32
probláma a catalyst driverrel
  • littleNorbi
    Nekem is Radeon 9600PRO-m van, de NINCS semmi bajom vele !
  • Rozmy
    :) Át tudom húzni az ablakot, viszont nem látszik a másodlagos monitoron. tehát a szolgáltatás működik, csak a monitoron nem jelenik meg semmi...
  • Crokin
    Ha át tudod húzni a másodlagora az ablakokat akkor mi a gond? (ez maga az asztal kiterjesztése) Ha viszont klónozni akarod az elsődleges monitor képét, akkor driverben átfedés (overlay), klón mód beállításai, szinház mód.
  • Rozmy
    Hali, nekem olyan problémám lenne, hogy Club3D Radeon 9600 -am van, és sem Catalyst, sem a windows-os Secondary monitor beállítással sem tudom beizzítani a második monitort, (asztal kiterjesztésre használnám)
    A monitor bekapcsol, az ablakokat, egeret át lehet húzni a másodlagos monitorra, viszont azon nincs kép csak nagy fekete sötétség...
    Találkozott már valaki ilyesmivel?
  • Danecay
    Melyik radeon 9600 ORO-t érdemesebb megvenni Club 3D-t, vagy Sapphire-t? Ha megdobnátok egy linkel ahol ezk a kártyák vannak teszteleve megköszönném!!!
  • ollie
    9500 non pro és 9500 pro között bár órajelben nincs nagy különbség, de van +4 pipeline, ami majdnem megduplázza a teljesítményt. 9600 non pro és 9600 pro között meg óriási órajelbeni különbség van, ami már nagyon sokat számít (plusz a nyák is teljesen más konstrukció).
  • Axel
    follyon ki a zsemem, bocs, rosszul láttam...
  • Axel
    De ez rosszul írja!
    Radeon 9600np mag órajeléhez 250Mhz van írva, a haveromé meg 325Mhz -es...Akkor az övé a kakukktojás, vagy itt cseszték el...?
  • NeoMaN
    GrafChjpek összehasonlítása (ÖSSZES!!!)
  • steweee
    a 9500 és 9600 non pro és pro között legalábbis - egy másik topicban volt egy grafikon- nincs számottevő különbség. most akkor mi az igazság? mennyi lehet az eltérés %-ban a pro és non pro közt?
  • ollie
    A radeonnak szebb a képe mint a gef4-nek, de a non pro 9500 és 9600 igen csak lassú, szóval hiába dx9, ha dx8-at se tudja kihasználni.
  • steweee
    igazából a dirX 9-en problémázok. most egy 19"monitorom van, de karácsonyra meglepem magamat egy nagy, 70-80 cm-es tévével(vmi jobb minőségű, de azért nem hi-tech).és azon fogok ezentúl játszani.úgyhogy arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy a dirX 9-es effektek azon láthatóak lesznek e, meg hogy a kárgyák közül melyiknek szebb a képe tv-n.
  • ollie
    ha nem fontos a dx9, akkor csak is gf4 (jóval gyorsabb a többinél!!!!). ha kell dx9 ,akkor r9500 (valamivel gyorsabb, mint a 9600, valamint ha szerencséd van, bekapcsolható +4 pipeline). ha már nincs 9500, akkor 9600. fx5200 meg olyan lassú, hogy még egy gf4mx is gyorsabb nála.
  • steweee
    videokártyát akarok venni, de bizonytalan vagyok melyiket érdemes.35.000Ft-ig gondolkodom, ki mit venne a helyemben az alábbiak közül:
    gef FX 5600 128MB DDR - 32.500
    gef 4Ti 4200 128MB DDR - 34.500
    ati radeon 9500 128MB DDR - 35.000
    ati radeon 9600 128MB DDR - 35.000
    eddig nvidia kártyáim voltak, problémamentesek, ezért arra húz a szívem , de állítólag már az atival sincs gond az újabb játékokkal, habár valakinek igen. ezek közül azok már dirX9-esek, úgyhogy inkább az lenne a jó, csak félek hogy nem fog menni vele néhány játék pl:gta VC, max payne 1-2. és a gef FX 5200 tényleg nagyon vacak? mennyivel gyengébb mint az 5600? mert árban nagyon sok a különbség! 17.500, vagyis 15.000 olcsóbb
  • NeoMaN
    csak VIVO-s ISA-s jöhet!
  • ollie
    oksi, én adok egy fx5200-őt neked a gf4-ért cserébe... 64 bites jó lesz?
  • NeoMaN
    Caponee nagy mágus :)
    én most a gef4 4600-ot cserélném 5200-esre
    :))
  • ollie
    fx5600-ra inkább ne
  • orion
    köszi, inkabb a viszavitel mellett vagyok. ha be lehet cserelni egy 9500pro-ra, v egy fx5600-ra, akkor rádumalom havert, h tegyük meg, amit tenni kell...
  • Gerry
    Vagy vidd vissza, vagy frissíts rajta BIOS-t.
  • orion
    nem volt előtte semmilyen kártya a gépben. vacsi new masina volt. p4p800, p4 2.4, 2x256ddr, 80maxt és nemutolsósorban powercolor ati radeon 9600pro 256ddr. ez a konfig. beletettünk egy v9280-as asust, remekül ment, unist is megvolt, akkor is csak a saját drivere ment fel a radeonnak. szűz vinyora teleptünk xp-t, arra is csak a saját drivere volt hajlandó felmenni. szal mit csináljuk vele? vigyük vissza boltba? töltöttünk le a powercolor honlapról is másik (újabb) drivert, az se ment fel...
    Igaz.
  • ollie
    De ha az a 9800 egy SE volt, akkor lehet hogy megérte, mert van köztük olyan, ami lassabb a 9600 pro-nál is, és nem átalakítható 9800-á.
    Dehogynem! A boltnak, ha nem fizették vissza a különbözetet.
  • ollie
    na igen, ez nem volt egy nagy biznisz
  • Gerry
    9800-ast cseréltél 9600 Pro-ra???
  • Caponee
    9800 nonpro-val ugyan ez volt.Vissza vittem a boltba es kicsereltek mert ok sem tudtak rá rakni drivert.Vettem egy 9600pro-t az most mukodik rendesen.
  • ollie
    volt előtte más kárta a gépben? és ha igen le lett szedve a drivere?
  • orion
    Hello. Haverom vett egy PowerColor Radeon 9600 PRO 256 DDR-t és az a gond vele, h nem akaródzik működni a catalyst driverrel. Csakis a hozzá adott 3.2-es megy fel akár win2k akár xp alatt. Vagyis feltelepül, de olyan, mintha nem lenne. Pl. 16 szín meg ilyesmi. Szal ha valaki tudja okát vagy gyógymódot, esetleg találkozott hasonló problémával, az szóljon hozzá. Esetleg adjon 5leteket. Több Catalyst drvert is próbáltunk. 3.5 3.8 de mindegyik ezt csinálja. Köszke előre is saját és barátom nevében is.