Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy éles jobbos de nem látni be a kanyart, egyenesen is vezet egy út a fûvön 2 kitaposott keréknyommal, na meg persze ott vannak a fák is.. x'D
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
De mint mondtam tudtam énis rajta menni fizetés nélkül.
Viszont igen igazad van a hradekkel is így volt kezdetben
De egyszerû te felháborodtál rajta én nem én nem akarlak meggyõzni róla hogy ne legyél.
Kár, hogy senkise lakik arra vagy nem ilyen segítõkész mint te
Az eredeti játékhoz van olyan patch ami kiszedi õket.
Mondjuk eredeti rally-ban is berohangálnak
Én megértem, hogy mennyi meló volt benne, de azon kívül, hogy 12km..és amikor vereted neki, nemfogod nézni, hogy mennyi poligon+gerenda és 2D-s nézõ ugrik eléd, vagy ikrek bámulnak végig a gyorson...csak az úton kell maradni!<#vigyor5>#vigyor5>
Ettõl függetlenül respect, de én nemfogok kiadni érte ennyit (sem), és szerintem ahhoz képest, hogy pl. az alien vs predator 3-nak a 4 új pálya kerül ~1600Ft-ba amit az eredeti csapat rakott össze, addig ezt a Csehek, akik aztsem tudom, hogy miért kérnek el olyanért pénzt, ami nemis az õ játékuk..szerintem HA ehhez nemjárult hozzá az RBR gém csapata vagy akárki, akkor nekem ez kicsit gáz...még akkoris, ha nemettek, nemittak azalatt az idõ alatt amig ezen melóztak!
Miértnem veszik meg a motort, és csinálnak egy komplett csehrallye-t mittomé' 2-3-4-5k Ft-ért, és akkor ha lenne +gyors letölteni, akkor lehetne fizetõs, de nekem (!!!) igy felejtõs lesz tuti!
Számolj csak utána mennyi meló ez
http://www.youtube.com/watch?v=jQohm0O0Ld0
És itt évek munkájáról van szó nem egy hetes melórol
Próbálj meg egyszer egy ilyet készíteni, nem lesz egyszerû
mikor kezdték hány órát dolgoztak vele, szerintem ez nem felháborító nem akkora hatalmas összeget kérnek hogy ne lehessen egyszer kibírni.
Mivel énis készítek elég nagy számban letöltött kiegészítõket játékokhoz én megértem a készítõket is persze nekünk nem esik jól, hogy nem ingyen van de õ dolgozott sok órán keresztül rajta mi meg csak ingyen szeretnénk élvezni.
Amúgy a játék 999 forint legalábbis annyiért láttam nekem meg a Gamestar-os példány van +
Mondjuk ezekkel a módokkal olyan mintha rbr 2-vel játszanám számomra összehasonlíthatatlanul nagyobb élmény fõleg most az új Citroen hanggal és új kameranézetével.
2k-ért 2x megtudod venni az eredetit amiben többszáz km van, nemcsak ~12km!<#idiota>#idiota>
Egyszer írta ki az idõt akkor kb 64-ik voltam, de kb ötször ütöttem el embert egyszer rossz irányba mentem.
Volt hogy olyan szûk, hogy két oldalról úgy érzed érintik az ágak a kocsit, a második fel jobban tetszett ott bátrabban tudtam menni voltak jó részek, de mikor élvezném és gyorsulnék akkora hajtûk jöttek, hogy csak néztem egymás után több volt.
Aztán egyszer mikor már szinte célban voltam látok egy fotóst az úton , mondom oké biztos elugrik mivel rendesen teljesen az út közepén mentem szinte mondom semmi gond, erre nem elütötte? !
Szval azt a lükét az úton érdemes kikerülni, a végén tényleg nincs cél emiatt gondolom az idõt sem nézi.
Nekem, a Hradek jobban bejött, de aki szereti a szûk utakat imádni fogja mert nagyon jól megcsinálták.
mindjárt irok róla részletesebben csak megnézem az idõjavításaim
Meg valószínûleg nemis egy helyen lakunk :-)
nem a versenyen elért helyezés számit hanem a pályákon elért idõk ezért csökken.