Richard Burns Rally
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már délelõtt is ezt adta, nem tudom mi lehetett, vagy lefoglalózták idõben az összeset és elvitték, vagy valahol beragadt a cucc, de ezt kétlem
Logitech G27 Racing Kormány AKCIÓ!
MÁR NEM RENDELHETÕ
Kormányok, játékülések
Fejlesztõ/gyártó : Logitech
Kiadó : Logitech
62900.- Ft.
A terméket boltunk már nem forgalmazza!
Amikor eldönteném mit veszek, mindig jön egy vélemény ami másik irányba lendít.
Lehet, hogyha jó lesz a rugó maradok a sidewindernél míg nem lesznek még újabb fejlesztések, vagy ezek olcsóbbak.
Lehet, hogyha jó lesz a rugó maradok a sidewindernél míg nem lesznek még újabb fejlesztések, vagy ezek olcsóbbak.
Ez valóban így van😊 mégiscsak egy porchebõl szedték a kormányt, akármennyire is szar az az autó, 40 milláért csak kényelmes kormány van benne<#nyes>#nyes>
hm érdekes vélemények
"A Fanatec egy másik szintet képvisel. Valóban nem lesz valaki 6x gyorsabb ettõl. De pár tizeddel igen, Ha ez számít, akkor segíthet. A másik a fogás. A DFGT fogása finoman szólva is nem kényelmes. Az elsõ héten lemarta a bõrt az ujjamról, pedig nem ez volt az elsõ kormányom 😄 , de a legkényelmetlenebb, az tuti (ettõl függetlenül nem cserélném vissza a DFP-re vagy az FFEX-re). Azóta már kialakult pár bõrkeményedés itt és ott. A Fanatec amúgy nem a DFGP ellenfele, hanem a G25/G27-é. Azzal van egy nagyságrendben az ára, és annál jobb valamivel. A kormány bevonata kicsit, a szíjhajtás jelentõsen, a pedálsora meg sokkal jobb.
Egy forma egyes csapat sem azért költ 100M dollár után egy másik 100 millát is, hogy kétszer gyorsabb legyen, hanem hogy 2 tizeddel 😊"
"A Fanatec egy másik szintet képvisel. Valóban nem lesz valaki 6x gyorsabb ettõl. De pár tizeddel igen, Ha ez számít, akkor segíthet. A másik a fogás. A DFGT fogása finoman szólva is nem kényelmes. Az elsõ héten lemarta a bõrt az ujjamról, pedig nem ez volt az elsõ kormányom 😄 , de a legkényelmetlenebb, az tuti (ettõl függetlenül nem cserélném vissza a DFP-re vagy az FFEX-re). Azóta már kialakult pár bõrkeményedés itt és ott. A Fanatec amúgy nem a DFGP ellenfele, hanem a G25/G27-é. Azzal van egy nagyságrendben az ára, és annál jobb valamivel. A kormány bevonata kicsit, a szíjhajtás jelentõsen, a pedálsora meg sokkal jobb.
Egy forma egyes csapat sem azért költ 100M dollár után egy másik 100 millát is, hogy kétszer gyorsabb legyen, hanem hogy 2 tizeddel 😊"
Az ini.-ben csak a kamerát állítottam ! A videó kártyám Nvidia Geforce 9600 GT.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
A 207-s az nem a wrc packban van ?
Most mi van ? egyáltalán mûködik ??? (gondolom már kifizetted) Most végül melyik küldte el ???
ja értem abból csak a wrc-t néztem én meg igazán
nézd meg a cars.ini-ben hányas slot-on van és keresd meg a cseh oldalon a kocsi fizikát és a megfelelõ slotra másold be felülírva az eddigit
nézd meg a cars.ini-ben hányas slot-on van és keresd meg a cseh oldalon a kocsi fizikát és a megfelelõ slotra másold be felülírva az eddigit
a carpack-ot telepítettem fel,amit te linkeltél
peugeot 207-et,bocs<#vigyor0>#vigyor0>
A többit lehet,de azt az egyet nem kínálja fel online.
A többit lehet,de azt az egyet nem kínálja fel online.
a cseh-en az s2000-ben,miért nem tudom a peugeot 206-ot választani?
hát itt nem én diktáltam örültem, hogy vki mrgcsinálja
de majd idegbajt kaptam kibontva és berakve mert nem volt jó a fület nem jól és túlzottam visszajatotta, eddig szenvedtünk vele, hogy vmernnyire jó legyen, bki elküldtem kérésére az erdetit erre nem tudja rendesen megcsinálni még amit küldött azok sem voltak egyformák...
de majd idegbajt kaptam kibontva és berakve mert nem volt jó a fület nem jól és túlzottam visszajatotta, eddig szenvedtünk vele, hogy vmernnyire jó legyen, bki elküldtem kérésére az erdetit erre nem tudja rendesen megcsinálni még amit küldött azok sem voltak egyformák...
