Richard Burns Rally

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
2:08nál van az a kanyar

pajti
Itt már csak gurultam..
xD volt idõm fényképezni 😊

pajti
Ááááá! Nem hiszem el. 2x is ugyanott bszom el...
Van egy éles jobbos de nem látni be a kanyart, egyenesen is vezet egy út a fûvön 2 kitaposott keréknyommal, na meg persze ott vannak a fák is.. x'D

JUVEfun
Szép ! Ilyen tempónál milyen szép képeket csinálsz <#awink>

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

pajti
Ez még lemaradt..

pajti
A 2. képtõl már odacsaptam a gépet azért más a kamera nézet. :'D

pajti

JUVEfun
Bashan Rally Ezt próbáljátok ki , nagyon jó (van benne olyan pálya ami szinte végig padlógáz)

Breki33
én ilyet nem olvastam elõre de biztos csak elkerülte a figyelmem.

De mint mondtam tudtam énis rajta menni fizetés nélkül.

Viszont igen igazad van a hradekkel is így volt kezdetben
Elõre meg lett mondva hogy a pályának nem lesz vége hogy ne lehessen idöket futni. Most 2 hétig még tesztfázisban van és teszteltetik szélesebb körben, hátha valamit a fejlesztõk nem vettek észre. Logikus hogy most csak azok mehetnek a pályákkal akkik fizettek a csehre. Ha jol rémlik ez a Hradekkel is igy volt...

Breki33
most az fh-s dologba nem mennék bele, de ott nekem mesélt Hedge, hogy pont a pénz körül vannak viták.

De egyszerû te felháborodtál rajta én nem én nem akarlak meggyõzni róla hogy ne legyél.
Breki33
Nem kell elmenni ilyen sokat nem kérek ilyet hogy neked több legyen a költséged mint az 1500-as postaköltség.

Kár, hogy senkise lakik arra vagy nem ilyen segítõkész mint te
Breki33
De pont nemrég írtam róla

Az eredeti játékhoz van olyan patch ami kiszedi õket.

Mondjuk eredeti rally-ban is berohangálnak
de én arról beszélek hogy 2centin múlik hogy megálljak de a legutolsó pixel még pont belecsúszik a hatósugárba és ennyi... baszhatom az egészet

ajem kisa
De legalább akkor nemtörik totálkárra a verdád!😄

csak nekem tûnt fel hogy ebben a játékban olyan helyen is állnak nézõk ahol tilos lenne? kedvencem amikor egy olyan szakasz van ahol gyorsan lehet menni, de a végén van egy éles kanyar, de ott áll egy egész kibaszott tömeg, persze ha kicsit késõbb kezdesz el fékezni akkor beléjük repülsz és kapásból 30mp-t el is basztál

ajem kisa
Szerintem akkoris drága a 2k érte!
Én megértem, hogy mennyi meló volt benne, de azon kívül, hogy 12km..és amikor vereted neki, nemfogod nézni, hogy mennyi poligon+gerenda és 2D-s nézõ ugrik eléd, vagy ikrek bámulnak végig a gyorson...csak az úton kell maradni!<#vigyor5>
Ettõl függetlenül respect, de én nemfogok kiadni érte ennyit (sem), és szerintem ahhoz képest, hogy pl. az alien vs predator 3-nak a 4 új pálya kerül ~1600Ft-ba amit az eredeti csapat rakott össze, addig ezt a Csehek, akik aztsem tudom, hogy miért kérnek el olyanért pénzt, ami nemis az õ játékuk..szerintem HA ehhez nemjárult hozzá az RBR gém csapata vagy akárki, akkor nekem ez kicsit gáz...még akkoris, ha nemettek, nemittak azalatt az idõ alatt amig ezen melóztak!
Miértnem veszik meg a motort, és csinálnak egy komplett csehrallye-t mittomé' 2-3-4-5k Ft-ért, és akkor ha lenne +gyors letölteni, akkor lehetne fizetõs, de nekem (!!!) igy felejtõs lesz tuti!

JUVEfun
Látod :nekem ez természetes szívesség ,eszembe nem jutna pénzt kérni érte,viszont jó érzés,hogy segíthettem (még , ha Gödöllõre is kell menni azért a qrva rugóért)

JUVEfun
Van /nem kevés / reklám bevételük a BH , FH stb. is ingyen osztja meg veled .. nagyon unom,hogy mindenért leakarják húzni a börömet

JUVEfun
Javaslom ,ha netán megveszed ezentúl a Sport+focit a benne lévõ képekért (ha megakarod nézni) külön fizessél nekem

Breki33
pedig ha elmennél nekem a rugóért Pesten akkor a benzin kerülne annyiba amiért most annyira felháborodtál........
Breki33
Én ingyen csináltam, de nem volt 3500 óra mint ez !

Számolj csak utána mennyi meló ez

http://www.youtube.com/watch?v=jQohm0O0Ld0
<#guluszem1><#wow1>

JUVEfun
<#ejnye1> netetézd <#ejnye1>

JUVEfun
..de ingyen osztottad meg velünk NEM ?

