55
  • cube1600
    Elakadtam a trainingben. Az Advanced Individual Training (legalsó a trainingek között), azon belül a 3. (a 2 Hummeres training után. amikor tankokat kell kilövöldözni: Javeline Missle Qualification) olyan szinten szaggat, hogy egyszerűen lehetetlen célba venni a tankot. Tud valaki segíteni? Esteleg nem lehet valamelyik fájl átírásával megoldottá tenni a tarininget?
  • MaxPayne
    Szeretnék csatlakozni 1 magyar alakulathoz
    Honor 12
    e-mail: [email protected]
  • PeeTeeR
    America'a Army jó...
    de a training szar...
  • HEMPereg
    Csá all!
    Én egy nem újonnan alakult alakulatot keresek!
    Mivel ujra kellet kezdenem egy kisebb hiba után csak 10 a honor szint!
    Ha valaki ugygondolja megfelelek akkor z msn-em [email protected].
    Ja és korom 16!
    Köszi!
  • IrkaBirka
    Ja, még egy:)))))

Ha a warcrafttal játszol, akkor meg ORK leszel...

VUHAHAHHAAHHAHAAAHHHAAAA :))))
  • IrkaBirka
    nem kell az erkölcsi probléma. Minden FPS erről szól. Ha valaki CS-ben fejbe lövi saját tőszait, akkor lelke rajta. Amúgy ez is csak olyan, mint egy mosóporreklám...
  • Vicking

• Vicking
    kmenj át a nagy fórumba... amugy szerintem kevés
  • Venom
    mijen net szügséges hogy lehessen onlinen játszani ezzel?
    56KB/sec elég?
  • Vicking
    Taiga

Oasis

• Vicking

• Vicking
  • Vicking
  • Vicking
  • Vicking
  • Vicking
  • N
    HOPSZ ELNÉZÉST örülök neki hogy NEM kell katonának lennem eléírtam!!!!
    de ciki:((
  • N
    A másik hiszti tárgya a toborzás ezzel a játékkal.
    Én nem akarok belépni a Us Army-ba csupán azért mert játszottam ezzel a játékkal ,sőt nem örülök neki ,hogy nem kell katonának lennem.Aki pedig katona akar lenni az úgyis az lesz ha játszik America's Army-t ha nem!

Valóban 11 éves koromban nem élveztem volna a RvS-t vagy a GR-t.
    És az igaz ,hogy 11 éves gyerek nem lehet katona tehát a kedves cikk író kicsit túlreagálta azt az utolsó bekezdést.
    Azt is olvastam a hozzászólások között ,hogy Quipper szerint azok akik FPS-ekkel játszanak nem hatódnak meg egy olyan híren ,hogy valami x országban y számú katona meghalt
    ,engem is hidegen hagynak az ilyen hírek.
    DE NEM AZÉRT mert szeretek vérengzeni meg öldökölni hanem azért mert abban a percben amikor a hírt látom,hallom,olvasom akkor otthon a kanapén ülök.
    Ha mondjuk valóban ott lennék most abban az x országban és
    a csapattársam lőtték volna agyon az imént vagy az én országom (dramatúrgiai szempontból hazám:) lenne az az
    x ország más lenne a helyzet.
    Senkitől nem lehet elvárni ,hogy egy híren bőgni vagy gyászolni kezdjen!
    Az meg egyszerűen nevetséges mi hisztit levágnak az Irakban lévő magyar katonák miatt.
    Ha rájuk lőnek egyből Úristen vissza kell őket hozni mentsék meg őket meg vegyenek fel más ruhát ,hogy látszódjon ,hogy magyarok.
    1#
    Az a magyar katona aki kiment önkéntes tehát nem erőszakkal rángatták oda hanem ő maga egyezett bele azért önkéntes és az ,hogy rájuk lőnek a munkájukhoz tartozik!
    2#
    Tökmindegy milyen ruha van rajta úgy is lőni fognak rá!

Mint mondtam fölösleges dolog hisztizni az ilysmin.
    Lehet ,hogy rossz dolog de ez van ezt kell szeretni!
  • N
    Istenem!
    Minek kell hisztizni az ilyen tipusú játékokon illetve filmeken ,nekem megvan ez a játék és én 14 éves vagyok van más játékom is mint pl:Raven Shield, Ghost Recon stb. amiben halomra lövöm az embereket és az egy nagy barom aki azt állítja ,hogy ez rossz dolog.
    Én speciel (egy szar nap után) megnyukszok egy jó kis csihi-puhi után.
    Nem érzek késztetést arra ,hogy kimenjek az utcára és civilekre lövöldözzek!
    Szerintem aki nem elmebeteg tistában van azzal ,hogy akit agyonlő a játékban csak egy poligonokból,pixelekből,textúrákból álló program és nem egy élő ,lélegző,hús-vér egyén.
    Hogy mért nem rossz dolog az ilyen játék?
    Mert így bárki kipróbálhatja azt amit talán soha nem tehet meg és még le sem csukják érte vagy nem kell belépnie a seregbe.
    De milyen lenne egy számítógépes játék öldöklés nélkül?
    Unalmas!
    Ki élvez egy olyan játékot amiben csak logikai feladatokat kell teljesíteni?
    Senki!
    Aki fennakad egy ilyen játékon az fogja be és vegye meg magának a 101 dalmatians Puppies to the Rescue című játékot ,meglátja abban nincs egy csepp vér sem!
    Azt meg pláne utálom amikor valaki direkt megkersi az ilyen játékok fótumát és puszta idegesítés céljából elkezd ilyen "hát ez felháborító" üzeneteket írni!

