87
  • alebardo
    Szasztok!

Mitől lehet az, hogy a "Rockstar Games Presents"-nél van hangja a MP2-mnek,utána viszont tök néma?! Elég Szar lenne így végigjátszani...Kösz!
  • Venom
    Hi all!
    Tud valaki magyar leirást a MaxPayne2 level editorhoz?
  • Bricktop
    Akit érdekel: maxpayne.lap.hu - a legátfogóbb linkgyűjtemény!
  • bazza
    Ha tudna valaki küldeni nekem
    egy leírást, cikket, vagy egyéb
    írást a Max Payne 2-ről akkor azt nagyon megköszönném
    mert kéne a honlapomra.
    [email protected]
  • webinport
    Sziasztok! Honnan tudnék a Max Payne 2 magyarosításához kódot szerezni? Mert az installálásnál nekem kér kódot! nagyon megköszönném a választ.
  • Daniel
    hát őő! én annál tartok mikor lekel löni azokat a valamiket hogy leesen de én elején elszurtam és aszittem sok luk kell és alig birtam megcsinálni huhde jó megcsináltam már reuglott az ember nem néztem elöre és mikor leestem akkor saveztem :))
    szóval inkább az egész pályát ujrakezdem :)))
  • N.E.O.!!!
    Huhh most nyomtam végig 10 perce. Tényleg rövid: karácsonykor szereztem be és napi 2-3 órát játszottam vele.
    Akinek szar a grafika az vegyen szemüveget, vagy mikor a játékot behozza a kezdőablakot ottan menjen az options-ba.
    Gmiki oldalán lévő magyarosítást ne töltsétek le mert akkor reinstall Max Payne 2.

• maci01
    Te is!
  • maci01
    mi van akkor ha kifagy a gama amikor betoltene a menut?
  • mathe
    Hi all
    Magyarosítást nem tudtok hozzá?
  • Gugger
    ja és ami még nagyon gáz volt az az amikor fegyver nélkül kellett rohanni a hangok után, grrrrrrrr!!!
  • Gugger
    Én is lenyomtam a gamát, de engem pl. tökre idegesített a sok kis történet meg pofázás közben! Inkább lehetett volna több akció nagyobbb tereken, ahol lehetett volna ugrálni, meg jókat lövöldözni, nem pedig ilyen szűk folyosókon. ha jól emléxem az előző részben több volt a lassítás is egy egy kivégzésnél, az pl hiányzott. És az hogy egy egész fegyverarzenál + mindegyikhez 300 lőszer + molotov koktél + meg gránátok elfér Max kabátja alatt az egyszerüen LOL! Szerintem max 2 pisztoly vagy 2 uzi, egy kérkezes fegyver, némi lőszet, és 2-3 gránát bőven elég lett volna, és pl. lehetett volna cserélgetni. Szal én már le is szedtem a gépről, felejthető a játék!
  • N
    Nem valami sokat változott a játék grafikai szinten (valamivel jobb lett persze)
    viszont nagyon jó:))))
  • Vanek
    kifagy a max2,mikor betöltené a menüt... Mi lehet a baj?
  • sztavrosz
    Ati 9100-en a tükörben látszódott MAX apó. Max Payne 2-őt pedig láttam egy faxa 3000-es P4-es konfigon 4x-szeres élmosással minden halálfasza opcióval fellőve... És szerintem nem egy nagy was ist das a grafika. Csak arra gondolj, hogy a Max 1, mennyire forradalmi volt annak idején, ezt a kettőről nem igazán lehet elmondani. Kb. ennyi!!! A DOOM 3 pedig fasza lesz és kész! :))
  • Gerry
    Érdekes, én Radeon 9700Pro-n is láttam magam a tükörben.
  • Skynet
    Nos a maxpayne 2 sztorijával nemtom mibajod ha odafigyeltél volna MOna Sax volt az első részben is;))))
    Grafikailag épp ezaz hogy baromisokat újítottak az egyetlen gusztustalan dolog az az hogy a tükörben csak geforce fx kártyával láthatjuk magunkat ami azért funny..:)
    Carmack apó doom 3-ától meg nemtudom mitvársz egy szinte 0 sztorival rendelkező agyatlan fps lesz nagy gépkövetelmyénü 3d-s motorral:)
  • Csatti
    En nem tudom milyen gepen jatszottal vele, de a grafika fenyevekkel jobb mint az elozo reszben. Max kepe eleinte nekem is furcsa volt, de az elozo reszben is kicsit fura volt az az allando grimasz. :) A masik meg a Havoc, az nem egy licenszelt !fizikai! motor?
  • sztavrosz
    Hát nem is tudom. Azt veszem észre, hogy itt majdnem mindenki el van szálva Max Payne 2-től, de nekem az első rész után eléggé nagy csalódást okozott. Nem tetszett pl. az új "Max" pofája, a régebbi szimpatikusabb fazon volt. Mona Suxxot minek keverték bele, ha Tomb Raiderezni akarok azzal játszom. Grafikailag nem sokat újítottak, ordít róla, hogy csak egy kis engine módosítás történt, aztán szeva jó lesz ez a népnek. A story szerintem eléggé zavarosra sikerült. Aztán túl rövidre sikerült, tudom-tudom van benne több játékmód, de azoknak a fele inkább csak idegőrlésre készült. Én inkább vártam volna még 1.5 évet, de akkor igazi nagy durranás jöjjön. Szerintem így a Max Payne 2 beleillek a tucatjátékok folytatásaiba. Ez van. Remélem Carmack apó a Doom3-mal nem fog ilyeneket bakizni!
  • Csudri #8
    Nagyon korrekt kis cikk, grat aDannyBoy!

Viszont tényleg lehetne hosszabb, ugyanis ha úgy megyek, mint egy vemhes csiga, akkor max. 10 esetleg 12 óra (de akkorvégig bullet time).
  • aDannyBoy
    Huma: Persze mindenhol vannak apro hibak, peldaul az ajtonyitodas az funny neha, ha ott allsz mellette akkor csapkodja meg ilyenek
    de ez hanyagolhato a tobbihez kepest, es egy elemzesben nem akartam kotozkodni egy ilyen jo anyagban.
  • Jony
    Ezt az elrugaszkodást nagyon kitalálták. Az egyetlen baj vele, hogy pld most Call of duty-t nyomom és rendesen azt veszem észre egy csomó helyen el akarok rugaszkodni, mint Payne.:D
  • Jony
    Bár minden játéknak ilyen lenne a grafika/teljesitmény eloszlása. Amikor van az a rész, hogy a hotelekbe kell mászkálni Cola gép + padlószőnyeg. Hát nagyon fullosan néznek ki.
  • aDannyBoy
    grafikailag tartom annak, mint ahogy az elso reszt is.

Mondjuk nekem a tortenetben is nagyon tetszett, hogy a megszokott kommersz kalandok helyett kapunk valami tobbet, igaz vegyul benne a halivudi ekson filing :)
  • Laci73
    A játék második része nagyon jó, de nem nevezném korszakalkotónak. Aki játszot az elsQ résszel, annak - a jelentQsen kibQvült látványelemeken és fizikán kívül - nem hoz igazi újdonságokat. Max fizimiskája is kissé átalakult, ezt valahogy végig zavarónak éreztem. Ennek ellenére ajánlani tudom, az elmaradt Half-Life 2 helyett némi vigasz talán ez a játék.