20179
bannerrbr.jpg

Mielőtt kérdezel - használd jobb felül a Keresőt.
  • Breki33
    Lehet, de nem ezért írtam.

Meg van itt olyan aki többet játszik vele nálam :-)
  • bosco05 #17675
    lehet kérni, hogy te légy a házigazda, ha az éppen aktuális mester leszarja a dolgot
  • Breki33
    nincs, a házigazdánk lusta felénk se néz nem is érdekli a fórum

Én már többször összefoglaltam itt korábban csak azokat meg kéne keresni.

Az a lényeg hogy először döntsd el online akarsz menni vagy offline.
    Sok pályát és lehetőséget akarsz vagy egyszerű telepíthetőséget.
    Grafika is és a a hangok is fontosak esetleg új kocsik.

Alap fizika tetszik vagy szeretnél esetleg jobbat - ugye onlineban adott a fizika kapod amit látsz :P
  • Ombika
    Most ujbol kedvem lenne csapatni es regen fizika modositast stb pakoltam fel, de ez mar nagyon regen volt . Van vhol vmi osszefoglalo FAQ felesg,h mit erdemes feltenni? THX
  • Regi64
    Nekem se ment de: Beállitások/Plugins/RBR Tournament/Options/Secure login YES-en volt és átállítottam NO-ra és jó lett. Talán segit nálad is.
  • Gaz78
    hello
    A Cseh ónlány nem megy 2 napja!Mások is tapasztalják?
  • makinen72
    Köszi a segítséget, Breki!
    A BH Motorsport oldalt régóta ismerem, először mindig ott nézek szét, ha kell valami, de ezeket valahogy ne találtam az istennek se...
  • Neoncsoves
    Hali.

Hát még nem tudom, egyelőre csak vergődök a szárnyaimmal 3D modellezés terén, pár napja kezdtem el tanulgatni a Blendert és szerintem ha foglalkozok vele napi szinten 1-2 órát nyár végére már egy autót RBR-hez talán összetudok dobni.
    Még nem alkottam semmit Blenderben. Megy az ismerkedés a programmal, csak már most szeretném látni a felbukkanó akadályokat.

Ha jól tudom te már csináltál autót RBR-hez. A kerékmozgás hogy van? Elég csak odaraknod a modellre a kereket és az engine kezeli vagy neked kell azt is "beállítani"? Törésmodellt is gondolom le kell modellezni hozzá... na ezt a scriptelős részét utálom az alkotós dolgoknak, mindig itt utálom meg az alkotós részt
  • Breki33
    Ja a hangokkal kapcsolatban ezt nem lehet egy hozzászólásban leírni egy csomó sound patchot beraktunk már

A video készítőjének nanamitatsukinak az oldala, neki remek soundpatchei vannak

http://suzurancafe.blog61.fc2.com/

pl

http://www.usamimi.info/~suzuran/rbr/RBR_Realistic_Sound_Pack.rar

Itt a többi cucca a BH-ról

http://www.bhmotorsports.com/developer/3944
  • Breki33
    Ha nem teljes módot raksz fel itt érdemes körülnézni

http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads/

pl a reklámtáblák

http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads/4770

RBR WRC 2007 MOD

Újítások:-2007-es szerelések,sisakok,arcok,cipők és kesztyűk
    -2007-es navigátorok arcaik és cipőik
    -2007-es pilóták tesztpilóták neve festve az autókra illetve csapatnevek minden reálisan
    -2007.es logok, szponzorok
    -2007-es WRC cahmpionship logo illetve bajnokság
    -2007-es WRC csapatok biztosnsági övei
    -2007 es rally girls azaz felvezető lányok
    -2007-es indítóóra
    -új árnyékkidolgozás
    és még néhány kisebb változtatás a játékban.pl. új menü zene új intro videó.

http://gphungary.hu/letoltes/RBR_WRC_mod_2007

• atiwrc
    Hali, a fizikát külön kell megirni hozzá, milyen kocsit akarsz csinálni?
    Blenderben alkottál már valamit?

