta mondjuk már van új tartalom is
versek most nincsenek decemberig...vagyis vannak...csak nem publikálhatóak,mert beküldtem őket versenyre -
#1344 hmmm ez jó oldal, de már találkoztam vele sztem, csak más volt talán a dizájnja!:-) -
extramagascsaj #1343 Mirk után én is felbátorodom...itt van ni az enyém -
#1342 hmmm olvastam itt szép verseket! gratula Nektek! meg Mirk az oldaladhoz is! :-) -
#1341 Szép versek gratula! -
Mirk #1340 csináltam egy oldalt ahova összegyűjtöm a műveimet, ha valakinek van kedve vessen rá egy pillantást. folyamatosan töltöm fel őket, úgyhogy még messze nincs meg minden
itt van ni -
Herti1 #1339 köszönöm ez nagyon jó, csak nem ilyenre gondoltam ha van más esetleg akkor írjatok. KÖSZI ! -
#1338 Itt egy gyönyörű vers ez lehet segít ha már idézetet keresel. -
extramagascsaj #1337 holnap is jó? :D -
Herti1 #1336 vagy hogy a topikhoz kapcsolodo kérésem legyen, a történetemhez vmi idézettel verssel szánjatok meg..Köszönöm -
Herti1 #1335 a lényeg hogy szeretem !...1x elmondtam neki de elfelejtettem azóta, majd újra megszerettem !...köszönöm -
Herti1 #1334 és csupa közös van bennünk csal elírtam :) -
Herti1 #1333 bocsi kijavítom srác vagyok 14 éves. -
Herti1 #1332 Helo sziasztok ! Az én történetem bonyolult...hosszu, de aki elolvassa, köszönöm hogy végighallgatta értelmetlen soraim...Szóval most október van szomoru ősz ilyen még nem volt eddig nekem, csak a szívem segítségével tudok visszaemlékezni azokra a napokra amelyekkel ő boldogított a gyönyörű mosolyával...Én egy srác vagy 14 éves...a személy akiről szó lesz ő 17...Ez egy koncerten kezdődött amikor megismertem a barátnőit és köztük egy csajt akibe szerelmes lettem első látásra...3-4 hétig tök jo volt, de kikosarazott, eközben megismertem őt, akiről szó van...Nagyon jo barátságot kötöttünk...Igazi Fiú-lány barátság...és...jöttek a napok, amikor érezni kezdtem valami nagyon jo érzést...annyi közös van bennünk, tudom még fiatal vagyok de...valahogy sokan mondják sokkal éretebb vagyok a koromhoz képest, ahogy kinézek is legalább 16 azt mondják...tényleg ezt nem kellene leírnom mert páran azt hiszik h beképzeltség de...annyi csaj mondja rám h tök helyes vagyok meg minden...de már m1...annyi közös van bennünk, mindkettőnknek a barátja/barátnője a fontosabb, egymás érzéseit fontosnak tartjuk, őszinték vagyunk csupa közös..és mindez 4 év különbséggel teli közös tulajdonságok...és Jött ,,AZ A NAP" amikor már nagyon jo volt az összhang mindig tudok varázsolni mosolyt az arcára tudom mi neki a jo, boldogságot örömöt tudok neki szerezni, egymás mellett vagyunk jóban rosszban kissebb hullámvölgyekkel de megvagyunk...Aztán azon a napon, hosszadalmas beszélgetések, voltunk egy magasabb helyen ahonnan én leugrottam ő nem mert, és levettem a karomba tartva..és egy puszit nyomott az arcomra..[ a baráti ölelések hada és a 3 puszi alapság :) ] na aztán kezdett sötét lenni, hideg lenni egy helyen összebújva melegítettük egymást, majd ahogy az ölében szorítva tartottam szép lassan elhaladtam a szájáig majd lekaptam de egyből eltolt..mondtam neki semmi baj megértem..várok 4-5 mp eltelik..odafut és izomból lekap...és onnan smároltunk ölelkeztünk 1 orán át érezve egymás szeretetét...majd amikor kisért ki a buszra akkor szotlanok voltunk...nem beszéltünk egymás mellett...nem tudja hogy szerelmes vagyok belé mert akkor a legnehezebb dolgot kéne meghozni, hogy szünetelünk egymás között...de ezért nem is mondom meg neki, mert tudom hogy nem működne az ő részéről megszolnák vagy valami...1xűen nehéz nekem ez a dolog mert nagyon szeretem...csak közben még gondol a volt barátjára akivel először feküdt le...és ezért nehéz neki elfelejteni...de ez a srác nem érdemli meg ezt a lányt mert csak arra ment h 1 2x meglegyen neki...na m1 vmi tanácsot adjatok mit tegyek mert ha nem vagyok vele szarul érzem magam...nagyon szeretem...köszi hogy végighallgattatok... -
Steve Q #1331 "legszívesebben kivetettem volna magam a százezredik emeletről, akkorát csalódtam egy bizonyos lányban, szerencsére azóta rendesen összekapartam magam"
Jól tetted, nem érné meg megölni magadat olyanért, aki nem érdemli meg. Én is akartam, de nagy nehezen észhez tértem. Lesz még olyan lány, aki nagyon hálás lesz azért, mert te bármit megtennél érte. -
#1330 Ja, és kösz a 'smith linket, belőlük sosem elég:) -
#1329 Bocs mindenkitől, de csak most tértem vissza erre a fórumra. Ami a halált és metafóráit illeti... nem vagyok egy magyartanár, de szerintem épp a 'halál' a metafóra abban a bizonyos sorban. Én legalábbis tuti nem szó szerinti értelemben kívántam használni. A jelentés maga meg szubjektív; mikor ezt írtam, legszívesebben kivetettem volna magam a százezredik emeletről, akkorát csalódtam egy bizonyos lányban, szerencsére azóta rendesen összekapartam magam... -
bcrics #1328 Joe perry itt vmi egészen komolyat is kifejezett egyébként:D
nyakbatekert guitarsolo
-
#1327 Sziasztok!