UFF BESZÉLTEM!
  • Zoidberg
    Wazz...még soha nem láttam 11 éves katonát...legalábbis nem az amerikai hadseregben...
    Szerintem ha egy fiatalkorú "bekapja a csalit" akkor is van pár éve, hogy megnézzen egy Full Metal Jacket típusú filmet, és megjöjjön az esze...
    Mellesleg aki egy kicsit is játszik a játékkal, AZ tudja, hogy nincs benne semmi agymosás, vagy súlykolás...Ellenkezőleg, szeritnem az jön inkább le, hogy lehettek bármilyen jók, előtt-utóbb jön egy szerencsésen kilőtt golyó...és akkor nem csak leülni fogsz a földre.Szeintem agymosás szempontjából a filmek sokkal veszélyesebbek.
    Reklámként pedig nem tudom elitélni...senkire sem tukmálják rá -ellentétben a reklámok többségével- és a toborozható korosztálynak pedig már megvan a joga a döntésre.
    Szerintem inkább a Barby és az Action men figurák reklámjai ellen hadakozzatok.AZ az elitélendő, az igazi gyerek agymosás...
  • fluga
    és mellesleg miért lenne elítélendő egy ilyen csatornájú toborzás? nem másokat akar rávenni, meg nem másoknak mutatja be az amerikai hadserget, hanem amerikaiaknak. az egy szerencsés tényező, hogy az internet nemcsak az usában hanem európában is van. bajnokságot csak az usában rendeznek, hivatalos szerver csak az usaban van, stb stb.
    másik:
    ilyen alapon, akkor be kellene tiltani (illetve helyteleníteni) az összes toborzási tevékenységet (ld.pl ami nemrégen volt pesten is), mert azokon is szegény szerencsétlen kisgyerekek vérszomjas embertelen terminátorokká válnak. annyira nevetségesek vagytok ezzel a turbópacifista dumával, hogy az már röhej. papoltok itt arról hogy aki ezzel játszik az nem tudja mi a háború stb, mintha egy vietnámi veterán szakaszban szolgáltatok volna.
    lol
  • fluga
    emberek.
    milyen gyerekekről beszélünk? ezzel nem gyerekek játszanak hanem felnőttek. fogjátok már fel.
  • fluga
    tudjátok a FÉLRE tájékoztatás rosszabb mint ha egyáltalán nem töretént volna tájékoztatás. szerintem.
  • Mighty
    Igaz, de ez sajnos nem csak Mo-ra igaz és nem csak ezzel kapcsolatban...
  • Mighty
    Nem csak így népszerűsítik a hadsereget ha jól tudom... Nem jártam még az USA-ban, de gondolom vannak TV hírdetések, plakátok, kiállítások, stb ahol a nemzetilobogós mintázatú sapkában Sam bácsi rád mutogat.
  • Mighty
    Nem jelentettem rólad ki semmit. Ha jól megnézed még egyszer a hozzászólásomat, akkor felfedezheted a kérdőjeleket. Hopp mégis, de a válaszodban nekem adtál benne igazat.

(Azért sajnálom, hogy néha magyaráznom kell, hogy mit miért írok...) :)
  • Cat #20
    itt nem az erőszakról van szó, hanem arról az elvről, hogy a hadsereg állami pénzen a gyerekek körében népszerűsíti magát
  • Mighty
    És ahogy nézem te sem. Mi lesz a gyermekeddel? Ő is "érzéketlen" lesz? Minden a neveléstől függ....
  • Mighty

Ec - 3 éves kortól
    E - 6 éves kortól
    T - 13 éves kortól
    M - 17 éves kortól
    Ao - 18 éves kortól
    RP - besorolás még nincs