A gond elsösorban szerintem ott lesz hogy blenderből maxba vagy zm2be át kell rakni...
  • makinen72
    Ezen a videón, ha jól hallom, le lettek cserélve a "pályaszéli rajongók" hangeffektek (dudálás, bekiabálás, stb.), valamint a kocsi után felszálló porfelhő is sokkal realisztikusabb. Honnan lehetne letölteni ezeket a módosításokat?
    Nemrég láttam valahol, hogy a pálya mentén lévő szponzor táblák lecserélhetőek a valódi WRC versenyeken láthatóakra. Érdekelne még, hogy a játék alatt a bal felső sarokban a Logitech logo helyett a "WRC" miképp tehető be? Egy komplett mod része, vagy egyedileg is használható?
  • Neoncsoves
    egy kérdés: ha Blenderben csinálok egy autómodellt, akkor a fizikát megoldja a program magának vagy azt is nekem kell megcsinálnom? illetve a kerékmozgást hogy oldja meg?
  • Breki33
    Csak a Pribram 1-et tudtommmal.

HDR ügyben írtam a prohardveren.
  • makinen72
    Üdv mindenkinek!
    Tudna valaki segíteni abban, hogy az új, "amatőr" szakaszok közül (Pribram-, Liptakov-, Hradek-pályák, stb.) melyikeket lehet offline is játszani? HDR mod telepítési útmutatót is szívesen vennék...
    Ezer köszönet!
  • Breki33
    #14019 :-)
  • pajti
  • makinen72
    Az új WRC projekt, azt mondják, félszim lesz, én egy normális Colin-féle irányításra számítok, Dirt jellegű grafikával, elfogadható gépigénnyel... Az eddigi képek ígéretesek, de a videók borzalmasak, remélem még javítanak rajta. Kíváncsi vagyok, milyen lesz TARTALMILAG a játék. Folyton csak azt hallani, hogy az idei szezon "összes helyszíne, szakasza és pilótája" megtalálható lesz. Ennél jobban érdekelne például, hogy egy-egy futam (ország) hány szakaszból fog állni. Ezzel ugyebár vannak rossz tapasztalatai azoknak, akik emlékeznek a 2005-ös Rally Evolved-ra. Három (3) szakasz országonként...
    Másrészt én személy szerint nem vagyok oda túlságosan a mai rally verdákért, talán beledobnak (mondjuk bónuszként) pár "classic" járgányt is a gémbe.
  • makinen72
    Sziasztok!

Én és öcsém imádjuk a RBR-t, rengeteget toljuk, főleg tesóm, én hozzá képest (és ahogy látom, az itteniekhez képest pláne) még csak ugatom a témát. Colinnal és főleg a WRC-sorozattal játszottunk korábban, az első próba RBR-rel (még PS2-vel pár évvel ezelőtt) lórugás volt. "Ez borzalmasan szar"- panaszkodtunk. Aztán lassan-lassan rájöttünk, mint gondolom sokan mások, hogy ez a VALÓDI rally. Még mindig csak alapbeállítással megyünk, car setuphoz nem merünk nagyon piszkálni, ilyen szintű beállításhoz már szinte autószerelőnek kell lenni. De így is fantasztikus élmény a játék, természetesen mindketten kormánnyal (G25) visszük. Nekem még mindig meglepő, mennyire labilis a kocsi irányítása az átlag autós gémekhez képest... A replay-ek színvonaláról szinte alig írnak a rallyfanok, pedig egyszerűen hihetetlen! Basszus, mintha a Eurosportot nézném! Itt elhiszem azt, hogy az a Subaru tényleg ott pattog a murván... Ezt a színvonalat még egyik rally gém sem volt képes hozni (2004 óta!!), talán a Dirt 1-2 közelítette meg.

(Bocs a hosszú szövegelésért...)
  • bosco05 #17657
    van, autómatikusan menti, a replays alatt keresd
  • Zoliwrc
    Rallysimfans pluginnál van replay?
    Egyenlőre nem találom sehol
  • JUVEfun
  • goyo206
    Jaja, a Dirt2-t én is ajánlom mindenképpen, jókat lehet vele barmulni, mostanság szórakozgatok vele! Online még nem próbáltam, az még távoli.
    Viszont nem hiszem, h. ad akkorát, mint az RBR, szóval ha online csapatásra vágyik valaki, azt mindenképpen ki kell próbálnia! (szerintem...) ;)
  • JUVEfun
    Esetleg ,de csak utoljára a Dirt 1.-2. és a Grid...
  • bosco05 #17652
    Hát RBR hatalmas rally élményt nyújt, pláne a rallysimfans pluginnal, az szerintem kihagyhatatlan, aztán egy normális egyesületnél rFactorozni is mesés dolog és persze a Race On is frankó ha jó helyen versenyzel vele.
  • steweee
    akkor úgy kérdezem, hogy melyikkel érdemes, ha már ekkora a választék ?

