20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • breed24
    Üdv.Tudna valaki segíteni abban , hogy az rbr 2010-ben miért nem látom az S2000 kategóriát?Külön S2000-es pack-et is föltettem de nem találom...:S
  • Muttley
    Ékes példája, hogy számít ugyan ki vagy, de még jobban az, hogyan nősz fel, kik a szüleid és kik a tanáraid
  • Breki33
    hm?
  • JUVEfun
    Hát ebbe nem ...
  • Breki33
    8 évesen Rallyzik a kis Kalle Rovanpera. Megmutatja hogyan is kell menni hóban és murván is, egy rally autóval.

• Breki33
    Ebben a 3 perces videóban megnézhetjük, hogy épült meg 800 munkaóra alatt Pastrana 2008-as Subaru Impreza WRX STI rally autója.

• Breki33
    Akkor az alap se menne, szerintem ugyanazt az ini-t használja

"A játékot elősször ugy inditsd mint a magyarban, a richardburnsrally.exe-vel és állits be mindent ahogy neked kell. Majd utána inditsd a RsCenter2009-et. Az asztalon is kint lesz. Ezzel fogsz tudni játszani. ird be a neved és a rajtszámod fentre. A file/settings menüben további beállitási lehetőségek vannak. Automata profil betöltés, manuális/automata váltó, stb..."
  • Breki33
    [TUTORIAL] Installation RSRBR 2010/RSRBR 2010 Install

http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?p=61310#p61310

RSRBR 2010

http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=349&t=3022

RSRBR 2010 Updates
    http://forum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=351

Pack complet/Complete pack v2
    http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=371&t=2967

If you have Vista or Windows 7, please follow this tutorial: Installation sous Vista/Windows 7

http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?f=4&t=431
  • PacsutaTibi
    rallysimfans gyik
  • bodesz
    ha a Lauch RSRBR2010 feliratra kattintok akkor vegigmegy a zold csik de ekkor se indul el
  • bodesz
    megint ujratettem alap+Rsrbr2010 patchek utana auto pack complete el is indul az rscenter rakattintok a Launch Richard Burns SSE feliratra elkezd tolteni a zold csik de felenel megall es ennyi.
  • Danda2008
    Hali valaki lécci segítsen leszedtem egy ladát a játékba én nem tom megcsinálni h mennyet hova kell másolni mit kell vele csinálni???
  • ajem kisa
    De lehethogycsak a felbontás nemjó alapból mint nálam volt!
    Az .ini-ben irjátok át a felbontást a mexokottra, hátha az a baja, mert nálam is ment W7 alatt!
  • Breki33
    most mondtam el updatek után kell az új car packot felrakni !
    nem mindegy a sorrend már többször leírtam
  • bodesz
    köszönöm a segítséget de nem indul el. Friss telepítés alap richard burns 1.1 1.2 patchel elindul működik!! ,de ahogy feltelepítem az rsrbr2010 et ,plusz autokat plusz update rsrbr 1,2,3 at nem megy./ezek után már az alap game sem indul el!!!\
    Nem a c:\ re másolom hanem d:\ re ,az exet futtattam xp sp2 sp3 kompatibilitási módban ez se segít. A gép Amd xp5200 ati 3870, 2gb mem. Win 7 Prof.
    Régebben ment a rsrbr 2009.
  • Breki33
    Nekem elindult Win 7 alatt február 9. körül írtam róla részletesen ha jól emléxem.

Fontos a megfelelő sorrend és az új carpack telepítése az update-k után.
  • BlackAdder1
    Kösz hogy próbálsz segíteni, de ezt már olvastam miután az első telepítés nem volt jó. Alapesetben sem a C:\programfájlok-ba telepítek és rendszergazda vagyok, persze azért próbáltam máshova, kompatibilitással, stb ugyanaz az eredmény rsrbr elindúl de már az rbr-t nemtudja elindítani, csak egy pár mp.-ig látszik az eszközkelőben. Xp alatt működik, ezért még lehet megpróbálom azt a virtuális XP módot, csak még eddig nem volt rá szükség így nincs is feltelepítve! Regeltem is a franciákhoz hátha találok valami okosságot!
  • JUVEfun
    Jó lenne vmi visszajelzés , hogy elindult -e az RBR2010 !!!
  • Breki33

• Breki33
  • Breki33
    Úgy néz ki az olaszoknál is hasonló rendszer lesz mint a cseh-en illetve francián.

E-mail:

Testo del messaggio:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ebbene stiamo lavorando alla possibilità di effettuare tornei su prove
    speciali realizzate con Bob's Track Builder sfuttando appunto il suo plugin
    d'integrazione.

Il tutto sarà quindi struturato su tornei secchi con PS a sorpresa che man
    mano rendermo disponbili, con classifiche tipo rank per best lap..

I migliori tempi segnati serviranno poi per eventuali accesso a tornei
    ufficiali o premi diretti..

