63
Chaos Legion (c) Capcom
-
#13 nekem mindjárt lent van, ha csak a fele bejön annak, amit írtál, akkor már jó :) -
#12 Na kérem szépen. Fogtam magam és szépen átnyálaztam utánna a fél NET-et infók + videók terén. És hát kérem tisztelettel ez egy nagyon SZÉP hent játék, RPG elemekkel fűszerezve és itt - ott némi Final Fantasy -szerű megoldásokkal. Én mindig is imádtam az olyan típusú játékot ahol valami idéző mágussal kell mászkálni (imádtam a Diablo-ba az segítő idézése spell-eket) aki ön magába is tápos, de külön démonokat +egyéb lényeket tud még meg idézni. Na már most kérem szépen, olyan, de olyan durva videókat láttam, hogy azon izibe rávetettem magam a játékra (ez kb annyit jelent, hogy csorog és holnap este próbálom ki). Érdekességképpen: Itt az SG-ről lehúzható a játék demója..:) -
mochee #10 Ez csak amolyan kaszabolós játék, vagy van benne szintlépés is? -
Mr. Perfect #9 Nehezen tudom elképzelni, hogy PC-n sikere lenne egy ilyen játéknak, az olyan címek mellett mint a Max Payne 2 vagy a Call of Duty. És ez csak két kiragadott példa. Nem értem miért kell PC-n eröltetni az ilyen játékokat. Ezek maradjanak csak meg a konzolokon. Akit ez érdekel az úgyis azt vesz... -
#7 ThX -
Nem lehetek mindig toppon! -
Mr. Perfect #5 Hát, szerintem ez az a játék amit PC-re nem nagyon kellett volna kiadni... Nekem valahogy nem jön be a képek alapján :(
Képek pl. itt
-
#4 szép játék...izgi....különösen a piros x -k jönnek be :p -
#3 -
#2 -
#1 2003-11-11 PC Game ISOs Chaos Legion (c) Capcom 70x15 MB DEVIANCE