Richard BR, GT legends, rFactor.. ezek mind jók, a netcarpro is szép képek alapján, többi nem túl meggyőző nekem. forma egy és kamionos nem nagyon érdekel.

van amit esetleg érdemes azért megnézni a felsoroltakból amit kihagytam fentebb ?
  • Breki33
    szerintem a cseh meg az olasz, de ez attl függ mit akarsz

a pályavariációkban és kocsik számában a francia a legbővebb
  • brisanyo
    Köszi szépen a segítséget átnyálazom az oldalakat! Akkor az utolsó kérdés az lenne, hogy mi az ami jobb?:)
  • Breki33
    mert csak azokkal tudsz amiket beállítasz, ha rendesen telepítetted a packokat és az update-ket

általában updatek után kell mindig frissíteni a kocsi packokat

korábban részletesen leírtam ezeket, de fél éve már nem követem
    mert van jobb

De a itt írják mindig a dolgokat pl az update-k
    http://forum.rallyesim.fr/viewforum.php?f=351

Tutorial

http://forum.rallyesim.fr/viewtopic.php?p=61310#p61310
  • brisanyo
    Amennyiben a Launch RsRBR2010 el indítom ugyanaz a helyzet néhány kocsival nem tudok versenyzni:(
  • Breki33
    RSRBR 2010 Quick Start Guide - Multiplayer

http://simhq.com/forum/ubbthreads.php/topics/2965112/RSRBR_2010_Quick_Start_Guide_M.html
  • Breki33
    A GO alatti gombokkal indítsd egyik magát a játékot indítja másik a konkrét versenyt
  • brisanyo
    Sziasztok, felraktam a RSRBR 2010-et és az a probléma állt elő, hogy amikor az RS centerben kiválasztom a járművet, pályát stb., megnyomom a GO gombot és az történik néhány járműnél, hogy betölt kiválasztom a profilt majd ezután mutatja ott szépen a versenyzőket meg a kocsit de nem tudok versenyezni!!?? Nem jön elő sem az autobeállítás sem pedig a versenykezdés menüpont. Ez online bajnokságoknál is előfordul. Meg tudnátok modnani miért van ez?
  • bosco05 #17643
    Jah és F1C-hez sem árt :)
  • bardocz
    Evo eszembe se jutott, látszik mennyire imádom...:D
  • bosco05 #17641
    Kicsit kiegészítve az összes amiről tudok :)
    rFactor, LFS, RBR, NetKarPro, iRacing, GTL, GTR, GTR2, GTR EVO, Race, Race07, Race On, STCC, GP Legends és a kamionos játékok mint pl az Euro Truck, Germany Truck vagy a 18WOS sorozat.
  • bardocz
    Ezekhez mind érdemes. De ott van még netkarpro, gtl, gtr2, gp legends.
  • steweee
    egyáltalán érdemes bármihez is beruházni kormányra ? egy logitech DFGT-re gondoltam, de sorolja már fel vki hogy milyen játékokhoz érdemes egyáltaláln venni ?

rfactor, rbr, live for speed... ezeket ismerem
  • bosco05 #17638
    Árkád játék lesz, ne várj tőle semmit szerintem...
  • goyo206
    Remélem lesz is belőle v.mi... Komoly a kormányfelhozatal előttük, uh. reménykedjünk! Én sokat várok a gémtől, remélem nem lesz jó nagy kopp a vége...
    Egy dolgot azért megemlítenék nekik: ott vannak Olaszországban, lóvé van sz@rásig, nyugodtan beültethetnék magukhoz pár napra Gigi Gallit, h. tesztelje nekik és segítsen élethűvé tenni az egészet!
    Grafikával, ilyesmivel ahogy látom nem lesz baj, uh. "csak" a fizikát kell rendbe rakni, ehhez pedig szerintem elengedhetetlen egy rutinos versenyző segítő keze!!!