Bocsi hogy beleszólok, nem nagyon írogatok, de már olvasom régóta a topikot..:P
De itt sztem, joeperry azt szerette volna kifejezni, hogy halálosan szerelmes, meg is halna a szerelméért...:) mint ahogy a mondás is tartja a szerelem öl, butít és nyomorba dönt...:P Én így látom ezt a verset, és sztem szép..:P -
Mirk #1326 szép -
bcrics #1325 "átérezhetővé a szerelem végzetes oldala "...akkor az elég szívás ha azt akarod átérezni,amikor a ravatal előtt álsz, és nézed a szeretted éllettelen arcát!...mert per pillanat nekem ez jelenti a halált.
-
Steve Q #1324 Talán mert ettől válik olyan igazán átérezhetővé a szerelem végzetes oldala (ha már a naposabb kezd távolinak tűnni)? -
bcrics #1323 miért szerepelnek a szerelmes versekben a halál, és metafórái?? -
#1322 Nem vagyok egy nagy versíró, de ezt megosztanám, lévén parlagon maradt:
Rejtély, miért, de létezem;
Szemeiben ott a végzetem.
Tiszta hangja átölel,
S álmaimban ő jön el.
Gondolata édes halál:
Talán egyszer rámtalál. -
#1321 sms:
szeretnék eléd térdelni,
s a bocsánatodért könyörögni,
belátom nagyot hibáztam,
s a múltat békén nem hagytam!
hibáztam! így bocsánatért esedezem!
vagy:
kérlek fogadd el ember vagyok,
s így olykor én is hibázhatok,
kérlek ez miatt ne veszekedjünk,
s egymás mellett boldogan éljünk,
kérlek fogadd eme bocsát kérésem,
hogy élőben őszintén is megtehessem! -
#1320 hát szerintem ehhez többet kellene tudnunk, hogy igazi bocsánatkérő vers születhessen. meg kellene tudni a hosszát is, hogy pl sms lesz, vagy elmondani akarod Neki, esetleg írásban odaadni! e sorozat legvégén van a leghosszabb! de lehet az lenne a legjobb, ha odaállnál elé s símán egyszerűen bocsánatot kérnél mindenfajta magyarázkodás nélkül, hogy beláttad hogy hibáztál, s esetleg még egy szál virággal (vörös rózsa ha együtt voltatok, vagy hajlik rá, vagy kardvirág ha csak barátok lesztek)megtoldanád. -
MasterJay #1319 Helló!
Tegnap elkövettem egy kisebb hibát.
A lényeg, hogy hülye voltam. Veszekbe torkollot a dolog, és a legrosszabb, hogy egy héttel előtte én is rábólintottam a dologra, de attól függetlenűl pattogtam egy karikát. Hát most haragszik.
Szeretném kibékíteni és bocsánatkérő versikével.
Enikőnek hívják!
Tudnátok segíteni? -
Steve Q #1318 Hja, a szerelemhez annyi minden kell, hogy szerintem csak kevesen engedhetik meg maguknak. Valakinek való a szerelem és valakinek nem. Hiába szeret valakit az ember tiszta szívvel, ha nem engedheti meg magának vagy ha a másik abszolút nem tudja legalább értékelni a másik érzéseit. Ezt az ember meg egy idő után nagyon megunja, főleg ha az illető még ki is neveti, mikor komolyan beszél. Szerintem ilyenkor kell jó időre felhagyni az egész szerelmizériával. Uff, én szóltam (be). -
#1317 igen van ebben igazság valami! de pénz nélkül nem hiszem, hogy lehet teljes életet élni! csak nézz szét! az kap ma már csak teljes körű eü.-i ellátást (megfelelőt) ha van rá pénzed! sajnos ez van! meghát az ember élhet szerelmesen, de jólakni abból namtud! tehát ha rövid életben gondolgotsz akkor igaz hogy pénz nélkül lehet teljes egész boldog életet élni, bár nehezen tudom elképzelni, hogy valaki is boldog tud lenni éhesen. élhetsz boldogan mondjuk lakás nélkül szerelemben? nemhiszem! a hideg s az eső rettentő módon el tudja venni az ember boldogságát!
mindent összegezve kell a pénz a szerelemhez is! -
Red Rose #1316 Mit vársz az élettől…?
