20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    van reg file de ez sem szükséges

win7-en felrakott -nem telepített- rbr újrarakott xp-n simán ment !
  • atiwrc
    nekem setup.reg volt a neve.

jah ezt már brekinek irtam.
  • atiwrc
    Tesom szedte valahonnan, de próbálta az olasz updateből is kiszedni, de az nem ment, de utolag kiderült hogy oylan pálya helyére akarta berakni aminek nem volt _N végződése eredetielg elhet ezért fagyot ki. Az e-rajdy forumán volt fent ez ami ment, 585ös számu pálya bekrava mapsbe beleirva trecks inibe és a cseh shadekedownjába kiválasztva elinditotta.

Nem muszály installálni szerintem, ha van az rbr mappádban egy *.reg fájl akkor azt kell futtani...
  • Breki33
    nem egyetlenegyszer sem kell installálni ezt a verziót !
  • Digitalboy
    Kimásoltad az olaszból a 200-ast és kész? Vagy van külön letölthető linkje is?
  • Digitalboy
    De egyszer fel kell installálni mert akkor úgy veszi hogy nincs fent mivel nem kerül a winbe a bejegyzése. Utána már lehet copyzni belőle akárhány példányt! Úgy működhet esetleg csak copyval, ha eleve benne van a két kiegészitő is már!
  • atiwrc
    blackjoe, indisd el a telepitőt és mikor kiirja hogy nincs rbr telepitve akkor nézd meg a rendszer vinyód gyökerét, én is leszedtem egy ilyen kibontos tört verziót,( mert valami miatt a gépemen elmegy néha a hang, pontosabban felcserélődik replayben, a fék és a gáz. Elekzd világitani féklámpa egyenesbe és mikor fékezek akkor meg kialszik, valamint a hang is emgcserélődik, mikor állok a gázon a lassulás hangját hallom) és emlékeim szerint nekem bepakolta oda a fájloak tés ugy sikerült kimásolnom és beleraknom az rbrbe.

Digitalboy!
    Sweet Lamb leszedhető külön, elvileg be lehetne rakni sima pályakétn bármelyik helyére, én csak bemásoltam és az cseh plugin shakedownjábol futtam a száma alpján...
  • Breki33
    Dehogynem nekem pont ilyen verzióm van

és hibátlanul fut 3 példányban
  • Digitalboy
    Mert installálni kell, nem elég csak COPY-val a vinyóra másolni!
  • blackjoe
    nincs semmi csak letöltöttem és kicsomagoltam és arra probáltam feltenni az 1.01 meg a 1.02 de egyiksem ment fel ! ezt irta: Richard Burns Rally needs to be installed before running this patch
  • goyo206
    Az eredetiség nem lényeg, a patch-nek pedig föl kellene menni. Fönn van már a 01-es kiegészÍtés?
  • blackjoe
    jah és mégegy kérdés : csak eredeti játékkal lehet online játszani?
  • blackjoe
    helló mindenki! valaki tudna segiteni abban hogy miért nem megy fel az 1.02-es patch?! valami megolddást tudnátok ajánlani?
  • Breki33
    Hát nem tudom én szinte minden versenyen látok magyarokat.

Persze gondolom nem annyit mind a magyaron, de nekem pont tetszik a nemzetközi mezőny
  • Breki33
    Ezek szerint két olasz online van?

Ilyen jól megy nekik?
    Tudja valaki, hogyis van ez pontosan?
  • Digitalboy
    Igen csak abból elég kevés a valóban aktív versenyző! Megyek majd párat hogy felkerüljek a rankra. ;)
  • Digitalboy
    Ez http://www.rbr-online.it/
  • Breki33
    Ja és az olasz plugin most ugye nem az amit korábban ajánlottam itt

Real Rally Mod

http://www.realrally.it/requisiti.html

• Breki33
    Ezt cáfolnám 555 magyar van a rank szerint

majdnem annyian vagyunk mint az oroszok :P

Az első 12-ből pedig 7 innen van :)

• Digitalboy
    Ja ez a Sweet Lamb az olaszon van. Ott sem megyek csak ezért a szakaszért tettem fel az olasz plugint. A csehen még régen nyomtuk amikor elindult a magyar plugin azóta nem megyek ott. Bár pl. tegnap mentem rajta egy versenyt, kipróbálgattam az új szakaszokat ott is! ;)
    Azt észrevettem hogy a setupokra folyamatosan hibákat ír, hogy nem felel meg neki az értékek. Hát olyan is volt a verseny, tapogatózás volt az ismert szakaszokon is! Majd lehet kicsit visszatérek a csehre is, de setupokat kell majd módositgatni hozzá!
    Elég kevés magyart látni már a csehen.
  • Breki33
    Nah úgy látszik jó sokan figyelik azért ezt a fórumot

A prohardveren pedig hogy leszólták hogy milyen az sg...
  • Breki33
    Írtam, hogy ez az olasz.