JUVEfun
Nem ! aki a BL miatt beköttette ("..mert szereti a focit ") az a havidijért nézte az összes sport csatornát . Elsejétõl a SPORT '1,SPORT'2 ...stb.-ért plusszba kell fizetni az eddigi havidíj majd dupláját

Breki33
Hát én speciel nem szeretetbõl dolgoztam a fifa-n minden évben, hanem mert zavart, hogy pl olyan ronda a fû

És itt évek munkájáról van szó nem egy hetes melórol
Próbálj meg egyszer egy ilyet készíteni, nem lesz egyszerû

JUVEfun
"Fifához fü patch olcsón eladó " Breki : -jól felhúztál-

JUVEfun
Nem akarlak bántani ,de ezt sok készítõ a MAGA és MÁSOK õrömére szokta csinálni és megosztani. Lehet,hogy nagy munka ,de sokaknak ez szórakozás !!!

Breki33
Második video

elsejétõl fizetõs lesz a DigiSport?

JUVEfun
..hányan dolgozunk szeretetbõl,csak,hogy adjunk ( a fifa vagy F 1 kiegészítõkért kértek valaha pénzt ? )

JUVEfun
Bocs az off-ért csak amikor a pálya végén megláttam ezt a 4 kolduló cseht a táblával kicsit felháborodtam

Breki33
Az olasz meccsek is ott lesznek, de ez nem ugyanaz szerintem
Breki33
Nézzétek már azt is mennyi munka van benne le volt írva a korábbi video-n
mikor kezdték hány órát dolgoztak vele, szerintem ez nem felháborító nem akkora hatalmas összeget kérnek hogy ne lehessen egyszer kibírni.

Mivel énis készítek elég nagy számban letöltött kiegészítõket játékokhoz én megértem a készítõket is persze nekünk nem esik jól, hogy nem ingyen van de õ dolgozott sok órán keresztül rajta mi meg csak ingyen szeretnénk élvezni.
JUVEfun
Ugyan ezt csinálja most velünk a román DigiTv. Egy csomó sportszeretõ csak azért vásárolta meg , hogy nézhesse a BL.-t. Erre elsejétõl fizetõssé tette az összes sport csatornát még pluszba .!!! (a kenyeret és szórakozást a népnek XXI.sz. változata : SZÓRAKOZNI AKARSZ : FIZESSSS !

JUVEfun
Na ez jellemzõ mai világunkra . Csinálnak vmi jót , de azt rögtön fizetõsé teszik.Gondolom látták,hogy megint mien népszerü,akkor biztos fizet érte a barom ,ha szórakozni akar . FELHÁBORÍTÓ !!!!

Breki33
Viszont lassan megtanulok kormányt összerakni 😛
Breki33
Azért ebben több éves munka van és a szervert is kell üzemeltetniük.

Amúgy a játék 999 forint legalábbis annyiért láttam nekem meg a Gamestar-os példány van +

Mondjuk ezekkel a módokkal olyan mintha rbr 2-vel játszanám számomra összehasonlíthatatlanul nagyobb élmény fõleg most az új Citroen hanggal és új kameranézetével.
ajem kisa
Ez király, a képen ottvan, hogy "ha tetszett akkor perkálj 200Cz vagy 7.81(?)€-t" tényleg!
2k-ért 2x megtudod venni az eredetit amiben többszáz km van, nemcsak ~12km!<#idiota>

Breki33
Beléptem az egyik tesztre és most simán beengedett
Breki33
Na szóval nekem elsõre tök keskeny, de nagy bajnokoknak biztos jobban fog menni

Egyszer írta ki az idõt akkor kb 64-ik voltam, de kb ötször ütöttem el embert egyszer rossz irányba mentem.

Volt hogy olyan szûk, hogy két oldalról úgy érzed érintik az ágak a kocsit, a második fel jobban tetszett ott bátrabban tudtam menni voltak jó részek, de mikor élvezném és gyorsulnék akkora hajtûk jöttek, hogy csak néztem egymás után több volt.

Aztán egyszer mikor már szinte célban voltam látok egy fotóst az úton , mondom oké biztos elugrik mivel rendesen teljesen az út közepén mentem szinte mondom semmi gond, erre nem elütötte? !

Szval azt a lükét az úton érdemes kikerülni, a végén tényleg nincs cél emiatt gondolom az idõt sem nézi.

Nekem, a Hradek jobban bejött, de aki szereti a szûk utakat imádni fogja mert nagyon jól megcsinálták.
JUVEfun
hogyan ?

Breki33
Na sikerült bejutnom a Sumburkra :-)

mindjárt irok róla részletesebben csak megnézem az idõjavításaim
Breki33
Nekem egyszer volt ilyen játékot újraindítva megoldódott, de vkinek újra kellett telepítenie a pályákat legalábbis ezt írta itt.
Breki33
Értem én nemis azért mondtam, csak nekem ilyen kormányszögbeállításdi lehetõségem nincs.

Meg valószínûleg nemis egy helyen lakunk :-)
valamiért nem tudok elindulni 1 versenyen se... belépek, de amikor START-ra kéne nyomni akkor nem csinál semmit. kocsit, mindent tudok változtatni csak belépni nem

ha értenék a forrasztáshoz meg ilyenekhez szívesen segítenék... csak sajnos tõlem nagyon távol állnak az ilyen dolgok

Breki33
Egyébkénr megvan a rank

nem a versenyen elért helyezés számit hanem a pályákon elért idõk ezért csökken.
Breki33
nekem kb 10 éves Sidewinder kormányom van amit most próbálok javítani
biztos jobb, de nekem nincsenek ilyen állítási lehetõségeim