Az embereket elnézve gondolkozom azon, hogy vajon ki mit vár az élettől? Vannak olyanok, aki csak pénzre, és azt hiszi boldog lesz! Pedig a legtöbben ebbe tévednek! A pénz nem boldogit hisz pénz nélkül is lehet szerelmes az ember, pénz nélkül is élhetünk egész életet, ha van mellettünk valaki! Az igazi boldogság ebben rejlik: „szeress és szeretnek, mert szeretve lenni jó!”
-
extramagascsaj #1315 hm
"A pályázatra eddig még meg nem jelent, máshol még fel nem használt Művek beérkezését várjuk.
Karolina(L)Endre üzenete:
A pályázók tudomásul veszik, hogy a beküldött pályaművet a végső eredményhirdetésig illetve a kötet megjelenéséig sehol
nem publikálhatják, ellenkező esetben a versenyből kizárásra kerülnek."
Ergo nekiállhatok írni...de maradjon a gépemen, és blogra,meg topikba se tegyem fel az újakat? :D
-
Mirk #1314 megnéztem közelebbről hátha összejön valami -
#1313 nem hinném hogy versenyre szálhatnék velük, de megsasolom! :-) -
#1312 www.versiroverseny.hu-n érdekesek vannak. -
#1311 :-) vizuális típus vagyok egy kicsit nagyon! :-) -
#1310 igen ez egy remekmű én is így vélem! :-) -
#1309 olyan a versed mint egy film, vagy egy képregény. Nagyon vizuális...
(szerelmes szív távozik futva:)... -
#1308 Elhagyva...
"Csend van, csak az óra ketyeg. Senki nem vár, senki nem szeret. Üres a perc, üres az óra. Egy álom mely nem vált valóra. Emlékezz rám, emlékezz a jóra. Később én is ezt teszem s eljön az óra, mikor neved hallatán mosolyra hajlik a szám s emlék leszel, emlék csupán."
CSNT verse
mindig aktuális tehát remekmű
-
#1307 Szerelmes Szív hevesen dobog,
S némán és vakon csak kullog,
Nem lát nem hall semmit sem,
Csak bandukol s néz sejtelmesen.
Vajon vidámságra lel ha befordul a sarkon?
Vagy rém álma válik valóra azon a porondon?
Nem tudhatja ez sajnos előre,
Mi következik egy futó ígéretre.
Mert a Hölgy kit szíve szeret,
Tett neki egy futó ígéretet,
Hogy ma most itt találkozik vele,
S megtudja hogy mellette e vagy nélküle.
A Szerelmes Szív lassan baktat,
Mintha fájna neki minden mozdulat,
Pedig csak a kétség mi lassítja,
S a félelem testét elárasztja.
Fél retteg mi vár rá a sarkon,
Várja e őt Szerelme csengő hangon,
Vagy csak pofont kap ismét az élettől,
S fájó bántó szavakat Szerelmétől.
Szerelmes Szív szinte egy helyben topog,
Szinte ő már előre nem is mozog,
Lába reszket, tenyere izzad,
S a verejték homlokára szárad.
S mintha varázslat történt volna,
Szerelmes Szív távozik futva,
Megfordult elmenekült e terhet nem bírta,
Szerelmes Szív e harcot feladta.
Pedig ha azt tudta volna,
Szerelme ott vár, csak rá gondolva,
S nem érti hol is lehet,
Ki szívét mondott sok szép rímet.
Nem tudja hol lehet szerelme,
Kinek ajkára csókot pecsételne,
Kinek rímeit könnyes szemmel dalolja,
Kit szeret s álmait vele álmodja.
Szerelmes Szív csak rohan meg sem állva,
Rohan el messze levegőt kapkodva,
Hátra nem néz nincs hozzá bátorsága,
Eluralkodott benne rég meglevő gyávasága.
A Hölgy hullajtja a könnycseppeket,
Átkozza a Szerelmet az Életet,
Majd elindul s betér egy patikába,
S otthon pirulákat vesz a szájába.
Halált e pirulák hozzák el Neki,
Úgy tűnik csak kisírt szemmel alszik,
De szíve meghasadt ezt el nem viselte,
Életét egy mozdulattal bevégezte.
Szerelmes Szív előveszi fegyverét,
S egy golyó kiszakítja a szívét,
Holtan fájdalmas arccal hullik a porba,
De Ő megnyugvással megy a halálba.
-
#1306 köszönöm de ugy vagyok vele, hogy bár ne született volna meg ez a vers s én is boldogabb lennék