Cseh-en próbáld ki az alap Xsara-t a gabe által belinkelt setup-al
  • goyo206
    Halihó Digi!
    Milyen setupot használsz alá? (vagy hirtelen összedobtál egyet?)
    SegÍts már légyszi'! Pár érték érdekelne engem, ami be van Neked lőve:
    Toe (front, rear), hasfalmagasság, ill. rollbar és a hozzá tartozó két nyomaték... Főként a 2 utóbbi értékkel nem bÍrok mit kezdeni, mert az az otthoninál megszokott 7/2, itt meg a limit ugye 10/10... (no persze eme kérdés valószÍnűleg felejtős, mert mire beÍrtam, akkor jutott eszembe, h. az nem túl nagy esélyű, h. a csehen toltad, én meg arra gondoltam! Bocsi!) ;)
  • JUVEfun
    Igen már nézegettem ott én is ...Köszi
  • Digitalboy
    Photoshoppal lehet, ugyanúgy ahogyan az autófestéseket!
    Van egy saját topikja is "Saját autófestés készitése" néven! ;)
  • JUVEfun
    JÓL NÉZ KI ! Így szeretném én is megfordítani a pedálokat csak még mindig nem merem szétszedni.
  • JUVEfun
    Nem tudtam,hogy vagy itt is ezért a rallysinfanson is feltettem ugyan ezt a kérdést neked ...bocs
    Üdvözlünk a FÓRUMON !
  • ajem kisa
    Köszi, ez van!:(
    Az ülésnek örülök én is, sokra nemmegyek vele!:D
    Most ennek a koppintása a terv, a kézit persze lejjebb rakatom, szétszedhető ezis valamennyire, majd kiderül ki és mennyiért vállalja be (faxom, otthon esküszöm 5k-ért mtalálnék valakit, hogy összeheggessze ezt egy délelött alatt! Ittmeg...pff)!
    Mindenesetre nemhamarkodom el!:D
  • JUVEfun
    Sajnálom (rohadt kapitalisták), viszont az ülésed nagyon jól néz ki és jó volt az ára(az enyém 25000.ért nem is dönthető)
  • JUVEfun
    Hogy tetted a neved az ablakra ?
  • Digitalboy
    Köszi! Igyekszem! ;)
  • ajem kisa
    Rosszul!
    Az alapanyag a 150€-ról 350€-ra ugrott, mert a tag a 2008-as árakat nézte áfa nélkül...
    + a hegesztő aki 25€/h dijat akar kérni...szoval az alu kilőve, most beszéltem egy másik hegeszővel, csak ezmeg kitudja, hogy mikor ér rá...!?
    Most ott tartok, hogy (sehol) 20x20-as zárszelvényből lesz csináltatva egy teljesen más terv után (sajnos Thé rajza, és rengeteg beleölt ideje a főnök uj ára miatt kárbaveszett !!!NAGYOB KÖSZ THÉ!!! érte!)!
    Az ülésem legalább megvan, a hegesztőt pedig ha utolérem...
    A kerek válaszom SEHOL!

A #17322-re semmi, csak úgy irtam!:D
  • JUVEfun
    Hogy állsz a cockpitoddal ???
  • JUVEfun
    ? (ki?)
  • ajem kisa
    Az karaj!:s
    Gondolom minden autóhoz külön kéne csinálni, de én tudok egy megoldást!
    Ha valaki más csinálja meg helyetted(m)!
  • Breki33
    Igazából a pálya miatt raktam be , olasz online már lehet vele menni és állítólag sokkal jobb mint az RX-es változat !
  • BlackAdder1
    Én photoshoppal meg dds pluginnal már csináltam, aztán egyszer véletlen sikerült törölnöm
  • ajem kisa
    Valaki már beirta a nevét az ablakra?
    Ugy ahogy a #17315-ben van?
    Gondolom a skinhez van, de van rá okosság, hogy moddoljam egyszerüen?
  • ikim
    én is köszönöm a választ!Még egyszer gratulálok,szép munka!
    Jókat lehet csapatni vele!
  • Gaz78
    nem is gondoltam volna,hogy a fizika így lett variálva:)
    Így már érthető a dolog...
    Köszi,hogy megosztottad velem - velünk a cuccost,nekem bejön! :)