Ilyen filléres lomoknál ezért jobb a számlaszámra utalás, tudom macerásabb, de máshogy nem éri meg. Tényleg pofátlanság 2400-ért a posta, ilyen kis pitsa rugókért
Nemhogy beletették volna egy buborékos zacsiba, Én is úgy küldtem el a régi Momo kormányon pedálpotmétereit és nem kellett fizetni a vevõnek semmi postaköltséget
gamepad ennél a játéknál felejtõs.
kormány.
logitech g25/g27/dfp/dfgt.
illetve biztos lehet tolni gamepad-al is, de saját magától veszi el az élményt a user.
kormány.
logitech g25/g27/dfp/dfgt.
illetve biztos lehet tolni gamepad-al is, de saját magától veszi el az élményt a user.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A kontroller a CM: Dirt vagy Need For Speed sorozathoz való. Egy jó (!) kormánnyal a RB Rally igazi feeling. Annyit nem játszol vele? Ha lesz egy jó kormányod, majd fogsz. 😊 Ég és föld. Nem a futamidõrõl van szó. Vannak billentyûzet-bajnokok, persze. Az érzés az, ami egy szimulációhoz legközelebbi játék esetén kormánnyal a legélménydúsabb.
Just do it :)
állítólag megérkezett a rugóm, de nemsemmi ez a posta 2400 forint a postaköltség
kapják be
még egyszer annyi mint a rugó ára <#falbav>#falbav><#gun>#gun>
kapják be
még egyszer annyi mint a rugó ára <#falbav>#falbav><#gun>#gun>
Huh ezt nemtudom hogy cisáltad de ilyen mértékü flashingelést még nem láttam rbrben. Kicsit szokott 1-2 kocisnál bizonyos helyeneken( pl hátul az 5 ajto környékén) fõleg ausztrál és Usa pályákon, de francián legalábbis nekem még sosem csinálta 3 különbözõ gép egyikén sem. Azt a kamerát hogy raktad be? Az inibe beleirtál egy részt? Elvileg az inibe valkami olyasmit felülirsz amit nem kellene, akkor elképzelhetõ hogy full fekete legyen a kocsi, de hogy villogjon az nem...
Ati videokártyád van egyébként?
Ati videokártyád van egyébként?
belehallgattam ez a vége állj meg mert behányok verzió
a Csökõ féle itt van egyben
http://www.megaupload.com/?d=8TT7CA7V
a Csökõ féle itt van egyben
http://www.megaupload.com/?d=8TT7CA7V
Ha tévedek nem szándékos, van 4 féle hangom: a Bivaly,a Csökõ visszaszámolás nélkül, a javított amibe 3 különbözõ hang számol vissza meg a vicces. Kicsomagoltam, belehallgattam /mondjuk elég szar a hallásom/ és nekem úgytünt bár lehet hogy aztán belekeveredtem! Pár Mb-t, letöltöd, belehallgatsz mielött feltennéd, hogy biztos legyen!
Sokkal jobbat fox tudni menni!😉
Ezt ird be a játékban uj profilnévként, és feloldja az autókat+gyorsokat:
mulligatawny
Ezt ird be a játékban uj profilnévként, és feloldja az autókat+gyorsokat:
mulligatawny
Én így késõ este mentem azért még egy párat, sikerült is ismét javítani az idõn 5:10 már. Be lehet menni ez alá is simán, ahogy gyûlnek a km-ek egyre többet vállalok el, csak már nem látok olyan fáradt vagyok
link
link
Feltettem a motorháztetõ nézetet és ilyen lett az autó skinem !<#nemtudom>#nemtudom>
Hello!
Szerintem senki nemnyomja karral itt!
Én viszont a kézifékemet úgy akartam csinálni, hogy egy kar analógját használni mint kézifékkart persze átépítve!
Nálam is azvolt, hogy alapállásban félig volt, tehát kikellett valahogy tartani a negativ irányba, hogy nullán legyen, és ha húzom, akkor fékezzen!
Nemtaláltam megoldást akkor arra amit most keresel (másképp oldom meg, de az neked nemmegoldás sajna), de szerintem ezzel a játékkal nemszeretnél karral játszani!😊
Annyit estleg, hogy van a gombkiosztásnál olyan, hogy kombinált pedál, szoval ha nyomod (pedállal) akkor gyorsul, ha leveszed a lábad akkor fékez (mondjuk én ezt soha nempróbáltam), ha ez nemjó, akkor ezt vedd ki, és legfeljebb nem a ravasszal gyorsulsz, hanem átrakod az egyik analógra, és lentrõl nyomod felfelé, hogy gyorsulj!😄
De ez gázos lesz mexokni!😄
Szerintem senki nemnyomja karral itt!