Ha jól tudom, akkor az America's Army előző verziója M besorolást kapott, most RP.
    Egyébként kikapcsolható a csúnya beszéd (csillagok jelennek meg a csúnya angol szavak helyén), letiltható a mesterlövész kiképzés és puska, csak MILES - vaktöltényes lövöldözés, az emberek nem meghalnak, hanem lecsücsülnek a földre - serverek beállíthatóság)
  • Mighty
    Meg fogsz lepődni: van életkorra vonatkozó figyelmeztetés minden játék dobozán.
  • Cat #11
    szerintem nevetséges, hogy az USA hadserege a számítógépjátékokon keresztül akarja növelni a népszerüségét, és megnyerni a saját javára a fiatal korosztályt. Jelenleg a fiatalkoruak számára számtalan dolog tiltott, pl nem vehetnek alkoholt vagy cigit (elvileg). Számtalan menedzserjáték van, amelyik különféle termékre megy rá, a pizzahálózattol kezdve a vasutvonalépítésig. Mit szolnátok egy olyan játékhoz, amit valamelyik vodkagyár vagy szeszfőzde készít? Vajon ugyanilyen toleránsak lennétek, és magyaráznátok hogy az "stratégiai" játék? Szerintem hiába jó a játék (mert bizonyára az, erőforrásuk van a fejlesztésre és nem kell megfelelniük piaci szempontoknak), ha van mögötte egy mögöttes elitélendő cél.
  • xee
    En is egyetertek Ficsekkel, hogy egyaltalan oruljunk, hogy felkerult egy ilyen hir, viszont a cikkiro meg igazan utana nezhetett volna pontosabban is egy-ket dolognak. Bizonyos eletkor alatt meg telleg nem valoszinu, hogy vannak jatekosok, mert itt telleg CSAPATBAN kell jatszani es ha esetleg GONDOLKOZOL, akkor nem halsz meg egybol -> elvezni fogod a jatekot...
  • Mighty
    Amúgy meg teljesen igazad van abban, hogy is kellene megírni bármilyen cikket.
  • Mighty
    Naaaaa! Én nem is voltam magas C hangú :)
  • Mighty
    Ebben a játékban nem fröcsög a vér, nem szakadnak le testrészek... Igaz több más játékban sem.
    Mindegy, lehet igazatok van. Az cikk utolsó bekezdése nem érvényes rám nézve...
  • Ficsek.hu
    Úgy érzem, hogy az előttem szólók első felindulásukban egy kicsit magas c-n kezdtek...s csak utána fogtak a magyarázathoz.
    Azért csak köszönet jár az AAO scene nevében, ha egy ilyen hír megjelenik...azonban a cikk írójának /és a hasonló jellegű cikkek íróinak/ jót tett volna, ha valamelyik AAO-val foglalkozó oldalon vagy fórumon utánaérdeklődik az alap információknak, hiszen senkitől sem várható el, hogy vérprofi legyen minden területen. Pl ha a cikkíró benézett volna az SG AAO fórumára és bedob egy kérdést, hogy mit érdemes tudni az új verzióról, szerintem tucatszámra jöttek volna a hasznos, helytálló infók, ami alapján kikerekedett volna egy kiváló hír.
  • HoTDoG
    Már bocs, de ez a cikk egy nagy 0.
  • Mighty
    "A játék csak azok számára telepíthető, akiknek sikerült teljesíteniük az alapjáték kiképzés részét."

Ne haragudj, de ez egy nagy hülyeség. Bárki telepítheti az ingyen letölthető játékot. Az SF (Special Forces) kiképzés csak akkor teljesíthető, ha a játékos előtte már teljesítette az alapkiképzéseket (lövészeten min. 23 találat a 40 célpontból; akadálypálya teljesítése, fegyverismeret és MOUT pálya teljesítése), az ejtőernyős kiképzést (toronyból ugrás, repülőből ugrás). Online játék közben hivatalos szerveren el kell érni 15 honort (mindenki 10-ről indul). Na szóval, ha ezek mind megvannak, akkor lehet menni SF kiképzésre. Ha valaki nem felel meg a feltételeknek, attól még játszhat a játékkal és nem csak a hagyományos pályákon, hanem az SF pályákon is, de akkor csak, mint az SF katonákat segítő helyi erők tagjaként.
  • fluga
    neharagudj dani de az utolsó mondatod akkora faszság mint ide lacháza.
    tiltsunk be akkor minden játékprogramot, mert mindegyik azt sugallja, hogy a gyilkolás jó dolog. (ld. Postal, Unreal sorozat, Quake, Doom, MOHAA, Commandos)
    hiszen mindegyikből azt szűri le a 11 éves gyerek, hogy ölni jó.
    más dolog, hogy ha te találsz nekem a játékosok között 10nél több 11évest, akkor a vendégem vagy sok sörre. Ez NEM az a játék, amit egy 11 éves élvezni tud, ugyanis itt GONDOLKODNI kell, CSAPATBAN kell játszani, ugyanis ez egy TAKTIKAI fps. remélem TE azért több vagy 11nél és tudod, hogy miről beszélek.