ENG

Well we are working on the possibility of tournaments special tests made
    with Bob's Track Builder exploits precisely his plugin integration. All
    structures it will be dry with tournaments on PS as a surprise that
    rendermo available, with such rank rankings for best lap .. Best times
    recorded will then access to any tournament official or direct premiums ..

--
    Grazie, la Direzione Gara RealRally

Supporta RealRally cliccando sui banner pubblicitari inseriti nelle nostre
    pagine. Anche un click al giorno vuol dire tanto, ci aiuterà a mantenere
    tutto il sistema attivo e più gratuito possibile. GRAZIE
  • JUVEfun
    Remélem így már menni fog !
  • JUVEfun
    Bocs . ez a Google fordító
  • JUVEfun
    2. megoldás:
    Ha szeretné telepíteni RBR / RSRBR a fájl "C: \ Program Files" (vagy ha a fenti intézkedés nem vezet), akkor meg kell végre a következő műveletet (le itt, hanem a RSRBR08.exe azonos RSNetwork08.exe, RichardBurnsRally_SSE.exe, RichardBurnsRally_NoSSE.exe!)

1. A File Explorer, megy a dosszié "C: \ Program Files \ SCi Games \ Richard Burns Rally"
    2. Ebben a mappában, válasszuk RSCenter2009.exe.
    3. Jobb klikk a fájlra, és válassza a "Tulajdonságok", majd a "Kompatibilitás" fülre.
    4. A megnyíló ablakban ellenőrzés "Futtatás a következő kompatibilitási üzemmódban". És azáltal, hogy a legördülő menüből válassza ki a szöveg: "Windows XP SP2"
    5. Azt is ellenőrizze, "A program futtatása rendszergazdaként"
    6. Érvényesít a választási
    7. Ismételje meg a RSNetwork08.exe, RichardBurnsRally_SSE.exe, RichardBurnsRally_NoSSE.exe.

Ez a második megoldás nem működik, mert a vámok "anti-megcsal" a RSRBR. Az első megoldás az előnyösebb.

Miért ezt a problémát:

Mivel a Vista tiltja alkalmazásokat írni a fájlba "C: \ Program Files". Az a tény, hogy történik ez pontosan: a fájlokat kell írni ezt a fájlt írják, hogy a fájl "C: \ Users \ Felhasználónév \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files" a felületet, így a Vista "emlékszik "A felület lehet olvasni az adatokat ezen a ponton. Amikor RBR csak olvas a szükséges fájlokat, Vista nem ismeri azt a programot, hogy tudja olvasni az adatokat az utat C: \ Users \ Felhasználónév \ AppData \ Local \ VirtualStore \ Program Files, mert nem voltak írott vagy másolt az RBR.
    És ott van a probléma jogok Vista alatt. Nincs számla, akiknek "adminisztrátor" jogok értelmében a Windows XP, ezért kell kérnie a végrehajtási rendszergazdaként írni a "C: \ Program Files"
  • JUVEfun
    1. megoldás (a legegyszerűbb és legbiztonságosabb):
    Telepítése során a RBR, változtassa meg az alapértelmezett elérési utat, RBR nem lehet telepíteni a dosszié "C: \ Program Files" vagy a "C: \ Documents and Settings \ Users \ NomDuCompte \ Documents \" vagy Vista a fájl "C: \ Programs" vagy "C: \ Documents and Settings \ Users \ NomDuCompte \ Documents \" a Windows 7, de egy másik mappába (C: \ RBR példa).
    A priori, Vista és Windows 7 megtiltják telepített programok a "C: \ Program Files" írni ebbe a könyvtárba!
  • JUVEfun
    Igy kell instalálni Win7-re
  • bodesz
    Windows 7 de 32 bites. mar felraktam az update 1 .2 .3 at is de semmi
  • BlackAdder1
    Windows 7 x64? Nekem ugyan ez! se kompatibilitással se sehogy, legalább 5ször raktam újra!
  • JUVEfun
  • JUVEfun
  • JUVEfun
  • bodesz
    feltettem az rsrbr2010 et beleraktam egy par autot futtattam xp kompatibilitasi modban es megint ugyanugy vegigmegy a zold csik es ennyi na most mit tegyek?
  • JUVEfun
    igen
  • JUVEfun
    ...vagy indítsd xp kompatibilis modban
  • bodesz
    most meg gyari igy mukodik ,most rakjam a 2010et es utana a car packot?
  • JUVEfun
    Direct x
  • bardocz
    Így se megy? Akkor nem tudom. Nekem valami moddal ugyan ez volt a gondom, rendese patcheltem utána, és jólett.
  • bodesz
    leszedtem registryt kipucoltam ujratettem 1.1 majd 1.2 most hogyan?
  • bardocz
    Azt hiszem úgy kell patchelni, hogy előbb az 1.01, és csak utána az 1.02, egy próbát megér.
  • bodesz
    nem