Én viszont a kézifékemet úgy akartam csinálni, hogy egy kar analógját használni mint kézifékkart persze átépítve!
Nálam is azvolt, hogy alapállásban félig volt, tehát kikellett valahogy tartani a negativ irányba, hogy nullán legyen, és ha húzom, akkor fékezzen!
Nemtaláltam megoldást akkor arra amit most keresel (másképp oldom meg, de az neked nemmegoldás sajna), de szerintem ezzel a játékkal nemszeretnél karral játszani!😊
Annyit estleg, hogy van a gombkiosztásnál olyan, hogy kombinált pedál, szoval ha nyomod (pedállal) akkor gyorsul, ha leveszed a lábad akkor fékez (mondjuk én ezt soha nempróbáltam), ha ez nemjó, akkor ezt vedd ki, és legfeljebb nem a ravasszal gyorsulsz, hanem átrakod az egyik analógra, és lentrõl nyomod felfelé, hogy gyorsulj!😄
De ez gázos lesz mexokni!😄
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van e itt olyan,aki gamepade-del tolja a játékot.Régebben volt kormányom,igaz nem ilyen profi,sima 10 000Ft-os dexxa,de megfelelt nekem.Viszont most szeretném az xboxos kontrollerrel tolni,a kormányzás mûködik rendesen,viszont a féket és gázt nem tudom beállítani.Alaphelyzetben egynek veszi a két ravaszt,tehát nem tudom külön állítani hogy a jobb oldali legyen a gáz,bal oldali a fék.Valamint ami még probléma,az az hogy alaphelyzetben is félig behúzva érzékeli,tehát játék közben folyamatosan fékez,hátramenetben megy.Gombokkal mûködik,de úgy meg nem lehet adagolni.Találkozott valaki hasonló problémával,windowson belül is próbáltam állítani,de nem nagyon sikerült.Kormányt nem szeretnék venni,annyit nem játszanék vele,ilyen idõket amúgy se tudnék menni,mint ti.
Köszönöm elõre is a segítséget.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy van e itt olyan,aki gamepade-del tolja a játékot.Régebben volt kormányom,igaz nem ilyen profi,sima 10 000Ft-os dexxa,de megfelelt nekem.Viszont most szeretném az xboxos kontrollerrel tolni,a kormányzás mûködik rendesen,viszont a féket és gázt nem tudom beállítani.Alaphelyzetben egynek veszi a két ravaszt,tehát nem tudom külön állítani hogy a jobb oldali legyen a gáz,bal oldali a fék.Valamint ami még probléma,az az hogy alaphelyzetben is félig behúzva érzékeli,tehát játék közben folyamatosan fékez,hátramenetben megy.Gombokkal mûködik,de úgy meg nem lehet adagolni.Találkozott valaki hasonló problémával,windowson belül is próbáltam állítani,de nem nagyon sikerült.Kormányt nem szeretnék venni,annyit nem játszanék vele,ilyen idõket amúgy se tudnék menni,mint ti.
Köszönöm elõre is a segítséget.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Én csak vettem egyet vateráról 😄 Errõl annyit tudok, hogy új ára 300euro lett volna. És ebben minden benne van, kormány, pedál, egy szekvenciális, és egy H-váltó. Ugyanis a kétféle váltó külön van.
Hát honnan tudjam, nézd meg az oldalukon😛 De mire kész lesz az egész, elég drága mulatság lesz.
Azt írja, hogy a csomagban benne van:
* Maga a kormány valami szíjas dologgal, ez lehet az ffb
* Feketére festett váltófülek
* Használati útmutató
* Táp
* Maga a kormány valami szíjas dologgal, ez lehet az ffb
* Feketére festett váltófülek
* Használati útmutató
* Táp
Az enyémben egy szivacs van, amitõl a fékpedál felkeményedik, és így érzed, hogy milyen erõvel nyomod, és attól függ a fékezés. A clubsport loadcelles, ott szinte ugyan az, mint a valódi kocsikban, attól függ a fékerõ, hogy milyen erõsen nyomod.
Mérete: a pedál elég nagy, de pont elfér az asztal alatt. Kb 35*30 centis. Kormány átmérõje 30 centi, és a momohoz képest nagyon kicsi.
Mérete: a pedál elég nagy, de pont elfér az asztal alatt. Kb 35*30 centis. Kormány átmérõje 30 centi, és a momohoz képest nagyon kicsi.